PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 574  oceny
8,2 10 1 574
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Zapraszam do naszego wątku o wszystkim i o niczym :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Spoko , spoko pisz ;)))

Margoargo

margo, a ty dziś też taka przyczajona ;)))

Margoargo

Marguś, co dziś porabiasz? jak zwykle zawalona robotą?
a jak tam przygotowania do świąt?

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

A robota to głupota ale niestety trzeba ją zrobić ;))) hahaha

Generalnie posprzątane, babka wielkanocna upieczona, mazurki też .... jutro zapylam z koszykiem i świętuję ;)))

Z życzeniami jeszcze przybędę jutro a teraz muszę się oddelegować do życia ;)))

Do miłego ;)))

Margoargo

do miłego, Siostro :D

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Da Ci kiedys ta robota spokój ? ha ha

Zamęczy Cię :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

To się nazywa pracoholizm wymuszony hahahaha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

HA w końcu to forum o kiraliku wiec małe co nieco....
otóż ponoć odcinek 39 był obfity w sceny Defom.... fakt zerknęłam w przelocie więc były, chyba Meric przestraszyła się ratingów i wściekłych fanów..... a Ziuta Barisowa bo hejcie pewnie odpuściła im i już nie koczuje na planie.... bo fani zrobili info, że mało scen między Omerem i Defne to zasługa Ziuta i dalej hejt na nią..... widocznie coś musiało poskutkować, bo odcinek był lepszy niż poprzednie..... tylko standard czeka czyli drama.... Deniz co niezmiennie powtarzam chce Defne i nie odpuści..... hahaha teraz ponoć szantażuje Gallo..... czyli nic nowego stary standard Turków ciągnięty, jak dla mnie to już jest nudne.... Deniz nie chce pieniędzy od Gallo tylko pewnie Defne hahahha nic ciekawszego Meric nie wymyśliła..... może w końcu się wyjaśni dlaczego Deniz tak nienawidzi Omera, bo to nie jest zwykła biznesowa konkurencja.
Jednak KPA jest bardziej zaskakujące i obfite w zwroty akcji o jakich się scenarzystce KIralika nie śniło.....

A pojawił się lekarz, który szczepił pracowników Passionis na grypę ( chyba) i żeńska część pracowników wręcz mdlała na jego widok.... a okazało się, że to szczenięcia miłość Defne hahahha Seilm i się Umuś zagotował ..... no nareszcie był choć trochę zazdrosny.... a miny Sinana przy tym tez były niezłe.....

Niestety sprawa wynajmu znowu nie ujrzała światła dziennego.... Gallo się dowiedziała, że Umusia dziewczyna to Defne i zadowolona nie była, a na końcu zobaczyła Feniksa czyli to co podarowała Omerowi w 30 odcinku .... hahahha czyli Gallo to dziewczyna od feniksa.... hahahha no i będzie drama....

Patrzcie..... znowu walnęłam elabuś..... a nie planowałam....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Piękny elabuś.

Czyli znali się juz z Gallo wcześniej?
A która to była od feniksa?
Taka czarna z kolczykiem?

No w KPA są akcje za akcja.

Sprawa wynajmu- nic nowego
Deniz chce Defne - nic nowego

Nuda ,nuda i jeszcze raz nuda :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Dzięki :))) nie planowałam , a nawet wyszedł ;)))

Tak czarna z kolczykiem i niebieskimi kosmykami włosów....

Dokładnie już mnie to nudzi....o ile sceny Defne Omer słodkie.... jak się Umuś dobiera do Defne a jakie miny przy tym stroi ;)))) hahaha
A i chyba będzie nowa miłość.... wiosna idzie w serialu..... babcia Turkan i dziadek Hulius ( dziadek Omera ) się poznali i dziadek był u babci na kawie.... hahhahaha to też już kiedyś przewidziałam......

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dokładnie.
Kiedys to pisałaś.
Wrózka jesteś ha ha

Ja przeczuwalam,ze Gallo to ta dziewczyna,bo tak luknełam na szybko 30 odcinek i ona mi migneła ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Wiesz w kiralku już mnie mało zaskoczy.....

