PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 569  ocen
8,2 10 1 569
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Tutaj możemy go komentować ;)) bo na razie nie ma oficjalnej strony na fw :))
Serial został zgłoszony do admina, ale nie wiadomo, ile trzeba będzie poczekać, żeby go dodali :D

kisma

Gokce jest w Demir wpatrzona jak w obrazek hahaha ;)

Demir jest boski, nie mogłam się wczoraj na niego napatrzeć, ale...... ta akcja z ławką..... chyba przez dłuższy czas mu tego nie wybaczę ;)
możliwe że wczoraj jakoś próbował się z tego wytłumaczyć gokce, nie wiem, bo przecież nie umiem tureckiego ;) ale i tak nieładnie.
Odezwała się we mnie moja mściwość hahaaa i chciałąbym, żeby Demir "beknął" za tą łąwkę. Powiedzmy, żeby przy tym "zaczynaniu od zera" żeby z hukiem zderzył się z szarym życiem.
I po drugie, chciałabym taką scenę , że demir kapnął się że jest zakochany w gokce, umówili się na randkę, Demir jest rozanielony jak w tym wyobrażeniu co podskakiwał na łące, cały podekscytowany, szczęśliwy, idzie na randkę, a z dala widzi jak gokce całuje się z kaanem. Ooooo tak i kopara by demirowi opadła hahahah :D

Ale oni pewnie będą parować gokce z demirem.......

Vanessa100

ooooo.. taka scena byłaby świetna ;)))))) !!!
też bym chciała, żeby Demir dostał za swoję... mnie on irytuje coraz bardziej.. co więcej, żeby jeszcze Gokce dostała po du*ie za to jak Kaana traktuje.. wiem jestem okrutna ;D ale powinna być jakaś sprawiedliwość..

na pewno będą ich parować, zaraz 6 odcinek, czyli połowa serialu... wyraźnie widać w jaką stronę idą scenarzyści.. widzowie jednak wolą Demira.... więc pójdą im na rękę... w końcu chodzi o oglądalność i kasę co nie ;))
na pewno nie będę wtedy oglądać.. o nie......

kisma

We wszystkich wywiadach tylko Hande i Serkan.
Ponadto wczoraj Hande i Serkan nagrali kilka zabawnych filmików.

Ja myślę, że Kaana może będą chcieli sparować z tą Duru, że może wrócą do siebie.....

Reyting odc. 6 ---> 3.79 i 5 miejsce, czyli mały wzrost, ale spadek z 4 miejsca.

kisma

hahhaah piosenka kojarząca mi się ze sceną na ławce ;))
https://www.youtube.com/watch?v=JVd1AofNp_4

i nawet tekst pasuje
"Czy ktoś ich jeszcze razem widział?
Czy ktoś cokolwiek o nich wie?
Ou yeah, ou yeah, ou yeah
Czy kochają się?

Chciałaś powiedzieć, a ja Ci przerwałem,
Niestety nie wiem co było dalej."

;)))))

Vanessa100

znam tą piosenkę :D
fajna jest :D i faktycznie dobrze pasuje do tej sceny haha :D

kisma

Najnowszy zwiastun HA
Zobacz, czy Ci się nie skojarzy z KM
https://www.youtube.com/watch?v=vzRllXqpH_I

To, jak Demir przykrywa śpiącą Gokce i patrzy na nią, to jak Ayaz i śpiąca Oyku 2 bolum KM
Końcówka - Demir zachwycony widokiem eleganckiej Gokce - jak Ayaz na widok Oyku 9 bolum KM i kolacja
Mogliby coś innego wymyślić.............
Jednak z drugiej strony w historiach o miłości często się pojawiają takie właśnie podobieństwa I ciężko ich uniknąć
Demira bierze, ale jednocześnie widzę, że Kaan ma coraz mniejsze szanse u Gokce ;( Szkoda, bo myślałam, że Demir i Kaan będą mieli po równe szanse i będą poważnymi rywalami ;(
Choć może i będą, zobaczy się.............

