Tutaj możemy go komentować ;)) bo na razie nie ma oficjalnej strony na fw :))
Serial został zgłoszony do admina, ale nie wiadomo, ile trzeba będzie poczekać, żeby go dodali :D
Kann i to z języczkiem pocałuje Gocke w naszej wersji HA na turków nie licz..... zrobili z Kaana takiego amanta pasującego jak kwiatek do kożucha...
Nie rozumiem tych scenarzystów HA i im tego nie wybaczę ;(( Jestem na nich wściekła, że tak olewają Kaana ;((
Wzięli Berka do HA chyba na przyczepkę tylko ;((
A na plakat go wstawili chyba tylko po to, żeby zapełnić przestrzeń :D
Obawiam się, że Kaan i Duru wszystko sobie wyjaśnią z przeszłości, a Duru nagle błyskawicznie przejdzie przemianę, zmieni się na lepsze i zwiąże się z Kaanem ................
Na trzeźwo tego nie przeżyję i chyba wtedy po raz pierwszy raz w życiu się upiję :D
No może trochę przesadzam z czarnowidztwem, ale wydaje mi się że nie przesadzam, bo 9 odcinków za nami, a Kaan (który i tak od samego początku był olewany) jest z odcinka na odcinek olewany przez scenarzystów coraz bardziej i coraz bardziej na uboczu ..............
właśnie sobie oglądam na yt filmik Kaan / Gokce oraz jakąś krótką scenkę znalazłam z innego serialu jak Berk jest ładnie ubrany i o czymś tam rozmawia z jakąś kobietą :D dobre było, jak zrobił "yhm" (znaczy że "tak" :D), tak fajnie zamruczał :D
ach ten jego głosik :D
jak będziesz miała czas za kilka dni, to ci podrzucę linka
oki podrzuć linka chętnie zobaczę.... bo Kaan uwodzicielski to musi być cudo..... te oczy, ten głos.... cholera rozmarzyłam się .... a w HA masz całkowitą rację..... Kaan jest traktowany jako tło albo uzupełnienie symetrii hahahhaa
Berk w jakimś serialu Suskunlar (on chyba tu jakiegoś policjanta gra)
https://www.youtube.com/watch?v=9Fz-S9tHrDA
0:58 jak fajnie zamruczał hahahhaa :D
Siostra co mnie katujesz Berkiem przed snem.... litości nie masz.... hahahaa chcesz się odegrać za kosmatki Ty diablico ;)))
hahahhaa źle odczytałaś moje intencje :D:D - ja tylko chciałam się podzielić z Tobą cudownym Berkiem, a nie znęcać się nad Tobą :D
...........ale w sumie racja..............jakiś rewanż musi być i należy się zemsta - ja w niedzielę po twoich wizjach ledwo usnęłam :D
hahaha ale miałam wtedy wizje....sama się dziwiłam ;))) hahahhaa
Super Berk wyszedł... na tym zdjęciu... zamiast tej aktorki na tym zdjęciu jesteś Ty ..... hahahhaa
oho....... zaczynasz mi podsuwać wizje hahhhahaha :D
aj nie miałabym nic przeciwko gdyby ja była tam zamiast niej na zdjęciu :D
A Berk wygląda tutaj cudownie - super ubrany, i ta jego dłoń wystająca z mankietu eleganckiej koszuli i marynarki mmmm ;)
ja bym zatytułowała to zdjęcie - turecki Grey (Berk Hakman) i Anastasia ;)
jak rozwiniemy tą scenę ze zdjęcia, to za chwilę leżeć będą też Berk i ta dziewczyna hahaha :D
pewnie że dobry tytuł nieskromnie powiem :D ta scena mi idealnie pasuje :D
Dornan się chowa przy Hakmanie..........
