PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 573  oceny
8,2 10 1 573
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Tutaj możemy go komentować ;)) bo na razie nie ma oficjalnej strony na fw :))
Serial został zgłoszony do admina, ale nie wiadomo, ile trzeba będzie poczekać, żeby go dodali :D

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

jak zawsze zwarta i gotowa :)))

Vanessa100

ja tak samo ;(((
w ogóle nie wykorzystują jego potencjału...
przystojny, sympatyczny, seksowny głos, jeździ na motorku.. scenarzysta jest chyba jakiś niedorobiony ;pp

kisma

całkowice się z Tobą zgadzam ;) a końcówka Twojej wypowiedzi
"scenarzysta jest chyba jakiś niedorobiony ;pp"
rozwaliła mnie ahhahahah :D leżę ze śmiechu :D ale masz rację całkowitą :D

Vanessa100

haha dzięki :D
no niestety stwierdzam fakty... kto normalny tak robi ? :PPP

ocenił(a) serial na 5
kisma

To i Ja sie dolaczam.
W koncu dgdzie wszystkie za jedna ,jedna za wszystkie.

sloneczkO_1

super kochana :D haha
to się nazywa siostrzana więź :DD

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

dokładnie Muszkieterki filmwebowe w akcji ;)

ocenił(a) serial na 8
kisma

hahaha Gina rozwalasz dziś system, zamiast się uczyć ;))

Margoargo

haha przejrzałaś mnie siostro ;qqq
robię wszystko, tylko żeby się nie uczyć ;dddd
ale notatki poczekają, mamy ważniejszą misję...tutaj ważą się losy Kaana ;)))

ocenił(a) serial na 8
kisma

hahaha skąd ja to znam ;))))

a jutro na egzaminie będzie pytanie z Turków to Ci się będzie buzia uśmiechała hahahha;))))

Margoargo

hahaha
taaaa, a wykładowca mnie weźmie za jakąś psychiczną :D
na szczęście egzamin przełożony na poniedziałek więc jeszcze się poobijam :dddd

ocenił(a) serial na 8
kisma

Czyli na razie misja KAAN a potem historia hahaha;))) co za kolejność ;)

Margoargo

no wiadomo ;d
są rzeczy ważne i ważniejsze :DD

kisma

się pytam - dlaczego tak mało Kaana ??????? ;((

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Pozegnam sie tutaj.

Zmykam spac .

Slodkich Tureckich snów :)))

Dobranoc siostry :)))

sloneczkO_1

dobranoc słoneczko :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Dobranoc ;)))
Tureckie ciastka na noc ;))))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Powiem Ci dlaczego, bo scenarzyści to idioci i nie potrafią zrobić super wątków z Kaanem.... hmmmm chyba musze coś wymyślić....
ale na razie to mi grzeszne myśli przychodzą do głowy jeśli chodzi o Kaana....

Margoargo

ahahhah nam głównie grzeszne myśli chodzą po głowie, jeśli chodzi o tureckie ciasteczka :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Dokładnie już kto jak kto ale my dwie uwielbiamy kosmacić zwłaszcza z tureckimi ciasteczkami ;))))

Margoargo

ahahhahaa Margo my dwie to specjalistki w tej dziedzinie :D
kosmate ekspertki :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha padłam z tego określenia ... kosmate ekspertki ;))) leżę nie wstaję....

Margoargo

na głowie mało mamy kosmacizny, bo mamy krótkie włosy :D
więc dla równowagi mamy kosmatki w głowie ahahha :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahaa właśnie trafnie to ujęłaś....
a nie chciałabyś sceny w której Kaan w swojej kurtce motocyklowej przyciska Gocke do ściany i nie bawi się z powolne zbliżanie się do jej ust tylko od razu ją całuje .... a potem odrywa się do niej i patrzy ... a ona ... na to czy można dostać duży wyrok za zabójstwo w afekcie.... a zdezorientowany Kaan mówi nie wiem... a Gocke na to , bo jak mnie dalej nie będziesz całował to cię zabiję.... hahaha

Margoargo

oooo MArgo podoba mi się ta wizja :D super :D o tak tak tak bym chciała :D

Ja uzupełnię - Demir czymś zawiódł Gokce, może swym niezdecydowaniem, więc się wkurzyła i spotkała się z Kaanem.
Iw tedy ta scena co piszesz.
i żeby w oddali stał Demir i to widział :D i żeby mu szczena opadła z zazdrości i złości :D

i któregoś dnia panowie mogliby się wziąć za łby hahhaha :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha i poleciałyśmy wersją latino HA ;)))

Margoargo

no i dobra, trochę hardcoru i namiętności by się tu przydało, a nie tylko grzecznie i grzecznie...........
No i byłaby fajna scena z Kaanem :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Dokładnie ;))))
bo jest za grzecznie i słodko do porzygu jak to stwierdziła Gina;)))

ok bójki nie będzie Demira też nie.... po namiętnych pocałunkach.... Gocke myśli..... jaki ten Kaan seksowny,... czy ja dobrze wybrałam obiekt westchnień.....