Vanessa100

Wczoraj obejrzałam wieczorek odcinek 5 HA na tej stronie co mi podałaś kisma Gina ;) na tej co wstawiają odcinek w kawałkach i można przewijać :D super jest ta strona :D jeszcze raz dziękuję Ci za link :D
zaczęłam oglądać o 20.40

Odcinek fajny, Gokce zabawna i jak zwykle zaliczająca wiele wtop hahahah :D

Ale pierwsza scena mi się NIE podobała - Demir zbliżył twarz do Gokce, ona zamknęła oczy i czekała na pocałunek, a Demir w ostatniej chwili się ocknął i po cichu wstał z ławki i sobie poszedł. I zostawił ją tak, a ona czekała z zamkniętymi oczami.
Zirytowało mnie to zachowanie Demira, bardzo zdenerwowało. Na drugi dzień w pracy zachowywał się wobec niej jakby nigdy nic.

Gokce znowu zaliczyła wtopę z Japończykami hahahah ;) Japończycy się wkurzyli i nici ze współpracy. potem to odkręcała przy pomocy Kaana ;) Zaprosiła Japończyków na imprezę do baru Kaana i Gokce, Kaan, i Bartu ich zabawiali :D alkohol też się lał ;)
Japończykom się spodobało hahah :D
Kaan zaprosił Gokce do tańca ;) ładnie sobie tańczyli, on coś do nie wesołego mówił i nagle wparował Demir ;)
wtedy Kaan spytałą Gokce, czy już nie jest jej potrzebny, ona że nie i sobie biedny kaan poszedł ;(

Potem Gokce i Demir mieli razem różne przygody hahahah ;) Demir dał jej jakiś klips (nie wiem co to za klips, o co tu chodzi), a ona owinęła w chusteczkę, kelner zabrał to ze stołu bo myślał że śmieć hahaha ;)
potem Demir kazał jej szukać w śmietniku ;)) wziął ją na ręce i tam wsadził hahahhaha ;) sam też wszedł :D Gokce znalazła zgubę i ze szczęścia przytuliła się do demira ;)) jego mina bezcenna ;)
https://s.kanald.com.tr/ps/kanald/98/800x600/t/575e6719f0dc1e28c43eb351.jpg
na drugi dzień w pracy Demir patrząc na klips, przypominał sobie Gokce, czyli coś go trochę bierze ;)
nawet poszedł do domu Gokce, nie zastał jej, przyjęli go jej rodzice, poczęstowali go i pokazywali album ze zdjęciami GOkce oraz kompromitujący filmik któy Gokce nakręciła w młodości ;) Demir i jej rodzice śmiali się do rozpuku na tym filmiku ;)
tacy rodzice to skarb, skompromitowali córkę która i tak ciągle się kompromiyuje hahahha ;)

Potem Gokce i Demir pojechali do domku nie wiem czyjego i tam przygotowali obiad dla Japończyków ;)
Demir gotował ;)) A Gokce zachwycona mu się w kuchni przyglądała ;) i trochę pomagała ;)
na przemian było pokazywane gotowanie Gokce&Demir, oraz samotnie gotujący coś Kaan biedactwo ;)
potem był obiad, przyszli Japończycy, podczas rozmowy z nimi Demir coś tam bajerował, opowiadał o miłości chyba (pewnie żeby zachęcić jednak Japończyków do współpracy, a le szczegółów nie znam, bo człowiek ogląda po turecku to się tylko domyślać może hahahaa) spojrzał uroczo na Gokce (udawanie spojrzał :D) a ona oczywiście mało z wrażenia nie zemdlała :D
potem złapał ją ładnie za rękę (pokazówka przed Japończykami) a Gokce.......... zasłabła :D hahahaha :D po chwili ją ocucił i znowu złapał za rękę, a ona znowu zasłabła hahahhaha :D

do baru Kaana przyszła ta staro wyglądajaca laska, która już kiedyś do niego przychodziła oraz ta koleżanka Gockce, któa wygląda jak Katherine Heihgl. Kaan coś im chyba doradzał, w sprawcach sercowych ?? na to wygląda

Hikmet, czyli tata Gokce jak zawsze śmieszny hahaha ;) lubię go ;) chciał sobie kupić motor ;)
Kaan pozwolił mu przejechać się jego motorem ;)
Hikmet ruszył, daleko nie ujechał, bo mały wypadek i spadł z motoru. Kaan jak się przeraził ;)
Podbiegł, lezy motor, obok leży tata Gokce hahhaa ;) A na ziemi kręci się kask, jak się fajnie kręcił hahahahah :D
ale tacie nic nie było ;)

Ostatnia scena - do gabinetu wchodzi Demir a tam jakaś laska Duru. Wszystkie oglądające dziewczyny myślały, że to była dziewczyna Demira, ja też, ale po zwiastunie wiadomo że one nie jest jego byłą

