PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 573  oceny
8,2 10 1 573
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Tutaj możemy go komentować ;)) bo na razie nie ma oficjalnej strony na fw :))
Serial został zgłoszony do admina, ale nie wiadomo, ile trzeba będzie poczekać, żeby go dodali :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Oj nie wiadomo....mogą znowu wymyślić jakąś chorobę Berkowi i dawaj dostanie łopatą od Gocke.... chociaż mam nadzieję, że w tę stronę nie pójdą....

niech już powielają sceny z KM tylko niech z Demira nie zrobią kapcia jak z Ayaza, bo nie zdzierżę....

Margoargo

Margo tutaj ta scena jak Kaan nagadał Duru (od 0:48)
Czy on nie jest sexy ??? ;)
https://www.youtube.com/watch?v=0apaRLuM2v0

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

O ja jaka super scena..... hahahah Duru się szykowała do całowania a Kaan hahhaha zonk ;)))n

Margoargo

znalazłam Berka w krótkiej mini hot scence :D
od 1:25 https://www.youtube.com/watch?v=Q3TJmTfoSQA

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

fajna i jeszcze jaki czarny charakterek hahaha;)))

Margoargo

jak już tak pbgadujemy berka/kaana, to tu scena z ostatniego boluma HA.
Kaan przypomina sobie wspólnie spędzone chwile z Gokce ♥
Fajny moment 1:32 - 1:36 jak Kaan tak uroczo kręci głową :D
Jak ayaz w KM tuż przed zrobieniem uśmiechu nr 9 ;)
I we wspomnieniach Kaana leci piosenka, którą Oyku śpiewała w wannie w KM ;)
https://www.youtube.com/watch?v=n2_26TcP47Y

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hmmmm Berk to jednak czysty sex ;))) a jako Kaan się naprawdę marnuje ;)

Margoargo

pod zwiastunami HA często w komentarzach ludzie wspominają o Kiraz Mevsimi, ale pod tym najnowszym zwiastunem (taniec GokDem) to wyjątkowo dużo piszą pod spodem o Kiraz Mevsimi. Scenarzyści chyba udają, że tego nie widzą.........

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

No nieźle czyli HA to powielanie KM.... co za porażka .... ale już nawet w kiraliku ostatnie odcinki to powielanie KM.... słynny bal przebierańców jako wieczór kawalerski Omusia... Koriś przebrany za pirata..... hahahha co Ci to przypomina...

Margoargo

wszyscy wykorzystują KM ;))

Ciekawe, czy Serkan dostrzegł podobieństwo czytając scenariusz HA ??? Musiał, przecież głupi nie jest. I dziwi mnie, że mimo tego przyjął tą rolę........
No chyba że przeczytał scenariusz góra dwóch odcinków, bo więcej mu się nie chciało :D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Kochana, ja myślę, że Serkan dostał tylko do przeczytania zarys scenariusza, przecież Turcy to dziwny naród i scenariusz piszą na bieżąco..... a myślisz, że spieprzyła by tak kiralik Meric na sądzę, że ona miała w głowie pomysł na 23 odcinki serialu bo to były MEGA ODCINKI... a potem kiła i mogiła a nie serial....

Margoargo

racja, dosyć prawdopodobne, że zarys dostał :D
przyjął rolę, wsiąkł i musi grać :D teraz jest za późno, żeby się wycofać :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

dokładnie.... a mówiłam, ze widziałabym Serkana w roli czarnego charakteru .... tak to jest jak mnie Serkan nie słucha.... oj co by to była za rola..... taki Deniz z kiralika....;)))

Margoargo

no właśnie, dlaczego Serkan Cię nie słucha ???? :D
nie posłuchał i są efekty, znowu gra księcia z bajki, słodkiego amanta, a przecież już to grał. I co najgorsze jest tu pełno scen łudząco podobnych do KM, nawet sceneria (ta ławka)

Oj tak, tak, tak, Serkan jako odpowiednik Deniza z Kiralika :D Jestem na tak :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

No widzisz niebezpieczny męski urok i wredny charakter tak powinna wyglądać postać dla Serkana, zerwałby z lukrowanym ładniutkim facecikiem, który z miłości robi się totalnym kapciem.... sorry ... kapciowatego Ayaza nie zapomnę...