Już pisałam co by mnie zaskoczyło najbardziej .....nawet sobie wątek sama napisałam.....

ktoś mówi lub sama Defne Omerowi o wynajmie. a ten odpowiada, że wie... hahaha miny wszystkich byłyby rewelacyjne...... ale pomarzyć zawsze można.....

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Znikam Siostra trzeba uderzyć w kimono.... bo coś główka za bardzo dziś mi czaduje.... oj czyżby lady migrena w odwiedzinach..... oj tylko nie to.....

Do miłego :)))

Dobranoc;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja tez juz pomału udam się na spoczynek.

Mnie też głowa boli.

Dobranoc.
Słodkich snów :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Siostry Moje Kochane życzę Wam radosnych Świąt Wielkanocnych, relaksu w gronie rodzinnym, smacznego " święconego" i udanego Uciekania w Dniu Wielkiego Lania ;)))))

Margoargo

Margoargo, dziękuję i wzajemnie :D
Ja także życzę Wam wszystkim Radosnej Wielkanocy :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Cześć Siostry jak już się zmęczycie świętowaniem .... podsyłam Wam crack EizPer Ang o kiraliku....

https://www.youtube.com/watch?v=TGF1VkKnibk&app=desktop

I jeszcze jedno info.... mimo fajnego odcinka fani wystawili Meric ocenę.... 5 w ratingu i 5,2 czyli cudów ni ma....

Margoargo

Obrazek od marta87 http://images77.fotosik.pl/452/c2cee312d0b89eeagen.jpg
Uśmiałam się jak głupia hahahahahaha :D

crack - Omer "halo, warsztat złotej rączki" ;)))
Tymbark ;))

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Świetny ten obrazek.
Widziałm go kiedys :D

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

"I jeszcze jedno info.... mimo fajnego odcinka fani wystawili Meric ocenę.... 5 w ratingu i 5,2 czyli cudów ni ma... "

No i bardzo dobrze.
Powinni byc jeszcze niżęj :D

sloneczkO_1

słoneczko, jakoś nie świecisz dziś na zielono :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Ha ha ,bo dopiero weszlam,napisalam i poszlam ha ha

sloneczkO_1

aha :D

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Crack lepszy niz odcinek Kiralika ha ha

- Meric : " Bedzie dobrze " ha ha ha ha
- Mr,bombastic
- Omer,złota rączka
- Daj mi tą noc
-Babcia Defne i dziadek Omera " Milosc rosnie wokół nas "
- Tymbark
- Jim Carey i jego śmiech

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

Żeby Wielkanoc w tym roku,
przyszła z sukcesem u boku.
Aby żyło się Wam zdrowo,
prywatnie i zawodowo.
Wielu, wielu chwil radosnych
i cudownej, ciepłej wiosny

życzy …siostra słoneczko

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

Fajny filmik z DefOm

Pamietacie ta melodie?

https://youtu.be/d25-XYRm9Hw

sloneczkO_1

melodia z odcinka KM w Rzymie ;))

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Dokładnie :-D

Brawa dla Ciebie :-D

sloneczkO_1

wywiad z aktorami z nowego serialu z Serkanem "Hayatimin aski"
https://www.youtube.com/watch?v=VX5sOSae6rw

Wg mnie Hande ładnie tu wygląda.
Serkan wygląda bosko ♥ Speszony słodziak, jak go nie kochać ♥
Berk prezentuje się tutaj trochę lepiej niż na zdjęciach.
Czyli bohater Serkana ma mieć na imię Demir. Fajnie się składa, Demir to końcówka nazwiska tej aktorki - Hande Dogandemir haha ;)
A co do chemii między Serkanem a Hande - hmmm..... zobaczymy, jak to będzie na ekranie. Na razie tacy speszeni w swoim towarzystwie........

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Mam nadzieje , że serial będzie miał fajny scenariusz , bo jak będzie druga Meric to i boski Serkan nie pomoże.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hahah Siostra jaka złośliwa jesteś ;))) ale masz rację... niech się nie wzorują na kiraliku....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ostatnio strasznie wredna się zrobiłam ha ha .