Teraz zwiastun polski następnego 6 odcinka HA
https://www.facebook.com/HayatiminAskiPL/videos/593657877480437/
Zaskoczyli mnie.......... Duru siostrą Demira....... i przez nią co? Demir odchodzi z agencji i chce zacząć wszystko od zera ???? a Gokce zapewnia go że sobie poradzi.
Demir i Gokce pracujący w jakiejś cukierni/piekarni hahahahha ;)

No no Demir pan i władca, bogaty przystojniaczek, szef agencji reklamowej, zaczyna od zera hahaha ;) Nie spodziewałam się czegoś takiego ;)
Ale podoba mi się to, dlatego, że tak sobie marzyłam od pewnego czasu, że chciałabym zobaczyć serkana w roli niebogacza, tylko zwykłego faceta który wykonują jakąś nieprestiżową, nieluksusową pracę, nie ciągle wypasiony architekt albo wypasiony szef agencji, luksusy i luksusy, tylko szara codzienność, szara skromnie opłacana praca, np. stolarz :D:D albo mechanik :D
No i mam ;))
Po drugie, cieszę się, bo może tym razem zaczynając od zera, Demir będzie potrzebował pomocy Gokce, i może przestanie się nad nią szarogęsić jak szef nad walnięta pracownicą, ciągle tylko "Gokce to, Gokce tamto, Gokce zrób to na dziś, Gokce nie tak, Gokce czemu jeszcze cię nie zwolniłem!!!" itp. ;)
Tylko może zbliżą się do siebie ;)

I Kaan zna tą Duru hmmmm może to jego była...............

Walnęłam elabuś o HA hahahhaha ;)

tylko ciekawa jestem, ile to zaczynanie od zera Demira potrwa odcinków ;)
bo może za jakiś czas jednak postanowi powalczyć z siostrą i odzyskać posadę w agencji ;) i znowu będzie wielkim szefem wielkiej agencji ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Hello co za elabuś ;)))) U la, la, udał Ci się ;)))
Z zwiastuna wynika, że Kaan zdaje się jest byłym siostry Demira... czyli mamy coś w stylu Dumy i Uprzedzenia....

Margoargo

Najnowszy zwiastun HA
Zobacz, czy Ci się nie skojarzy z KM
https://www.youtube.com/watch?v=vzRllXqpH_I

To, jak Demir przykrywa śpiącą Gokce i patrzy na nią, to jak Ayaz i śpiąca Oyku 2 bolum KM
Końcówka - Demir zachwycony widokiem eleganckiej Gokce - jak Ayaz na widok Oyku 9 bolum KM i kolacja
Mogliby coś innego wymyślić.............
Jednak z drugiej strony w historiach o miłości często się pojawiają takie właśnie podobieństwa I ciężko ich uniknąć
Demira bierze, ale jednocześnie widzę, że Kaan ma coraz mniejsze szanse u Gokce ;( Szkoda, bo myślałam, że Demir i Kaan będą mieli po równe szanse i będą poważnymi rywalami ;(
Choć może i będą, zobaczy się.............

Vanessa100

eee .... duże podobieństwo do KM...
niestety racja, nie da się uniknąć takich podobieństw bo większość telek przebiega podobnie ;ccc
ogólnie to bez szału ten zwiastun, tyle czekania.. myślałam, że będzie coś wow... a tu w sumie co? Gokce i Demir sobie randkują...( fanki pewnie zachwycone ;p)
a ja niepocieszona... Kaan daleko w tyle...bez szans...;((
ale jestem rozczarowana, liczyłam na fajną rywalizację panów.. a tu co, Kaan coraz bardziej odsuwa się na dalszy plan... kurde.

kisma

mam to samo, co Ty ;( nie zachwycił mnie ten zwiastun ;(
to znaczy miło mi się patrzy na Demira, jego miny i spojrzenia są super, i jak zwykle w ogóle zarąbiście wygląda, ale to ich randkowanie tak szybko jakoś........ jeszcze niedawno jej nie zauważał, a teraz.......
Taki sztuczny ten zwiastun.
A ja też liczyłam, że będzie ostra i równorzędna rywalizacja panów.