Sorry Siostra, ale muszę już iść spać... jak wiesz ;)))jutro moc obowiązków ;)))
Do miłego zaś ;)))
Seksownych Berkowych snów ;)
zdjęcie promocyjne z najbliższego 10 odcinka HA - Gokce raczy cmoknąć Kaana w policzek :D
https://pbs.twimg.com/media/CoiifUHXYAASgTs.jpg
Ciekawe, z jakiego powodu :D Może będzie szczęśliwa, że pocałowała się z Demirem :D
Hello ;)
Może..... a w naszej wersji Kaan zamiast policzka odwróci głowę i spotkają się ustami hahahhaa;))) a potem Kaan pogłębi pocałunek i Demir pójdzie w zapomnienie.... hahaha a tak mi się dziś kosmaci...
jestem pod odcinku 10 HA.
W tamtym tygodniu odcinek trwał tylko godzinę, a w tym był dłuższy, ponad 2 h.
A więc tak - Kaan zbliżył się z Duru, ale potem na laptopie obejrzał filmik, na którym Duru mówi coś tam (swoje prawdziwe intencje prezentuje) i się wściekł.
Demir i Gokce zbliżyli się do siebie. Demir zaprosił ją na romantyczny wieczór, a potem się pocałowali.
Ładne to wszystko było, ładne............... ale jakoś mnie to nie emocjonuje ;(((( Ta ich "miłość" taka nijaka ;((
Tutaj zwiastun następnego 11 odcinka, który mnie zachwycił i rozczulił z powodu Kaana ♥
https://www.youtube.com/watch?v=_vYQCDaJJVY&feature=youtu.be
Jak Kaan w tym zwiastunie na początku coś tam z uśmiechem na ustach doradza Gokce, a pptem uśmiechnięty się z nią przytula i oboje się cieszą narodzin dziecka Nilufer - to jestem totalnie rozmiękczona na sercu ;))))
Kaan jest tu taki słodki i autentyczny ;)) Taki miły mężczyzna, na którego zawsze można liczyć i któremu naprawdę zależy na Gokce ;))
Kaan i Gokce - ich wspólne scenki w zwiastunie bardziej mnie rozczulają i wydają mi się być o wiele bardziej szczere niż GokDem
Poza tym nareszcie panowie się spotkają i będą rywalizować o Gokce O matko, tyle czasu trzeba było czekać ;))
Hej,
hahhaa Vanessa nie mogę z Tobą.... widzisz większą chemię między Gocke i Kaanem.....a myślałam, że Serkan jest ponad wszystko.... jak widać z inną aktorką takiej chemii jak z Ozge w KM nie potrafił zagrać.....
Kaan i Demir i rywalizacja.... piszesz tak długo trzeba było czekać.... Kobieto to Turcja... na pierwszy prawdziwy pocałunek czekasz.... 8-9 dwugodzinnych odcinków ;))) hahahaha
Ja się sama sobie dziwię, co ja piszę hahahha :D ja - fanka Serkana nie kibicuję jego bohaterowi, tylko Kaanowi ??? :D:D
Przecież jak spojrzeć na nich obydwu, to daleko Kaanowi do zniewalająco wyglądającego Demira...................
Ja nadal ubóstwiam Serkana ♥, on jest nieziemski ♥ , ale w HA jego bohater jest jakiś taki.......... nijaki..........
No właśnie obawiam się, że wychodzi na to, iż Serkan tylko z Ozge potrafi tworzyć niepowtarzalny duet, a z innymi aktorkami tak sobie............ to niedobrze, bo przecież nie będzie całe życie grał z Ozge..............
hahaha ja też się dziwię, że zauważasz kogoś innego niż tylko Serkana hahahhaha;)))
Wiesz postać Kaana i sam Berk ma jednak to coś w sobie.... nie jest lukrowato przystojny ale bardzo przyciąga uwagę.... hmmmm chyba to w facetach uwielbiam najbardziej ;)))))
Na razie tylko po zwiastunach..... nie widzę lekkości grania Serkana.... jak dla mnie taki trochę sztuczny jest..... chyba w KM grał na większym luzie.... bo wtedy nie był jeszcze aż tak rozpoznawalny...... szał na Serkana i jego "Ayaza" nastąpiła w 2014 roku ;)))))
Ja też lubię, jak mężczyzna ma w sobie "to coś" ;)
Co z tego, jak jakiś będzie wyglądał idealnie, jak z obrazka, skoro nie będzie miał w sobie żadnego seksapilu - popatrzysz na takiego kilka minut i od razu ci się znudzi............
