Zapraszam do naszego wątku o wszystkim i o niczym :D
Witajcie Siostry ;)))
dla formalności opis 38 odcinka...... ( za teleforum)
Tranba dowiedział się o wszystkim!
Defne nie można powiedzieć "nie" Omerowi, który powiedział: "Przyjdź do mnie". Co by nie było teraz oni mogą przeżywać swoją miłość bez przeszkód.
Cóż, Denise do współpracy z Sude, przygotowują pułapkę na Defne i Omera?
Deniz przekonuje Defne i zaprasza ją na kolację, by porozmawiać.
Jaka będzie reakcja Omera, gdy zobaczy, że Deniz z Defne jedzą kolację sami?
W tym momencie pojawia się główna tajemnica Omera. Omer znika? Co kryje się pod datą 15 marca? Jaki jest sekret Omera, którego nikt nie zna. Defne stara się tego dowiedzieć. Co się stanie, gdy Defne pozna tę tajemnicę?
hahhahaha i jest 10:0 dla reszty świata.... teraz i Deniz wie o wynajmie hahahaha już dawin dawno to przewidywałam..... hahaha no nie ręce opadają do ziemi, a miała mnie scenarzystka pozytywnie zaskoczyć....
a zrobiła taką idiotkę z Defne, że żal patrzeć.... czy kobiety w Turcji aż tak są poniżane i nie potrafią myśleć samodzielnie i robi się z nich takie idiotki....szkoda moich nerwów na ten serial.... teraz jak w końcu nabiorę ochoty .... będę oglądać na totalnym luzie , bo raczej nic mnie nie zaskoczy..... pytanie tylko kiedy obejrzę te odcinki .....
Dziewczynki do miłego zaś ;)))
I wymyśliła Meric tajemniczą datę 15 marca, gdzie Omer zniknie i nikt nie wie dlaczego..... i wszyscy fani będą teraz do piątku zachodzić w głowę.... a potem niewypał po całości..... hahahhahaa
Sorry za elabuś.... ale po raz kolejny zamiast zachwytu wylewam tu gorzkie żale.... ( jak słusznie Vanessa zauważyła i czas po temu odpowiedni w końcu mamy post )..... tak zepsuć taki fajny serial.... nie zepsuć spieprzyć.... bo inaczej się tego nazwać nie da.....
hahaha tak się rozpisałam, że pożegnałam się z Wami w połowie elabusia ;)))) a potem pisałam dalej.... brawo JA ;))) zakręcona na maxa;)))
Do miłego zaś ;)))
Dobra jesteś.
Dzięki za elaborat :-D
Wiem gdzie Omer jest.
Przyjechał do Polski ha ha
A proszę ;)))
Zamiast fajnego felietonu i emocji związanych z kiralikem.... powstają elabusie gorzkożalowe ;)))
porażka z tą scenarzystką ..... po prostu chciałoby się zakrzyknąć do niej Meric.... kończ Waćpani wstydu sobie oszczędź ;))) hahhaa ale ma fazę ;)))
pojawiam się i znikam jak murzyn na pasach ;)))
A w rozjazdach dziś byłam, to wpadłam tylko przelotem na forum ;)
Pogoda mnie dobija.
Wczoraj słońce i 13 stopni .
Dziś śnieg i -1 st.
I jak tu człowiek ma normalnie funkcjonować.
u mnie też dziś śnieg, a wczoraj ciepło, słonecznie, wiosennie.
Szok termiczny, klimat wariuje.
Znowu dziś był super odcinek TzT ;)) Dzieje się ;))
Dziś m.in. jeden facet dostał w głowę łopatą od Nur jak Szmapet w KM :D
Widziałam dziś.
Podobał mi się ten odcinek.
Tez mialam skojarzenia ze Szmapetem,tylko Oyku przywaliła mu mocniej.
Yiglit ( czy jak mu tam,bo jeszcze nie ogarniam imion ) skoczył za Nur do tej stodoły.
Widac,ze bardzo ja kocha skoro rzucił sie po nia w ogień :D
wreszcie się spotkałyśmy :D
Yigit ( a wymawiają Yiit)
ogólnie fajna, dramatyczna muzyka dziś leciała w różnych scenach
Spodobała mi się ta piosenka Mustafa Ceceli - Hüsran https://www.youtube.com/watch?v=xU6fbWlV3Fg
Dokładnie .... tak się dziś rozmijamy.... ja tradycyjnie łażę po forum w nocy.... nocna margo jestem ;)))
Dobranoc ;)
Hello Siostry ;))
Oczywiście nie była bym sobą jakbym ilości komentarzy nie policzyła....