Gokce oczywiście musiała się w tej czerwonej sukience potknąć hahahahah :D Ciekawe, kiedy ona zacznie chodzić normalnie :D
Ale dzięki temu mogła wpaść w ramiona Demira :D

Vanessa100

fajnie, że podzielasz mój brak optymizmu odnośnie zwiastuna ;p
no słabizna i tyle... ;c
dobrze mówisz... sztuczne.. jakby jakiś przeskok zrobili.. tak się czuję jak na to patrzę...
tu nie ma praktycznie żadnej rywalizacji... jak się zdenerwuję to przestanę oglądać bo samo randkowanie Gokce i Demira mnie nie interesuje, zwłaszcza jak będą to ciągnąć do 13 odcinka, ech :PPP

norma :D nie ma odcinka bez potknięcia Gokce.. :dd

kisma

Otóż to, świetnie to określiłaś - jakby zrobili przeskok czasowy.
Nagle ni stąd ni zowąd, Demir jara się Gokce.......

Ja bym chciała w tym serialu
1) Więcej powagi. Tak jak w KM - pół na śmiesznie i pół na poważnie. Uważam, że serial wtedy byłby lepszy i bardziej uroczy. Gokce mogłaby czasem zachowywać się poważnie, bo ile można robić z siebie idiotkę.
Ale to taki serial - HA to głównie komedia, jak zaznaczał Serkan w wywiadzie

2) wolniejszego przebiegu - żeby Demir stopniowo zaczął zauważać Gokce. I SAM ją zauważył, bo on zaczął milej na nią patrzeć dopiero od momentu, jak usłyszał jej wyznanie przez ścianę

3) Rywalizacji Kaana i Demira. Mogłoby być super. Obydwaj są super ciachami i dobrymi aktorami. A oni niestety wykorzystują tylko potencjał Serkana, a olewają Berka. Jakby Gokce miała piękne sceny zarówno z jednym, jak i z drugim, to byłoby coś :D
Przypomniała mi się scena z końcówki 2 boluma KM - spotkanie OyAz, co Oyku myślała, że to będzie spotkanie z Mete. I Oyku opowiadała o swojej miłości do Metego. I Ayaz poczuł się ewidentnie zazdrosny, widać to było po jego minie.
Mina Ayaza 0:04 do 0:06 --> https://www.youtube.com/watch?v=ZfLYp1SB2mc
Czy nie byłoby cudownie, jakby np. Gokce opowiadała coś pozytywnego o Kaanie, o Kaanie i o Kaanie, a Demir by tak zareagował mmmm ♥

Oni chyba myślą, że będziemy się ekscytować samym gruchaniem sobie Demira i Gokce, please................

Vanessa100

no dokładnie... ja cały czas o tym mówię... prawie w ogóle nie ma powagi !! ;pp póki co mamy samą komedię... a ja też oczekuję jakiś poważnych scen, w końcu to serial o miłości co nie... same wtopy Gokce w końcu się znudzą....

faktycznie nie wykorzystują potencjału Berka... chyba uważają, że sam Serkan wystarczy...
Hehe fajnie to wykombinowałaś... byłoby cudownie ale gdzie tam.... Gokce opowiadająca o Kaanie... jak ona o nim zapomina i olewa...

no wiesz, jak widzę po forach niektórzy już się ekscytują samym gruchaniem Gokce i Demira.. chyba tylko My takie wymagające Vanessa.... :pp

kisma

miejmy nadzieję, że może jeszcze Kaan postartuje do Gokce :D
nadzieja umiera ostatnia :D

Vanessa100

to ona powinna zanim latać ;ddd ! to jest złoty chłopak..gdzie takiego znajdzie ;dddd
oo tak... nadzieja... ledwo dyszy ale jeszcze nie umarła.. ;pp

kisma

nasza nadzieja ledwo zipie, ale zipie hahahha :D

no Kaan taki miły mężczyzna, chętnie poprzebywałoby się w jego towarzystwie ♥

Vanessa100

dokładnie tak ;ddd

ja też :DDDD :)

kisma

Kaan ma nie tylko hipnotyzujący wzrok, ale zauważyłaś może, jaki on ma seksowny głos? ;)) miło słuchać :D

Vanessa100

no pewnie, że zauważyłam :D
uwielbiam jego głos, bardzo męski ;)))
ma lepszy niż Serkan.. sorki ;pppp

kisma

przetłumaczone scenki z odcinka 5 (jest kilka momentów z Kaanem :D) Kaan mówi, że jest romantykiem ♥
https://www.facebook.com/HayatiminAskiPL/videos/596497227196502/

Vanessa100

o jak fajnie, dziękuję ;)))
ach, ten Kaan :DDDD

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Oj coś Wam zachwyt HA przechodzi ;)))
Zgadza się podobieństwo scen do KM, czyli Turcy podpatrują swoje produkcje....