Dokładnie... co nam po facecie....który ślicznie wygląda,... a jak dotknie... to żaru żadnego ani urywanego oddechu.... hahahhaha
Otóż to, Siostro ;)
Kaan/Berk wystarczy że tylko spojrzy albo zachrypi tym swoim cudownym głosem, to od razu się robi hot :D
oj tak jakby taki Berk szepnął na uszko..... cokolwiek..... kolana miękkie na pewno....
.............kolana miękną i trzeba się czegoś/kogos przytrzymać, żeby nie upaść............ najlepiej złapać się Berka :D
Już pisałam - mogliby trochę zadbać o look Kaana, bo sobie chyba jakieś kpiny robią...........
W tej scenie ze zwiastuna, co w domu Gokce jest i Demir, i Kaan, i sobie obydwaj dogryzają, to powinni ubrać Kaana jak w tym linku :D Ohoho wtedy zazdrosnemu Demirowi kopara opadłaby jeszcze bardziej :D:
https://www.youtube.com/watch?v=X-E4FcWzB-c
(od początku do 0:54. Oraz od 4:35 do końca.
PS. Wyraźnie słychać tutaj jego cudowny głos :D)
haha właśnie....
oj czarna koszula.... super wygląda... rzeczywiście... w HA ubierają go koszmarnie.....
a ten głos.... normalnie zmiękły mi kolana.... dobrze, że siedzę...... ahhahahaha bo Berk mnie nie złapie,...
Gina kisma dobrze to określiła, że w HA ubierają go w ubrania ze śmietnika :D:D
no dokładnie, sorry co oni sobie myślą z tym zaniedbanym lookiem Kaana, żarty sobie stroją............ Ale Kaan i tak ma wiele fanek :D
Demir jakby zobaczył tak eleganckiego Kaana w domu Gokce, to dopiero by go zatkało :D
"........... eeee............ ten Kaan jest poważniejszym rywalem dla mnie niż myślałem.............. " :D:D
No patrz jak widać tylko my zauważamy potencjał Kaan a Turcy ślepi i głusi.... ubierają go jak kloszarda... nie rozwijają jego wątku normalnie porażka....
hahhahaa Demir by stwierdził.... o cholera poważny konkurent lecę się przebrać.... ahhahahaa;))))
nie rozumiem............ już przed premierą Kanal D zrobił w necie ankietę, którą parę wolimy
Gokce - Demir
Gokce - Kaan
I z miażdżącą przewagą głosów wygrała para............ Gokce-Kaan (sama na nich zagłosowałam)
poza tym czytają chyba komentarze ludzi w internecie, szczególnie na yt tam jest masa poztytywnych postów o Kaanie oraz o tym że to Kaan powinien być z Gokce.
..............
To dlaczego ich to nie interesuje i nie biorą tego pod uwagę............... to co sami dla siebie sobie te seriale kręcą, ale nie dla widzów czy jak.............pełno dają scen GokDem i GokKaan jak na lekarstwo.....................
ha Duszko Moja bo to Serkan ma być motorem napędowym tego serialu.....tylko chyba mu motor padł...... i serial się nie klei ;))))
Margo jesteś bezlitosna hahahhahh :D
Jak oglądam teraz jakieś foty czy filmiki na yt z OyAz albo jak w tv nieraz widzę fragment KM, to wow - Serkan mnie zachwyca ♥
A jak włączam HA, to nie to samo ;(((
ten sam facet gra, a w tych dwóch serialach budzi we mnie inne emocje .............
\ Nie wiem czemu mam wrażenie, że w HA Serkan jest drewniany... i jakoś mu ta rola nie leży.... to on powinien być Kaanem a Berk Demirem.....oj działo by się ;)))))))
kobito, ja tak samo uważam, ze rola Demira nie leży Serkanowi...............
Nie twierdzę, że jest beznadziejny, ale szału też mnie ma, oj nie ma...............
zaskakuje mnie ciągle jakimiś pięknymi spojrzeniami, uśmiechami itp.
