Zapraszam do naszego wątku o wszystkim i o niczym :D
Ja ogarniam mieszkanie przed świętami.
A po za tym gotowanie , pranie , prasowanie .
Życie gospodyni domowej ha ha
Mowili w wiadomosciach,ze jeden piłkarz w ciagu 10 dni uratował sie z 3 zamachów.
Mam nadzieję,ze do Nas nie zawitaja.
Już do Belgii terroryście dotarli, koszmar ;((((
Bez opamiętania nasprowadzali tabunami do Europy "uchodźców" niewiadomego pochodzenia i teraz są efekty ;(
Zachciało im się pomocy to teraz mają i w zamian za tą pomoc wchodzą nam na głowę. Od początku byłam przeciwna uchodźcom
ja też byłam przeciwna i masa Europejczyków była przeciwna, ale europejscy politycy mieli to w dup....ie ;( Od razu krzyczeli, że rasizm, ksenofobia, stereotypy i takie tam.....
Niech to nazywają jak chcą a ja i tak zdania nie zmienię. Mogę wyjść na rasistke, mogę być nie tolerancyjna, ale mam to gdzieś. Nie chcę ich i tyle. Niedługo będziemy się bali wychodzić z domu. Masakra
"zamian za tą pomoc wchodzą nam na głowę" - nie tylko wchodzić, ale dosłownie nam zaczynają głowy ucinać ;((((
kiedyś pokazywali tabuny uchodźców w Polsce chyba, kolejka pod konsulatem chyba i jeden z nich oburzony wypowiadał się do kamery, ze skandaliczne warunki, nie ma hotelu itp. a oni muszą godizinami stać i czekać, że myślał że w cywizliowanym kraju inaczej ich przyjmą....
No kurde, jakie wymagania, żenada.....
to co zawsze :D w każdym odcinku spotykają ja przykrości, jest największą ofiarą całego zamieszania z tym małżeństwem, ciągle obrywa po głowie.
Dziś Iclal i Yigit mieli rocznicę ślubu, Nur musiała na to patrzeć i jeszcze Iclal spytała ją, czy nie złoży im życzeń, więc Nur złożyła.
W dodatku Elmaz (ta córka wujostwa) znalazła w biurku yigita zdjęcia ślubne jego i Nur, sfotografowała komórką i pewnie będzie szantażować biedną Nur ;(
No biedaczka.
Tylko ta ciotka,brat z bratowa i siostra Yigita wiedzieli o ich małżeństwie ?
Tak o tą właśnie.
Udzielałabym się tam ,ale jakoś nie podoba mi się towarzystwo.
rozumiem :D
heh ja się udzielam w temacie TzT, ale na teleforum :D
Tam jest przyjemnie (przynajmniej na razie :D)
W następnych odcinkach TzT ma się pojawić jakiś nowy bohater, przystojny, podoba mi się :D
http://3.bp.blogspot.com/-ORSCUuBuH0k/VVs3Kvyu-hI/AAAAAAAAFg8/2ZBNCnMVGX4/s1600/ Asla%2BVazge%C3%A7mem%2B15.B%C3%B6l%C3%BCm%2BFragman%C4%B1.jpg