Uprzejmie donoszę, że w kiraliku w wątkach niezablokowanych..... mamy 10 103 komentarze..... BRAWO MY :))) bo z 90 % jest naszych ;)))
Niestety nie pamiętam ile było komentarzy w wątkach, które admin zablokował.... w jednym chyba ok. 200 a w drugim chyba też coś koło tego....
To pisałam ja ...... filmwebowy statystyk Margoargo ;)))
Witajcie Siostry;)
Napiszę Wam ciekawostkę..... wczoraj obejrzałam 1 odcinek Kara Para Ask..... hmmm fajny... będę dalej oglądać... a kiralik leży.... taki paradoks :)
Zdaje się, że przeszłam na ciemną stronę mocy ;)))) Scenarzystka i reżyser kiralika mnie definitywnie pokonali.... kiedyś pewnie obejrzę odcinki kiralika.... może w święta, ale już nie rzucam wszystkiego i nie oglądam ;))
Witaj :-D
No tak lepiej oglądać coś co daje nam radość a nie serial na którym się denerwujemy :-D
A witajcie znowu..... jeszcze jedno info.... TVP 1 będzie emitować... Wspaniałe Stulecie Kosem..... czyli ciąg dalszy tureckich seriali....
Najpierw Vanessa a teraz Margo same ze sobą piszą haha.
Hej :) wczoraj przeczytałam o kosem w tvp. To już na pewno nie to samo co WS ale może spojrze i zobaczę ;))))
Ale co to za serial bez Bali Beja i Mustafy?
Kolejne info o tureckiej telenoweli grzech fatmagul. Ten serial zastąpi tysiąc i jedną noc od 20 kwietnia. Nie wiem nic na temat fabuły.
Tyle seriali dają a nic z tego co byśmy chciały. Szkoda.
Hello :)
Fatmagulm to kolejny dramat, ale ponoć bardzo dobry i znany
w skrócie opis:
Fatma zostaje zgwałcona. Tradycyjne społeczeństwo muzułmańskie wolałoby by przemilczała swoją tragedię i nie okrywała się hańbą, ona jednak decyduje się na trudną, publicznie nagłośnioną walką w sądzie.
Tyle znalazłam...
Hello ;) ja też nie raczej oglądać... coś mnie do dramatów nie ciągnie... chociaż teraz Kara Para Ask komedią nie jest, ale ma wątek kryminalny mam nadzieję, że ciekawy....
Tak mi ostatnio scenarzystka i reżyser kiralika obrzydzili serial, że nie mam ochoty oglądać.... pewnie niedługo będzie 37 odcinek przetłumaczony, a ja mam już 2 do obejrzenia....
Hello ;))) dokładnie same ze sobą piszemy.... oj źle się dzieje....
Masz rację co to za serial bez Bali Beja i Mustafy...... mogliby puścić Kara Sevda.... chociaż byśmy sobie Buraka pooglądały, a ponoć sam serial też fajny ;)))
Jest masa seriali w stylu Km czy nawet KA a oni same dramy wybierają.
Tak przy okazji podobno paramarca we wtorki na tvp1 radzi sobie całkiem dobrze. Mnie jakoś nie wciąga. Za to mama ogląda ;)
Właśnie zamiast jakiegoś lekkiego bardziej komediowego, to same dramaty kupują w tej Turcji.
NIe oglądam Paramarca, ale jak oni to puszczają 1 raz w tygodniu to ten serial będzie szedł ze 2 lata...
Mogliby wykupić np. Inadina Ask, albo Kara Sevda ( chociaż to bardziej dramat) czy np. Adi hahah jak by było fajnie....
Jak najbardziej jestem za tymi tytułami, ale oni wiedzą lepiej jak zwykle. Co zrobisz jak nic nie zrobisz...
No proszę, zaczęłaś oglądać Kara Para Ask ;)
właśnie wczoraj i dziś czytałam o nim trochę na teleforum. Rzekomo światowy serial, a ten aktor chyba dostał nominację do Emmy.