A Kaan z zaskoczeniem......ło matko takiej kobiety mi trzeba.....

Margoargo

ahahhahha jak posunęłaś akcję do przodu :D
I Gokce "muszę lepiej poznać umiejętności Kaana".............. i od razu poszli do łóżka :D:D

.... a Demir został na lodzie :D siedział smutny w parku, gdy nagle spotkał................. Vanessę :D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha leżę .....

Margoargo

ahahahahaha no co :D Demir też musi kogoś mieć :D chcesz żeby sam został, biedactwo ;(
i będę w tv :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

dobre....
Gocke i Kaan w łóżku.... Gocke.... pokaż co tam masz za węża ;))) oHA .... co za okaz..... zajmę się nim masz coś przeciwko..... jaki jesteś giętki i coraz sztywniejszy w moich suoer rączkach.....

a Kaan ciężko dysząc.... twoje cudne rączki niech nie przestają działać..... hahaha

tymczasem w parku.... do zdruzgotanego Demira podchodzi Vanessa ..... i mówi kochanie moje tyle czasu na ciebie czekałam ..... chodź zajmę się twoim.... wężem..... nie tylko Kaan będzie dziś w siódmym niebie.....
A Demir..... scenarzysto nie można było tak od razu.... hahahaha;))))

Margoargo

.............padłam............padłam i chyba już dziś się nie podniosę .....................ahahahhahaha :D
Margo włączyłaś wersję HA dla dorosłych :D:D:D
fajna :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

a jak przecież turcy nie nakręcą wersji dla dorosłych... za ciency w uszach są ;)

Margoargo

jak by nas ktoś przeczytał, to wolę nie wiedzieć, co by o nas pomyślał............................. hahhaha :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

jak to co pomyślał by oj niewyżyte seksualnie kobiety hahaha czy to zbrodnia ;)))) spoko trzeba wrzucić na luz .....

Margoargo

no pewnie :D niech sobie myślą co chcą :D

Margoargo

Tutaj przetłumaczony na polski wywiad z Serkanem i Hande, co niedawno Wam zapodawałam :D
https://youtu.be/mg3Ds5CFQ2E

Nie musicie go oglądać, streszczę Wam, że obydwoje mówią, że podczas kręcenia scen jest pełno śmiechu i często trzeba robić przerwy :D:D To fajnie, chciałabym to zobaczyć, i w tym momencie przydałyby się jakieś bloopersy z planu :D
No chyba że Kanal D będzie tak nieugięty w kwestii bloopersów czy odcinka zakulisowego jak Fox z KM ;((
Oboje też oglądają serial. Serkan mówi, że czasem zastanawia się, czy oglądać serial, czy czytać tweety ludzi :D

A co do tej sceny, co Demir cuci Gokce, to mogliby zrobić, że ten Japończyk wstaje i mówi, że "trzeba jej mocniej przywalić, to odzyska przytomność" i zamierza się, by porządnie przyłożyć Gokce. Ale Demir przerażony ją zasłania hahhaha i wola "yok!"
Sama Gokce też odzyskuje przytomność i oboje wołają "yok yok, już dobrze" ahahhahahah :D
A Japończyk "aha to ok..... po prostu chciałem dobrze" :D

I do razu mi się przypomniał 9 bolum KM i jak Ayaz cucił Oyku w samochodzie. W końcu klepnął ją mocniej w policzek, a ona "nie bij mnie !" ahahahhahah :D i znowu niby straciła przytomność :D

Vanessa100

Jestem po 7 odcinku HA ;)
Było wiele uroczych scen GokDem ♥ Ale i śmiesznych :D
Gokce dziś miała wizję jej życia rodzinnego z Demirem za ileś lat :D I mieli kilkuletniego synka blondyna ) ciekawe, po kim blondyn hahhhaa :D)
https://pbs.twimg.com/media/Cl5uDihWAAA94b2.jpg
W tej scenie Demir wyszedł i mówi "ssss" - ahahhhhaa wąż :D
Demir miał wąsy i był ubrany w tą staroświecką pasiatą piżamkę :D
Gokce była ubrana w jakieś wory, zmęczona życiem odkurzała i nie radziła sobie z synem, przyszedł Demir i próbował rządzić twarda ręką. Śmiesznie kręcił głową i śmieszne miny robił :D Taka parodystyczna ta scena ahahhahaa :D

Przez cały odcinek Duru narzucała się Kaanowi, nawet się do niego wprowadziła, ale Kaan się nie dał ;) Pocałunku między Kaanem i Duru nie było :D Zbliżali swe twarze do jak niby do pocałunku, Kaan przybliżył twarz blisko Duru i jej stanowczym i wrogim głosem coś nagadał :D
Ooooooo zaimponował mi tym, stanowczy Kaan :D