Jego scenki z Gokce bywają prześmieszne, czasem zrywam boki z tego co mówi Demir do Gokce.
Np. Gokce "mówi pan do mnie ?"
Demir "nie, do ściany która jest za tobą"
Ale jakiś taki jest............. bez ikry................ nijaki.............. mało wyrazisty...............
Ciężko coś powiedzieć o tym Demirze.............o jego charakterze........... Nie wiadomo w sumie, jaki ten Demir jest prywatnie, jakim on jest naprawdę człowiekiem................
No i i nie wiadomo, co on czuje do Gokce........... to na razie raczej tylko zauroczenie chyba................
Nooooo jakby się zamienili rolami, to byłoby coś :D
Tylko Berk musiałby popracować nad ciałem, żeby grać Demira :D
hahaha a co Demir ciągle prezentuje klatę???? o to Berk musiałby zadbać o swój kaloryfer...... hmmmmm perlisty pot na torsie Berka... lekko spocone włosy i ten przenikliwy wzrok...mrrrrrr rozmarzyłam się.....
hahaa jak dotąd to Demir pokazał klatę tylko w 1 odcinku :D:D
No ale jak niedawno miał czarny T-shirt, to widać mu było przez koszulkę piękne wyrzeźbione mięśnie klaty :D
Berkowi koniecznie kazałybyśmy popracować nad torsem i zagrałby Demira :D
I wg naszego HA w prawie każdym odcinku by ją prezentował, jak Omer w Ka ;)))))
Wyobrażasz sobie - Kaan jako Demir wraca do domu, zdejmuje czarną koszulę, zostaje w eleganckich spodniach, chodzi tak po domu, naszym oczom ukazuje się jego świetne ciało.............
ahhahaa Vanessa uwielbiam Cię ;))))
Berk idzie się przebrać.... i ubiera tylko opięte dżinsy.... i dalej klatę prezentuje...... ;))))) wersja umięśniona klata i dżinsy... bardziej do mnie przemawiają.... wiem, to schemat.... ale mi się bardzo podoba....
a ja nie mam nic przeciwko dżinsom :D wprost przeciwnie :D
No Serkan jako Kaan hahahaha :D - Serkan w skromnych ciuchach jako miły, sympatyuczny facet doradzający Gokce, będący w nią w trudnych chwilach, znoszący jej paplanie oraz po kryjomu się w niej kochający :D
Móglby być bardziej słodki, przekonujący i rozczulający w tej roli D: jako zakochany bez wzajemności, cierpiący przez Gokce, oraz przez małpę Duru ;((((((((((((
Już widzę oczami wyobraźni, jak Serkan/Kaansiedzi wieczorem na trawie razem z Gokce (zamiast Berka - Serkan) http://images77.fotosik.pl/657/03d716db73f0830e.jpg
:D:D:D
Oooooo, i Serkan jeździłby na motorze, i jeszcze w tej czarnej sexy kurtce :D
hahaha a ja bym motor zostawiła Demirowi, taka poprawka w scenariuszu.... jakoś Serkana na motorze sobie nie wyobrażam.....
dokładnie.... do Serkana pasują samochody w wersji cabrio ale jakoś motor do mnie nie przemawia.... bo Umuś/ Baris na motorze... prezentuje się dobrze....
hahahaa ciekawe, co myśli Serkan, jak czyta nasze negatywne komentarze o jego aktorstwie w HA oraz nasze zachwyty o Kaanie ;)
hahaha jak to co myśli.... jednak mogłem się nie zgadzać na tę rolę zachciało mi się grać Ayaza wersja bis.....