Margoargo

otóż to :D tak, tak, tak :D może doczekamy się Serkana villana, nadzieja umiera ostatnia :D

ja też nie zapomnę Ayaz kapcia, masakra jaką potulną ciapę z niego zrobili ;(

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

właśnie Serkan villan razem z Barisem i będzie równowaga w przyrodzie.... a tak grają tylko słodkich chłopaków niby fajnie tylko jak za dużo lukru zjesz to zawsze Cie zemdli....życie...
Żęby tylko w HA Demir nie przeszedł na ciemną stronę mocy i nie został znowu kapciem....bo nie zdzierżę....

Margoargo

bardzo mi się podoba Twoja koncepcja bad Serkana villana ;)
I na plakacie wyglądałby tak :D
http://images77.fotosik.pl/567/9da39ec5af492621gen.jpg

Samra "Miracle" - tegoroczna piosenka Azerbejdżanu z Eurowizji, bardziej podobają mi się zwrotki, świetne :D
Nie wiem, jak to się stało, że w trakcie eurowizji jej nie zauważyłam, a zwróciłam na nią uwagę dopiero niedawno w radio
https://www.youtube.com/watch?v=Dix6XJ_Uo-w
Margoargo, ta piosenka mi pasuje do jakiegoś serialu z Berkiem Hakmanem, do jego wspólnych scen z ukochaną :D bo się marnuje w tym HA ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Hello;))) no widzisz jaki fajny villan ;))) hahaha a nie cukierkowy chłoptaś ;)))
A piosenka może być.... coś amuzyczna jestem ostatnio...
Berk powinien trzasnąć scenariuszem i iść gdzieś, gdzie go docenią:))) niech przyjedzie do nas :))) a napiszemy mu jakiś scenariusz :)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Co powiecie na Berka w takim wydaniu :))

https://youtu.be/T-FnFReZiig

sloneczkO_1

ojej, Berk jako zły i bewzględny, aż się przeraziłam, gdy zanurzył twarz tego mężczyzny w gorącej zupie.
Ciekawe, czy Berk grał tu czarny charakter ale jednak o zdrowych zmysłach, czy też psychopatę, bo tak dziwnie i trochę szaleńczo się zachowuje.

Margoargo

Berk mógłby spokojnie zagrać prota w jakimś serialu, a nie pobocznego amanta. Przecież Turcy tyle tych seriali robią, to może gdzie go wezmą.
Ostatnio np. Emre z KM jest protem w nowym serialu tureckim.
No to sorry, nie mam nic do Emrego, ale jednak Berk jest bardziej utalentowany (tak mi się wydaje) i dużo bardziej seksowny.
To skoro Emre może grać prota albo w TzT prota Yigita gra ten mierny aktorzyna Tolgahan jakiś tam, to sorry ale Berk Hakman tym bardziej zasługuje na główną rolę.

W ogóle ładne ma nazwisko Hakman. Ładnie i takie polskie brzmiące haha :D
Ładnie bym się nazywała - Vanessa Hakman.
Czyż nie pięknie ? :D

Wzięłam się za oglądanie HA z tłumaczeniem. Ale nie od 1 odcinka, tylko te ostatnie nadrabiam - zaczęłam do szóstego - gdzie Demir odszedł z agencji i razem z Gokce zaczynają wspólny biznes, a przy okazji zbliżają się do siebie.
Obejrzałam wczoraj ten szósty odcinek,
Fajnie się oglądało :P
Kilka razy spontanicznie wybuchnęłam śmiechem przed kompem z powodu Gokce. Jak ona czasem coś palnie, to nie mogę się powstrzymać, żeby się nie roześmiać.
Duru mówi bratu, że Gokce ma coś z głową a, Demir na to, że on lubi takie zachowanie Gokce.
Potem na kolacji w restauracji (Gokce w czerwonej sukni), wspomniała coś o ślubie, a Demir jakim ślubie mówisz? Uśmiałam się :D
A ona zaczęła pleść że nie nie, nie jest zwolenniczką małżeństwa, do tej pory nie wyszła za mąż, choć miała wagon adoratorów, taa (w myślach była sama przerażona tym co plecie )
Demir stwierdził, że na razie nie myśli o małżeństwie i że w ogóle nie wie, co będzie robił za 5-10 lat.
A po kolacji Demir mówi, że zaprasza ją do domu.
A ona zdziwiona "a co będziemy tam robić?". Demir "jak to co? pracować" i się tak uśmiechał ironicznie do siebie, a ona zawstydzona "tak oczywiście pracować, przecież nic innego nie miałam na myśli"
Niektóre ich wspólne sceny i dialogi są super Urocze albo śmieszne
Uważam, że nie są znowu taką złą parą ♥