No ale co nie mam racji?
Ile było odcinków 2 serii KM?
Tak go zepsuli , że nawet Serkan nie pomógł , bo jego postać tez oczywiście musieli spieprzyc :-D

Trochę juz turczyzny oglądałam i nie dam się tak łatwo ha ha

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Wywiad spoko....
Serkan oczywiście boski ;)))

A co do chemii między aktorami.... muszą więcej pobyć razem i chemia się znajdzie...

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Jak tam mijają święta?
U mnie spokojnie.
Lekko najedzona jestem :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

U mnie spoko dziś byłam krótko w gościach, a potem pozwalałam kręgosłupowi i głowie na relaks.... czyli spałam.... hahahhaha muszę nadrobić nieprzespane noce ;)))

Poza tym jak zobaczyłam co dają wieczorem w telewizornii to zwiątpiłam..... co kanał to film, który już widziałam..... masakra..... chyba większość ludziów doszła do tego samego wniosku, bo mi się net dziś tnie niemiłosiernie chciałam pooglądać filmiki dziewczyn nie da się.....
A i plan miałam.... zacząć oglądać odcinki KA.... ale ciągle nie mam ochoty, więc chyba dalej poczekają na obejrzenie.....

Ha i w zestawieniu tygodniowym KA spadło poza 10 jest 12, oprócz tego rating 5 .... czyli jak się nie podniesie w następnym tygodniu.... to raczej Meric powinna siebie winić.... przesadziła z rozciąganiem fabuły to ma.....
Ja z większą niecierpliwością czekam na kolejny odcinek KPA..... a po tym co zobaczyłam w końcówce 13 po turecku tym bardziej czekam na tłumaczenie....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja miałam dziś gości.

Spodziewałam się takiego rankingu i wydaje mi się , że jeśli Meric się nie opamieta może być tylko gorzej.

Też luknelam na 13 odcinek KPA i jestem w mega szoku.
Muszę nadgonic odcinki , żeby dowiedzieć się czegoś więcej i potem cierpliwie czekać na resztę.
Jestem przy końcówce 5 :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Zaskakujący ten 13 odcinek....ale powiem Ci, ze już dalej nie oglądam, bo jednak z tłumaczeniem lepiej się ogląda, zwłaszcza ten serial, gdzie każda scena w zasadzie ma znaczenie, bo KA mogłam sobie odpuszczać sceny poboczne, a tu się nie da....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No dokładnie.
Każda scena cos daje :D

Dobranoc.
Do zaś :D

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No dokładnie.
Każda scena cos daje :D

Dobranoc.
Do zaś :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Na razie Siostra idę spać dalej ;)))) trzeba wyrównać organizm po zmianie czasu ;)

dobranoc ;))))

sloneczkO_1

Jak tam? Tradycji stało się zadość? Oblałyście kogoś wodą? I same tez zostałyście oblane?
Ja zostałam oblana, moja kotka też haha :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Hello mnie też oblali a w normie ;))))

Margoargo

Mnie też w normie hahaha :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

To super myślę, że tradycja polewania już się kończy powoli.... gdzie te czasy, że biegało się z wiaderkami pełnymi wody hahahhaha ;)))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

A tu macie prezent od Dziewczyn z teleforum na zajączka ;)))

https://www.youtube.com/watch?v=iyJjqImbKaw&feature=youtu.be

sceny miodzio ;))) filmiki im wychodzą lepsze niż reżyserowi i scenarzystce odcinki kiralika hahhaha ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Śliczny filmik i piosenka :D

Rzeczywiście scenki maja lepsze niz KA :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Zdolne Dziewczyny są ;))) reżyser kiralika powinien się od nich uczyć ;)

Widzę, że zapodałaś 3 odcinek " To skomplikowane"..... hmmm skomplikowało mi to plany.... hahhaha bo mam dylemat oglądać czy nie oglądać....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

ha ha

Szybko im idzie tłumaczenie :D

A widziałaś poprzednie odcinki?

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Hello tak widziałam i nawet zaczęłam kawałek tego 3 odcinka.... ale nie wiem kiedy go skończę...

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

HA dla każdej coś miłego bo i KA i KM ;))))