Przypomniało mi się, że Serkan prezentował też tors w odcinku 3 HA, gdy po treningu aikido wziął prysznic i mokry chodził po szatni w ręczniku od pasa w dół :D
Jak mogłam o tym zapomnieć? :D Super to było, aż przez ekran czułam zapach jego mokrej skóry :D
https://pbs.twimg.com/media/Cjo_Zk0WEAA0YFt.jpg
"ha Duszko Moja bo to Serkan ma być motorem napędowym tego serialu.....tylko chyba mu motor padł...... i serial się nie klei ;))))"
hah motor Serkanowi zabrał Berk ;) Dosłownie i w przenośni :D
Hejka, czyli trochę torsu Serkan prezentuje....
hahaha dokładnie.... Serkan nawet nie zauważył, że mu Berk motor podpieprzył hahahhaha normalnie nie wyciąga wniosków Serkan ...... hahahhaa skoro na Yt idą po turecku komentarze, że jednak Berk powinien więcej mieć scen..... hahaha to się Serkan nie stara.... a może nic nie może zrobić, bo scenariusz tak mówi....oj scenarzyści do wymiany.....my jednak jesteśmy lepsze w te klocki.... hahahhaa
A prezentuje Serkan trochę torsu hahaha:D, prezentuje, a ciało ma super, i w ogóle jest mega przystojny............ a mimo wszystko nie wypada w HA tak zarąbiście jak w KM...............
No to też wina scenariusza, bo postać Demira jest jakaś taka trochę bezbarwnie napisana, i na dodatek Demir ma czasem jakieś głupie odpały, opóźnione zapłony i zachowuje się jak Mete...........
Np. wtedy co uciekł z ławki, a Gokce siedziała z zamkniętymi oczami i czekała na pocałunek, a on sobie poszedł............. co to miało być............
Albo niedawno Demir i Gokce byli obydwoje na balu.
Tańczyli walca (oni jedni, a reszta się przyglądała) i nagle Gokce upadła, bo złamał jej się obcas (bo Ayca wspólniczka złej Duru, specjalnie podmieniła jej but).
Upadła, leżała zrozpaczona i zawstydzona, wszyscy się przyglądali, wredna Duru się śmiała szyderczo przy stoliku, a Demir.................... stał i się przyglądał jak Gokce leży............... i to długo tak stał i się przyglądał........................ tylko na co się przyglądał................. chyba gdzieś po ok. 30 sekundach dopiero się obudził i pomógł biednej Gokce wstać, a ona zrozpaczona wybiegła z balu jak Kopciuszek ;(((
Scenarzyści trochę zepsuli scenariusz, bo postać Demira tak trochę bezbarwnie napisana, z kolei Kaan jest super, ale w sumie nie ma co tutaj grać................
Podobno to Berk jako pierwszy zgodził się zagrać w tej produkcji (pierwszy z tej trójki), a traktują go jak piąte koło u wozu...........
I patrz Berk się pierwszy zgodził i taki mu cyrk urządzili, a widzom lepiej postać Kaana podchodzi a scenarzyści dalej ślepi i głusi... czy Ci Turcy się nie nauczą.... ło matko a czego ja wymagam..... poszli już w takie badziewie, że nowy serial.... 6 odcinków i do kosza.... bo nie ma oglądalności jak taki chłam zapodają. to czego oni od widza wymagają, widz to człowiek rozumny wbrew pozorom i chłamowi mówi stanowcze nie...... scenarzyści tureccy wracać do początków swojej pracy bo się wam w główkach poprzewracało..... hahahha
Pooglądam HA to oczywiście nie omieszkam walnąć jakiegoś elabusia na tę okoliczność..... może się uda w tym tygodniu..... jakiś odcinek zaliczyć.... tym bardziej, że ponoć już 9 przetłumaczonych.... czyli został 10, który był w niedzielę....
dobrze że możemy sobie ponarzekać na forum i wylać wszystkie nasze frustracje serialowe hahahaa :D
9 jeszcze przetłumaczonego nie widziałam, bo on jest na razie tylko na grupie fejsbukowej, a tam trzeba mieć konto, a ja nie zamierzam mieć.
Poczekam, aż umieszczą normalnie :D
Oj tak jak dobrze, że mamy forum i odprawiamy tu gorzkie żale nad serialami tureckimi..... gdzieś musimy pomarudzić nie ma innego wyjścia....
Z tego co czytałam wczoraj to jest na blog spot.... ale sprawdzę....