Fajne scenki rodziców Gokce Ojciec jest super
Tylko Kaan powinien mieć więcej scen Więcej Kaana

Dziewczyny na forum także lubia Kaana i te chcą, aby Demir byl troszke zazdrosny a Kaan miał więcej romantycznych scenek z Gokce.
Też tego pragnę
Na razie tylko Kaan jest zazdrosny i często musi wysłuchiwać paplania gokce o demirze. Chciałabym, żeby sytuacja się odwróciła i to Demir poczuł zazdrość.
Że np. Gokce mu opowiada o Kaanie, a Demir ma zazdrosną minę jak Ayaz tutaj 0:4 - 0:12 https://www.youtube.com/watch?v=ZfLYp1SB2mc
I żeby na koniec tego sezonu Gokce spoglądała rozdarta raz na stojącego obok niej również spoglądającego na nią Demira, a raz na stojącego w oddali Kaana, jak w tym linku co dałam 0:17 - 0:27 (tylko tu w promo KM trochę inaczej to wygląda, ale wiecie o co mi chodzi ).
Takie coś mi się marzy, takie mam wizje :P
Musiałam się posiłkować linkiem z KM, ach to nasze niezapomniane KM :P

I jeszcze jedno - są zdjęcia promocyjne i okazuje się, że że to Kaan, a nie Demir, pomoże rodzącej Nilufer i Gokce w dotarciu do szpitala .
Jestem pozytywnie zaskoczona

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Vanessa Hakman ha ha

Jeszcze nie dawno chciałaś wyjść za Serkana.

Ale trudno się dziwić jak tyle ciasteczek dookoła.

Piękny elaborat :)))

sloneczkO_1

Ale ja nadal chcę wyjść za Serkana :D
Ale Berkiem też bym nie pogardziła :D

Vanessa100

Vanessa Hakman :D jestem jak najbardziej za :D
cudo takie nie może skończyć jako stary kawaler :P

Margoargo

Właśnie przed chwilą obejrzałam przetłumaczony 7 odcinek HA.
Z tłumaczeniem dużo fajniej się ogląda, ale to chyba oczywiste ;))))
Na początku w sklepie starsza pani czepiała się, że Gokce nadal jest niezamężna, to Demir przedstawił się jej jako narzeczony Gokce, żeby się odczepiła.
Słodkie to było z jego strony ♥
Potem ta pani myślała, że Gokce jest w ciąży i była oburzona że współcześnie to norma. Gokce powiedziała że nie, ona zrobi po kolei, ślub, potem dzieci.
Gokce jakie ma plany --> Mówi do tej kobiety, że ona zrobi wszystko po bożemu i po kolei - zaręczyny, ślub na minimum 300 osób maksimum 600 osób hahaha i potem miesiąc miodowy na Dominikanie hahahhhaahhaha :D

Dobre było, jak Demir pokazywał Gokce, jak malować ścianę wałkiem, mówił "powoli, w górę i w dół". A ona taka rozmarzona patrzyła. Ciekawe o czym myślała, bo ja wiadomo o czym hahhhhaha :D

Więc okazuje się, że Kaan był kiedyś razem z Duru i byli razem szczęśliwi, aż nagle Duru spakowała się i bez słowa wyjechała. Biedny Kaan mówił Gokce, że po odejściu Duru cierpiał, ale jakoś wziął się w garść ;((

