Zapraszam do naszego wątku o wszystkim i o niczym :D
No musiałam załączyc słownik synonimów słowa " rozmowy " ,zeby sie wspomóc ha ha
haha następny wątek zatytułujemy "Modern talking" hahahahaa :D
ktoś wejdzie, spojrzy i pomyśli że o tym zespole :D
a teraz dla tradycji..... zwiastun nr 2 38 odcinka ..... po turecku....
https://www.youtube.com/watch?v=4Zu4mpyVeRg&feature=youtu.be
hahaha i jestem prorokiem nie mówiłam, że Defne będzie gdzieś z Tranbą i zobaczy ich Umuś.... hahhaa co za polot scenarzystki..... masakra....
Dokładnie..... i nawet mnie Deniz Szogunek nie rusza.... już to przewidziałam, że Tranba umówi się z Defne i zrobi wszystko, żeby Umuś to zobaczył.... musi zniszczyć Umusia, a piętą achillesową Omera jest miłość do Defne.... jakie to wszystko ograne..... a nie można by było dać innego amanta dla Defne.... jakiegoś fajne, sympatycznego, a nie takiego, ze się nóż w kieszeni otwierał..... co za nudy....
Nudy na pudy ha ha
Ja na chwile znikam,ale nie martwcie się szybko wróce ha ha
nudy, nudy..... już nawet mi się nie chce dalej oglądać.... miał być fajny lekki i przyjemny serial komediowy, a jest dramat, goni dramat... jeszcze się na dobre nie pogodzili to trzeba ich rozwalić.... phi i jeszcze finezji w tym brak ..... Tranba to ograny temat..... to ja już wiedziałam.... wcześniej, że scenarzystka robi wątek.... Denizowi podoba się Defne i będzie narzędziem zemsty na Umusiu....jakie to nudne..... phi a teleforum marzyło się porwanie Defne przez Deniza.... rany boskie.... to też już było w KM.... i jeszcze Meric zrobi psychola z Deniza????? ło matko jakie to oklepane.....
hah porwanie Defne przez Deniza :D Deniz mógłby ją wywieźć do Japonii, a sam zostać samurajem, bo jego fryzurka pasuje haha
Vanessa samuraj to wojownik honorowy a Deniz to wredny typ.... więc nie można obrażać samurajów.... tak sądzę ;)))) oczywiście żarty sobie robię....
a fryzka Deniza z tym kucykiem średnio mi się podoba, bo aktor normalnie nie nosi takiego kucyka i zdecydowanie lepiej wygląda....
Deniz bez tego kucyka wyglada o niebo lepiej.
W 30 odcinku wygladał nieziemsko.
Po tym zwiastunie mam jeszcze mniejszą ochotę na nadrobienie tych 2 odcinków.... po prostu Meric mnie pokonała swoim polotem a raczej jesgo brakiem ;)
Ja już wyżej do Ciebie.... zrobiłam gorzkie żale.... po prostu brak polotu scenarzystki.... normalnie mnie zęby bolą....
jest post, to gorzkie żale w poście w sam raz hahahhaa :D (post w mojej wypowiedzi ma dwojakie znaczenie :D)
haha racja :D
dopiero co wspominałyśmy, jak się Ayaz przeziębił po oświadczynach na drzewie.
I napisałam, ze Opiekowanie się chorym Ayazem, to sama przyjemność Nawet jeślibym miała się zarazić :D
No chyba że bardzo by jęczał i przesadzał, jak to niektórzy przeziębieni faceci, którzy zachowują się wtedy jakby byli co najmniej w agonii to wtedy mogłabym się wkurzyć
Jak ja Cię znam.... nawet nie musiałam na teleforum wchodzić ;))) hahaha
Oj tak chłop chory to gorzej niż wojna światowa.... zwykłe przeziębienie urasta do stanu jak pisałaś agonalnego.... czy Ayaz by taki był..... nie wiem... w każdym razie zaserwujesz mu rosół wg przepisu Defne i postawisz Ayaza na nogi... a tak w ogóle to najpierw uleczyć trzeba duszę.... bo jak mawia babcia Turkan ( babcia Defne z kiralika) .... jak dusza choruje to ciało też ;)))
tak, rosół Defne, rację masz :D
Ayaz nie był jakiś marudny w tym przeziębieniu, bardziej irytująca była Oyku hahhahaa ::D
Ciekawe, jaki jest sam Serkan gdy choruje.
PS. Myślę, że mężczyźni nie znieśliby zwykłego okresu ;))))
hahaha z tym okresem znowu mnie rozwaliłaś .... no coś Ty taki ból.... zapomnij ....
A co do Serka hmmm może jest normalny i nie wydziwia jak jest chory ;)))
A propos okresu u mężczyzn
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10626584_455386267993 322_2808512433820849620_n.jpg?oh=c31ab62c7edf138b3ff1c864779274e9&oe=57962A5A
Hello ;)) świetny rysunek ;)) a my pracujemy i ogarniamy życie, a nie myślimy w tym czasie o podłączeniu do morfiny... Bravo MY Kobiety ;)))
Dokładnie.
A mężczyźni jeszcze narzekaja ,ze maja źle.
Nie wspominając juz o bólach porodowych.
Kiedyś robili takie doświadczenie na 2 facetach i wytrzymali tylko 2 godziny.
Luknij jak dasz radę... wiem masz limit na transfer....
na filmik Eiz.... fajny moja ulubiona piosenka z kiralika ..... chociaż piosenki nie spaśclili.....
już luknełam i skomentowałam w temacie Sezonu :D
mnie pisoenka podoba się średnio, ale filmik boski - noc poślubna ach ♥
hahahhaaah o innym :P sorry za pomyłkę :D
ja o tym https://www.youtube.com/watch?v=1oSQ9d3IHgQ
A ty o innym z DefOm
Ha ja tez obejrzałam.... fajny :) piosenka mnie też się średnio podoba, ale filmik super....
hahaha tak teraz oglądałam i myślę, że w scenie nocy poślubnej.... jedno bym zmieniła.... Oyku jak się kładą na łóżku ma całkiem zamknięte oczy wygląda to trochę dziwnie.... ja bym zrobiła półprzymknięte.... wiesz o co mi chodzi ????
Siostry miłego wieczoru i dobrej nocy ;)))
Dojrzałam to spadam;)))
Dobranoc :)))