Patrzyłam na gify i on jest strasznie zarośnięty :D
Na teleforum powstał temat o nowym serialu z Serkanem :D Już 3 strony komentarzy ;)))))
http://www.telenowele.fora.pl/seriale-tureckie,136/hayatimin-aski-milosc-mojego- zycia,32440.html#5705898
słoneczko, a ta stronka tego serialu na facebooku, którą mi podesłałaś, to stronka MonikiVeroniki i EizPerAng :D Monika mi wczoraj o tym napisała :D
czyli polskie tv wykupuje dalej różne tureckie produkcje, tylko nie te, które byśmy chcieli ;(((
no właśnie, czemu nie Kara Sevda z przystojnym Burakiem?
A może powinni w tv zrobić osobny kanał z tureckimi serialami? :D:D:D cały dzień i noc tureckie seriale :D Tylko jak nazwać ten kanał? :D
Hello Siostra, ano obejrzałam 1 odcinek Kara Para Ask i powiem Ci zainteresował mnie do tego stopnia, że będę oglądać dalej, może nie z takim szaleństwem jak kiedyś kiralik i sezon na miłość, ale jednak mam ochotę kontynuować oglądanie .... w między czasie poczekam na kolejny przetłumaczony..... hahahha zdziwisz się znowu Cilek Kokusu... bo to też oglądam .... tylko do kiralika mi serca brak.....
Jak się już poogarniam na dobre to zajrzę na teleforum i poczytam Wasze komentarze o nowym serialu z Serkanem....
Kanał z serialami tureckimi powinien nazywać się..... tureckie szaleństwo..... hahaha
Bardzie drama jest wątek kryminalny.... jak dla mnie zapowiada się ciekawie...
wątek kryminalny:
Ojca Elif i narzeczoną Omera ktoś zastrzelił ..... ciała znaleziono w samochodzie i nie wiadomo co oni razem robili, jak się poznali..... i jeszcze do tego wchodzi mafia....
Robi się ciekawie, bo mafia szuka diamentów, które ponoć ojciec Elif miał, a ona nic nie wie i ma je znaleźć.....
Widzę , że się dzieje.
Teraz pewnie będzie się wszystko wyjaśniać jak do tego doszło a to zachęca widza do dalszego oglądania.
Luknij, mnie się 1 odcinek spodobał.... wiadomo nie rzuciłam się od razu na pozostałe, ale jednak ciągnie mnie, żeby dalej zobaczyć.....
Vanessa mam zadanie dla Ciebie.... specjalistko od KM w którym odcinku dokładnie Ayaz powiedział Oyku " Kocham Cię" .... bo już nie pamiętam.....
a dla ciekawostki.... Omer jeszcze nie powiedział tak do Defne .... mówi o miłości ale proste Kocham Cię nie padło do niej.... ona owszem powiedziała mu kocham cię .... w scenie nad rzeką..... w 23 odcinku..... hahaha taka mała dygresja....
A w Kara Para Ask..... Elif ( protka) pocałowała Omera ..... w ostatniej scenie... hahaha taki trochę wymuszony pocałunek.... ale jednak.....
hmm wiesz ja aż taką specjalistką od KM nie jestem, bo czasem coś mi umyka.
Nie wiem, w którym odcinku powiedział kocham cię, ale wiem, ze było coś takiego jak chodzili ze sobą, ze Oyku mówi "kochasz mnie? to powiedz mi to wreszcie, nigdy mi tego nie powiedziałeś"
hmmm ok poszukam w moich odcinkach na dysku to pewnie znajdę.....
Dobra miło się gawędziło, ale życie wzywa.....
Do miłego zaś;)))
Głupawka mnie złapała :D:D
Turecki Mr. Darcy w depresji (tylko napis na dole nie pasuje haha )
http://fragmani.kirazmevsimi.com/wp-content/uploads/2015/01/kiraz-mevsimi-27-fra gmani-296x167.jpg
Mr. Darcy wziął urlop, jest załamany po zdradzie żony, siedzi cały dzień w domu w szlafroku, nieuczesany i ogląda tv. Postać Hande go chce wyciągnąć z domu, a on otworzył jej drzwi taki nieżywy. Oczywiście w piżamie z reniferem :D
I Hande z trudem wyciągnęła go do zoo, dokąd ubrał koszulkę (też z reniferem ), którą także od niej dostał :D
Pozwolę sobie odpowiedzieć.
Wyznanie " kocham Cię " było w 18 odcinku jak tańczyli na balu , który Ayaz zorganizował z okazji ukończenia przez Oyku szkoły :-D