Margo kiedy masz urodziny? 13 sierpnia?
Bo Berk ma 14 sierpnia, możecie razem świętować haha :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Hello :) Siostra strzelasz elabuś za elabusiem.... normalnie nie można za Tobą nadążyć ;))) hahahah
Super się ogląda z tłumaczeniem bo przynajmniej wiesz co gadają;))))
Mam szczery zamiar wziąć się za HA w przyszłym tygodniu.... ale najpierw KPA, bo czeka na mnie już chyba 10 odcinków;)))
Będę świętować z Berkiem urodziny bo mam 12 sierpnia ;)
To znaczy, że ja lew on lew hmm dogadalibyśmy się na pewno :)))) hahhahahha

Margoargo

obejrzałam 1 odcinek HA.
Ja tak skaczę po odcinkach, oglądam nie po kolei hahaha :D
kilka tygodni temu obejrzałam odcinek drugi, potem trzeci (trzeci raczej przeczytałam wiesz jak, dzięki temu wiem co było, to po co oglądać :D).
W tym tygodniu obejrzałam 6 i 7, a dziś 1.
Czyli prawie że całość ogarnęłam :D
za 4 i 5 raczej się nie wezmę, wystarczą mi scenki, które były tłumaczone.

odcinek 1 - hahahha Gokce mówi, że boski Demir ma twarz długą jak skrzypce hahaha :D
Albo pyta Demira, czy ma on jakieś znamiona.
Demir ironicznie "mam, jak umrę, będziesz mogła mnie zidentyfikować" hahahaha :D

Gokce wyspała się na ramieniu Kaana na ławce, rano się obudzili. Kaan powiedział, ze to była wspaniała noc ;)
A Gokce że tak, że było miło ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Hello:) czyli masz opanowane HA w zasadzie w całości :) bardzo pięknie :)
hahaha Gocke identyfikująca Demira...ale jak go zidentyfikuje jak nie wie gdzie i jakie ma znamiona.... czy wie?

Margoargo

haha właśnie Gokce nie wie, gdzie ma on te znamiona :D:D
Nie powiedział jej :D

Znowu na teleforum walnęłam elabuś, o serialu HA ;)
http://www.telenowele.fora.pl/seriale-tureckie,136/hayatimin-aski-milosc-mojego- zycia,32440-2460.html#5925351

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

"Dobre było, jak Demir pokazywał Gokce, jak malować ścianę wałkiem, mówił "powoli, w górę i w dół". A ona taka rozmarzona patrzyła. Ciekawe o czym myślała, bo ja wiadomo o czym hahhhhaha :D"

Cała Vanessa :)))

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Ja sie w końcu muszę wziąść za HA.
Ostatnio jestem do tyłu z serialami.

Na bieżąco jestem z KPA i Cilek.

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

A jeszcze z innej beczki czy serial jest dalej tłumaczony czy tylko są 3 odcinki.. bo ponoć scenki są blokowane....

Margoargo

a to 3 odcinek też już jest? nie widzę go na fejsie

pytałam MonikęVeronikę jak z tłumaczeniem odcinków, ona nie wie, bo zajmowała się tylko scenkami

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Nie 3 odcinka nie ma , ale domyślam się, że pewnie jest przetłumaczony hahahaha;)))) to pewnie się kiedyś pojawi na fejsie ;)))

Margoargo

pewnie się pojawi

Vanessa100

co prawda nie jestem ostatnio w temacie HA ale wnioskując po komentarzach... niezła kicha robi się z tego serialu.. jak dla mnie oczywiście
ostatnio nawet nie oglądałam a poza tym zakończyłam swoją przygodę z tym serialem.. tylko cud by mnie skłonił by obejrzeć kiedyś jeszcze.
co to wyprawiają z postacią Kaana... po co w ogóle go wprowadzili skoro nie odgrywa ważnej roli...
poza tym zero oryginalności, jakieś powielane wzory, kopie kopii... to nie na moje nerwy :P
szkoda, bo serial miał potencjał...
scenarzystę to normalnie bym poćwiartowała xD
to tyle mojego zrzędzenia :DD

kisma

Zastanawiam się dlaczego w HA Berka ciągle ubierają w jakieś szmaty?
No sorry, ale taka prawda. Oszczędzają na nim z garderobą chyba :D
Powinni go częściej ubrać tak jak tutaj
https://www.youtube.com/watch?v=x-tGwZDYtcU
0:08 - elegancki Berk zdejmuje ciemne okulary - mmmm super moment :D
końcówka - z jakąś laską chyba flirtuje w aucie :D