Czy Gocke ma zeza... bo tak dziwnie patrzy na Demira... i dlaczego Kaan taki wycofany .... chętnie zobaczyłam bym ostrą rywalizację o kobietę między tymi panami ;)))) ale z finezją.... hahahha pomarzyć zawsze można;)))

Margoargo

"chętnie zobaczyłam bym ostrą rywalizację o kobietę między tymi panami ;)))) ale z finezją."
ja też, ja też :D

Gokce nie ma zeza, nie zauważyłam u niej nic takiego :D Widocznie tak dziwnie spojrzała :D oczy jej się rozbiegły, bo blisko niej był taki przystojniak hahhhahah :D
Tak serio, to jej wybaczam, bo sama tak mam. Czasem jak spojrzę, to takie trochę rozmazane mam spojrzenie, niestety ;( Takie mam oczy ;( Okulista mi powiedziała, że mam minimalnego, takiego małego zeza ;(

Margoargo

zobacz, w co ubrali Serkana hahahahaha ;)
https://pbs.twimg.com/media/ClMGXqxWQAASeL4.jpg
To jak strój więzienny albo staroświecka piżama :D Albo piżama szpitalna :D
Demir zaczyna od zera i został piekarzem, to może trafił do szpitala, bo się przytruł własnymi wypiekami ahahahahahaha :D

http://images77.fotosik.pl/687/a6fd8be20bdab656.jpg
To zdjęcie na dole od lewej - Serkan cyknął selfie prosto z więzienia ;)) Jaki szczęśliwy ;))
A ci ludzie za nim to jego kompani z celi albo po prostu tylu ludzi przyszło go odwiedzić do więzienia ;))
Serkan Prison Break ;))

MagazinD 18.06.2016 // #HandeDoğandemir #SerkanÇayoğlu Röportajı
https://www.youtube.com/watch?v=y3ramNFChpw&feature=youtu.be
Więc to jest maszyna do zdjęć.............. Ja się zastanawiałam, co to za maszyna ;)
Myślałam, że automat z kawą i innymi napojami lub słodyczami, tylko dlaczego tak długo przy niej stoją, widocznie nie mogą się zdecydować, którą kawę wybrać hahahahahaha ;)
PS. 1 Tutaj Serkan i Hande swobodniej się czują w swoim towarzystwie niż w tym wywiadzie pierwszym co był gdzieś w okolicach Wielkanocy
PS. 2 Scena po prawej stronie ekranu, jak Demir cuci Gokce - 1:42 do 1:44 - jak cudownie Demir na nią spojrzał ;)) I jakie on ma ładne rzęsy ;))
PS. 3 Hande sporo gada :D Serkanowi się ciągle gaduły trafiają, wcześniej Ozge, teraz Hande :D

Pełno Hande i Serkana, ale Berk ................. Berka prawie wcale nie ma w promocji serialu ;(

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Hello a elabusie strzelasz o HA ;)))
wywiad fajny, faktycznie już bardziej swobodnie się razem czują...
scena z cuceniem fajna...;)
Oj szkoda, ze Berka nie ma ciekawa jestem jak udziela wywiadów ;)

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Śliczny elabuś.

Dziękuję za szczegółowe informacje :)))

sloneczkO_1

Proszę ;))

sloneczkO_1

Scenki z odcinka 5 HA część 1
https://www.facebook.com/HayatiminAskiPL/videos/595062347339990/

Vanessa100

jestem już po 6 odcinku.. i mam mieszane uczucia..
taki średni... w sumie to się wynudziłam i dużo przewijałam..
niektóre scenki Gokce i Demira były po prostu przesłodzone.... a co kto lubi.
do tego Gokce olewająca Kaana, czyli norma :P
gdyby nie wątek Duru to nie wiem... taki czarny charakter przyda się temu serialowi i najbardziej mnie zaciekawił.
co do zwiastuna 7 odcinka to bardzo ale to bardzo mnie zaciekawił... Kaan w końcu się wkurzy... i chyba coś zwierzeń Gokce :D no i jego wątek z Duru... czyżby znowu coś między nimi było? w sumie jestem na tak ale pewnie ona coś knuje i znowu go skrzywdzi..
no i szykuję się kolejna randka Gokce i Demira ;)

kisma

Też już jestem pod odcinku. Jako fanka Serkana rozpłynęłam się, bo GokDem mieli dziś mnóstwo wspólnych i uroczych scen ♥
No tak, może trochę przesłodzone (np. przy wspólnym pieczeniu mogli sobie darować tą podniosłą muzykę i slow motion)
Tylko Kaan na uboczu ;( I duru ciągle mu się narzucała, ale on stanowczo jej się stawiał i był niemiły.