Na koniec Demir i Gokce - już myślałam że się pocałują, ale nie. Ale bisko było, Demir bardzo przybliżył twarz do Gokce i ewidentnie po jego minie było widać, że ledwo się powstrzymywał, żeby ją pocałować ♥

Zwiastun następnego 8 odcinka
https://www.youtube.com/watch?v=2Be_Y-ciY2Y&index=1&list=PLb60Ul3t448UFuQG9XWVI5 X408IXuTD8n
I na koniec napisane, że odcinek za dwa tygodnie (10 temmuz - 10 lipca)
GokDem coraz bliżej i biedny zazdrosny Kaan ;(

Vanessa100

Wczorajszy reyting 7 boluma - 5 miejsce i 3,06 --> http://www.ranini.tv/reyting/2016-06-26 /
social media - 2 miejsce --> http://www.ranini.tv/sosyal-medya-reyting/2016-06-26

Vanessa100

Jeszcze dodam, że wczoraj Kaan wspominał swoje wspólnie spęczone chwile z Gokce, i wtedy leciała ta piosenka co w ostatnim zwiastunie (ta sama co w KM jak Oyku śpiewała w wannie). Ładnie wyszły te wspomnienia Kaana ♥
Coś go bierze :D

Vanessa100

Hej.
Duru wprowadziła się do Kaana, bo specjalnie kupiła dom, w którym on mieszka. (więc, tak jakby jest u siebie)

a w tej scenie, w której tak Tobie zaimponował, on jej powiedział mniej więcej coś takiego:
"możesz starać się ile chcesz, a i tak mnie nie dostaniesz, bo ja nic do ciebie nie czuję, ale jeśli ja ciebie zechcę, to będę cię miał w dwie minuty, nie zdążysz nawet mrugnąć.. "

Kaan jest naprawdę super !!
a ta cała Gokce to śliczna dziewczyna, ale strasznie głupiutka..

Bardzo fajna komedia, tylko nie rozumiem dlaczego nie ma jeszcze swojej strony?!.. widziałam Twój wpis na początku, że zgłaszałaś do admina, a jakaś odpowiedź przyszła?

ocenił(a) serial na 5
martyna_any

Witaj.
Tutaj niestety tak jest,że na wszystko się bardzo długo czeka :))
Zanim cokolwiek admin zrobi,to serial zdązy się skończyc :)))

martyna_any

martyna_any witaj :D fajnie, że jeszcze ktoś na fw ogląda HA ;)

"możesz starać się ile chcesz, a i tak mnie nie dostaniesz, bo ja nic do ciebie nie czuję, ale jeśli ja ciebie zechcę, to będę cię miał w dwie minuty, nie zdążysz nawet mrugnąć.. "
................ Ach, teraz Kaan zaimponował mi jeszcze bardziej ♥ Super jej powiedział, co za facet ♥

A skąd wiesz, co on jej powiedział? Z tureckiego, rosyjskiego czy angielskiego? :D

Serial zgłosiłam 6 maja i od razu otrzymałam że "Kontrybucja została zapisana z identyfikatorem (w nawiasie numer).
Jak na razie widzę, że serialu nadal nie ma na fimwebie, trzeba czekać, tak to jest, że jak zgłosisz coś do admina, to trzeba dłuuugo czekać, aż dodadzą ;((

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Na fb są przetłumaczone 2 pierwsze odcinki w całości.

Zamierzam sie za nie zabrać przez weekend :))))

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Kolejny "sezonowy " zwiastun

https://youtu.be/vPGrPFeQx1g

P.S. Jeszcze nie ogladałam pierwszych odcinkow :))

sloneczkO_1

No tak......................... już było w HA kilka uderzających podobieństw do KM, czekałam tylko, aż jeszcze będzie kopia tańca i jest........................
Ciekawe co jeszcze będzie, może wyjazd na wakacje na plażę.....................
Martwię się o Kaana, on coraz dalej od Gokce ;( A taki fajny facet ;(

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Ja też obejrzałam ten zwiastun i nie mogę z tymi podobieństwami.... cały zwiastun taniec przypominający ten z KM.... jak dla mnie porażka....

Co do Kaana szkoda, że nie potrafią napisać fajnych scen dla niego.... marnuje się nam Berk w tej produkcji.... chyba musimy nasz scenariusz mu przedstawić ;)))) hahahhaa;)))

Margoargo

kisma dobrze kiedyś pisała, że "nie wykorzystują potencjału Berka, scenarzysta jest jakiś niedorobiony".
Dokładnie, Berk głównie snuje się po restauracji, żenada.
Ja myślałam że i Berk, i Serkan będą mieli dużo do grania, dwa ciacha w akcji to byłoby coś, a tu tylko jedno w akcji, a drugie jest na przyczepkę ;( biedny Berk ;(
Berku, Berku, gdzie jesteś ?! :D

Margoargo

Margo, jak myślisz, jakie jeszcze sceny skopiują z KM? :D