Vanessa100

no dokładnie.. ciuchy jak ze śmietnika... stylizują go na jakieś lumpa ech.. ale mi to nie przeszkadza.. pomimo tych szmat wygląda super ;)
on by nawet w worku po ziemniakach wyglądach dobrze :DDD
ale tez chętnie bym go zobaczyła w eleganckiej stylizacji rodem z bonda :)))
w ogóle ciesze się, że coraz więcej dziewczyn poznaje się na Berku i go docenia :D ja pierwsza się poznałam :DDD
mówiłam, że jest sexi :D oby ten aktor dostał jakiś nowy angaż bo w HA się marnuje tylko ;(
ps. nie oglądam HA ale czytam na bieżąco co piszesz.. wnioskuje, że Kaan dalej na uboczu.. szkoda

kisma

tutaj Berk zanurza twarz faceta w gorącej zupie ;)
https://youtu.be/T-FnFReZiig

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Sa kolejne 2 odcinki HA ( czyli 3 i 4 ) :))))

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

Zmiana.
Jest i 5.

Pędzą te dziewczyny :)))

Margoargo

a tak mnie coś naszło i poszukałam filmików z Berkiem na yt ;)
już to pisałam do kismy wyżej, ale i do Ciebie napiszę ;)
Zastanawiam się dlaczego w HA Berka ciągle ubierają w jakieś szmaty?
No sorry, ale taka prawda. Oszczędzają na nim z garderobą chyba :D
Powinni go częściej ubrać tak jak tutaj
https://www.youtube.com/watch?v=x-tGwZDYtcU
0:08 - elegancki Berk zdejmuje ciemne okulary - mmmm super moment :D
końcówka - z jakąś laską chyba flirtuje w aucie :D

Berk w programie, w którym był kiedyś Serkan ;) wiesz - to studio z okrągłym stołem i prowadzący podobny do naszego Szymona Majewskiego :D:D
https://www.youtube.com/watch?v=eCCO41OhWIg

Berk w Beyaz Show, w którym też kiedyś był Serkan :D:D
https://www.youtube.com/watch?v=5RCd5wHvovc
oooo tutaj Berk jak ładnie wygląda :D wprawdzie nie wiem, co mówią, ale Berk wydaje się być przesympatycznym facetem :D

I powiem Ci, że w tych wywiadach momentami Berk mi przypomina Serkana z moich gifów w podpisie na teleforum haha :D Podobne uśmiechy, sympatyczne ale skromne zachowanie itp.
http://1.bp.blogspot.com/-IrNZsxikTpU/VZBbdVTByoI/AAAAAAAAaqo/-a2ZOJm3GiU/s1600/ b2.gif
http://4.bp.blogspot.com/-XUYNYEfrJ5w/VZAqtcGgvxI/AAAAAAAAagU/FfvsC9SYlj0/s1600/ 15.gif

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Hello;))) Dzięki za poszukiwania.... tak sobie oglądam i myślę Berk ależ ty jesteś seksowny mrrrrr co za czysty sex :)

Margoargo

Zgadzam się Margoargo ;) Berk w tych linkach jest niesamowicie męski, seksowny, pociągający................. Po prostu ślina cieknie...............
Co ten mężczyzna w sobie ma................
Berk nie jest tak fotogeniczny jak Serkan, na zdjęciach różnie wychodzi, na niektórych fotach wygląda ładnie, na innych nieatrakcyjnie, czasem nawet brzydko.
Ale co z tego, skoro w realu jest sexy.
A szczególnie w tym wywiadzie w Beyaz Show co podałam link - napatrzeć się tutaj na niego nie mogę. Tak ładnie tu wygląda, i ładnie ubrany, i lepsza fryzura niż w HA, i tak ładnie się śmieje, i w ogóle tak sympatycznie się zachowuje.