zwiastun 7 odcinka - hahahhaha widziałaś, jaką Kaan miał znudzoną minę, gdy Gokce mu znowu opowiadała o Demirze? ;))
Nie chcę, żeby Kaan był z Duru ;( Dobrze dobrali tą aktorkę, wygląda na niezłą sukę, ten jej kształt ust..............

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

ahhahaha padłam Vanessa jakie Ty analizy strzelasz.... nawet kształt ust ma znaczenie.... hahaha;))))
chyba jak znajdę trochę czasu w wakacje , to luknę na HA....
BO to, że Serkan jest boski to wiadomo ;))) ale ciekawi mnie Berk jako Kaan.....

Vanessa100

tak myślałam, że większość widowni dzisiejszy odcinek zachwycił ;pp
taa Kaan całkowicie na uboczu, gdyby nie Duru to praktycznie nie byłoby z nim scen ;((

ta znudzona mina mówi wszystko :P ja mu się nie dziwie... ona go olewa a jak potrzebuje się wygadać to od razu do niego leci, może niech się w końcu zainteresuje co u niego.. a nie tylko o sobie.. hm może ja za dużo od niej wymagam nie wiem...

taa, aktorka świetna.. źle jej patrzy z oczu...
ja też nie chcę żeby byli razem, ale z drugiej strony co to? Kaan ma być samotny.. wzdychać do Gokce i cierpieć? sama nie wiem co gorsze ;qqq

kisma

Reyting TV wczorajszego 6 boluma - 7 miejsce i 2, 81
A w social media 2 miejsce

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Hello ;)) a z jakimi serialami konkuruje HA, ze ma taki dość cienki reyting... to kiralik mimo meczu Hiszpania- Turcja miał 4,45... a nawet nie wiem za co taki wysoki.... chociaż czasy kiedy rating nie spadał poniżej 6 a nawet 8 bezpowrotnie minęły....

Margoargo

Wczoraj w tym samym czasie (czyli od 21 do 24) leciały jedynie Survivor, OHB (O hayat benim - To może życie) i HA

A tu same możecie sobie zobaczyć co i jak
Reyting TV 6 boluma HA - 7 miejsce i 2, 81
http://www.ranini.tv/reyting/2016-06-19

A w social media 2 miejsce --> https://twitter.com/kimolaanalytics/status/744795406698065921

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Ale ponoć ten survivor turków straszenie kręci...

Vanessa100

to już słabo? cz bardzo słabo?
myślałam, że podskoczy... skoro Demir i Gokce sobie gruchają..
może 7 będzie miał lepszą oglądalność bo dobrze się zapowiada ;)))

kisma

Szału z ratingiem nie ma :D Ale tragedii też nie :D
W każdym razie rating spadł w stosunku do poprzedniego odcinka.

kisma

1 zwiastun odcinka 7 po polsku
https://www.facebook.com/HayatiminAskiPL/videos/597431320436426/

Ta końcówka - Kaan i jakaś laska (wygląda na Duru, ale oby nie).
Ale Kaan ma piękne oczy ♥
Powinni go inaczej czesać, ubrać jakoś elegancko i byłby git.

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Zobaczyłam zwiastun ;)))) bardzo fajny ;))) a Kaan i jego oczyska.... ;)))) są rewelacyjne ;)

Vanessa100

haha Kaan jest świetny.. ale jej na koniec powiedział :ddd
moim skromnym zdaniem powinno być więcej scen Gokce i Kaana... fajnie się ich razem ogląda, i uważam, że jest między nimi chemia... a on zawsze na nią tak ładnie patrzy ;)))

Ta laska to raczej Duru, tak obstawiam... Kaan się wkurzy i pocieszy się ją...