Berk powinien grać protów, takie ciacho..................
Liczę, że po HA dostanie w jakimś serialu jąkąś dużą, fajną, znaczącą rolę.
Bo w HA scenarzyści go marginalizują, i nie mogę ich zrozumieć, dlaczego to robią ;(
Nawet nie raczą go ładnie ubrać, tylko oszczędzają na nim z ubraniami, mogliby mu też zmienić fryzurę, na litość boską tam na planie pracuje na pewno jakiś stylista.
A może specjalnie tak zaniedbują jego look, żeby go pobrzydzić, żeby był mniej atrakcyjny od Demira.................... Jeśli tak, to nic z tego, bo i tak Kaan podoba się masie kobiet oglądających HA.
Lubimy go my, lubią go dziewczyny na teleforum, oraz pod scenami i zwiastunami na yt kobiety często w komentarzach po turecku (czasem po angielsku) wspominają o Kaanie, bardzo pozytywnie, często piszą, że Gokce powinna być z Kaanem.

Kaan ma tyle fanek, ja się pytam - dlaczego scenarzyści HA mają to gdzieś ????????

Liczę, że jednak to Kaan pierwszy pocałuje Gokce.
Demir się przymierza, przymierza, a tu pierwszy Gokce jednak pocałuje Kaan - to byłoby fajne i dobry zwrot akcji.
Ich pocałunkiem ekscytowałabym się bardziej niż pocałunkiem GokDem.

................... Tak sobie wyobrażam - Kaan ubrany elegancko jak w tych linkach co dałam, przypierający Gokce do ściany (reszta jak w Twojej wizji) i namiętnie ją całujący, a potem spoglądający na nią pięknymi oczami............... ach.............. ach to byłoby cudowna scena.

Ja oczywiście ubóstwiam niewiarygodnie przystojnego i czarującego Demira ♥
Ale szkoda, że Kaan taki na uboczu ;(

ciągle ostatnio piszę elabusie :D:D:D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Berk przycmil Serkana :))

Jak zobacze HA to napisze wrazenia :))

sloneczkO_1

"Berk przycmil Serkana :))"

haha dokładnie :D zastanawiam się, jak to się mogło stać :D
................Serkan nasz słynny Ayaz o którym tyle zachwytów pisałyśmy na fw, takie cudo, wyglądający idealnie.........
Jak zobaczyłam po raz pierwszy Berka (na zdjęciach promocyjnych całej trójki jeszcze długo przed premierą serialu) to stwierdziłam, że jest do niczego........... że to żaden rywal dla Serkana...............
Nie jest tak przystojny jak Serkan, nie wygląda tak wspaniale, ani nie jest tak fotogeniczny............... a i tak w HA budzi większą namiętność............

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

No widzisz jak pozory potrafią mylić :)))

Margoargo

Drugi zwiastun 10 odcinka
https://www.youtube.com/watch?v=V_kJ0KCjar8

+ z jednej strony mnie niesamowicie zachwycił - pocałunek GokDem ♥ Demir jaki przystojny i jaki rozmarzony ♥
Serkan potrafi wczuwać się w rolę :D Poczułam się tak, jakby to mnie całował :D Cudo z tego mężczyzny :D
- z drugiej strony zwiastun mnie załamał - no bo co z Kaanem ??? ;((((
Ech ;((................. Ja jednak liczyłam, że to Kaan pocałuje ją pierwszy................

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Hello;))))))
No, no aż 3 razy obejrzałam zwiastun .....się dzieje.... i nawet te 2 pocałunki nie były w wersji glonojada z szybą... jak w kiraliku.... był ruch ust hahahhahaa ;))) sorry wyzłośliwiam się ;))))
No Demir patrzy bosko na Gocke...ale też chciałabym, żeby ppkazali jak Kaan całuje pierwszy Gocke....
hahaha chyba Turcy chcą skusić widzów do obejrzenia odcinka skoro całusy zapodają w zwiastunie......
to tyle na razie moich uwag.... jak już przeminie ten tydzień... zamierzam zabrać się za HA..... może się uda....