Te aktor ma takie przepiękne oczy... no coś niesamowitego, można na niego patrzeć i patrzeć :)))))))))))
nie podoba Ci się jego styl i fryzura? ;ddd w tym zwiastunie akurat dobrze wygląda... on ma po prostu taki luźny styl ;DDD

kisma

Ja też uważam, że Kaan i Gokce powinni mieć więcej wspólnych scen. W ogóle to myślałam, że Gokce będzie miała ładne sceny na przemian z Demirem i z Kaanem, że w końcu nie będzie wiedziała, którego wybrać.
Myślałam, że będą mieć wspólne sceny też wszyscy troje Gokce, Kaan, Demir - jakieś śmieszne na przykład :D i przy okazji panowie będą sobie lekko dogryzać :D
A tu nic takiego nie ma ;(

nie no, pewnie, że Kaan w tym zwiastunie cudownie wygląda.
Ale chodzi mi o to, że tą grzywkę mogliby mu inaczej czesać :D
No i ubrać od czasu do czasu elegancko, nie mówię że non stop ma tak chodzić wyelegantowany, bo jego styl jest luzacki, ale czasem mogliby zrobić wyjątek :D

Vanessa100

bo my obstawialiśmy, że będzie trójkąt... i Gokce będzie z obydwoma spędzać czas i mieć dylemat kogo wybrać...
niestety tak nie jest.. te pierwsze zwiastuny (zanim rozpoczął się serial) tak sugerowały... i wprowadziły nas w błąd... bo żadnego trójkąta nie ba a Kaan jest pobocznym bohaterem... co poradzić ;c
a tak w ogóle 7 odcinek przed nami a Kaan i Demir dalej nie zamienili ze sobą słowa... no masakra...ile mamy czekac...

no ta grzywka jego czasem taka niechlujna jest... ale źle nie jest ;D
a co do eleganckiego stroju to racja.... ale nie miał nawet okazji... przydałaby się jakaś ważna okazja albo.... randka ;DDDD

kisma

Nastawiłyśmy się na geometrię, czyli trójkąt, a tu zonk hahahhha :D

Randka by się przydała i żeby Kaan mógł pokazać swój romantyzm, w końcu ostatnio mówił Gokce, że jest romantykiem :D

Vanessa100

w sumie to się czuje oszukana.. ale cóż... ja jeszcze nie straciłam nadziei... łudzę się , że w którymś w końcu odcinku coś między nimi się zadzieje.... dlatego wytrwale oglądam... wiem naiwna jestem....

ohoho... skoro tak mówił... to niech się w końcu wykaże... chętnie bym to zobaczyła.. byle to nie było jakieś czytanie poematów czy inne idiotyzmy haha..

kisma

powiem Ci, że ja też czuję się oszukana :D

Niech Kaan zaprosi ją na kolację i załatwi saksofonistkę, która w trakcie kolacji będzie stała przy ich stoliku i im grała, tak głośno, że nie będą wzajemnie się słyszeć co mówią ahahhahaahha :D

Vanessa100

oo to złóżmy jakieś zażalenie ;pppp

hahahahha
dobre dobre :D
Vanessa to jest pomysł.. zwłaszcza, że Gokce za dużo gada.. przynajmniej nie musiałby tyle jej słuchać :DD
a propos muzyki to Berk oprócz aktorstwa zajmuje się tez muzyką... widziałam na necie, że gra na gitarze, perkusji i pianinie.... zdolny jest skubany.

kisma

2 zwiastun 7 odcinka
https://www.youtube.com/watch?v=PvfrQ3DmwY4

Jako fanka Serkana rozpłynęłam się po obejrzeniu tego zwiastuna ♥
Demir jak zawsze wygląda jak milion dolarów ♥ I jego miny i spojrzenia ♥
Demir kahraman broniący Gokce - boskie ♥

GokDem wspólne malowanie ściany - ups, znowu mam skojarzenie z KM i OyAz............ I jeszcze leci piosenka z KM, co Oyku śpiewała w wannie bolum 54........... Akurat piosenkę, to mogliby dać inną..........

Niestety, brak Kaana ;(

Vanessa100

o nie znowu masa scen przesłodzonych scen Gokce i Demira... chyba się pochlastam :P po co ja to oglądam jeszcze? ;ddddd
dalej stoimy w miejscu.. gruchają sobie i tyle :P

no nie podoba mi się zwiastun... ale dlaczego to doskonale wiesz, sama już o tym wspomniałaś na końcu haha ;q

sorki, że tak krytykuje... mam nadzieję, że Ci to nie przeszkadza, gdzie indziej już by mnie zjechali haha ;D