OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "
Sorry musiałam :D
:D no zgadnij :D
jak się skończyło tym,że protka zaczęła rodzić i wszyscy niemocy dostali xD
oui https://www.youtube.com/watch?v=rHBzuhkX1_A
nawet wiem,ze petycja jest o drugi sezon :D
teraz obejrzałam na yt końcówkę ALA i rzeczywiście tak jak mówisz :D
hahaah a co niby miałoby być w drugim sezonie ?? :D
A ty myślałaś,że ja kłamie ? No wiesz... więcej nic nie napisze o
A ja nie wiem,co by miało być w drugim... pierwszego nie widziałam, to nawet nie wiem,co w pierwszym się działo
hahahhaha ja po prostu chciałam z ciekawości sama na własne oczy zobaczyć ostatnia scenę :D
absolutnie nie powinni robić sezonu drugiego, tele powinny się kończyć na ślubie, bo potem zwyczajnie nie ma co grać.
Perypetie małżeńskie nie są tak ekscytujące jak pierwszy pocałunek.
https://media.giphy.com/media/xT8qBtr4nE52tvNofS/giphy.gif
https://media.giphy.com/media/KUOPgSNoKVcuQ/giphy.gif
https://media.giphy.com/media/12OyhOh3vqSnhS/giphy.gif
ooo, Murat nie próżnuje... przebił Yogiego i Ayaza ;))
ale nie ma co ukrywać... mało oryginalnie... co oni mają z tymi dzieciakami... dwójka to u nich minimum :D
a no racja... haha ;))))
z tego co pamiętam.. to Yogi zakłada okulary przeciwsłoneczne i sobie idzie... szkoda gadać... haha... dobrze, że mam nowy serial.
Hej, właśnie nie dosyć , że pomiędzy tureckimi parami do niczego nie dochodzi, a tu proszę wystarczy raz, a ile dzieci na raz :D
Siemka :)
dokładnie tak... przez cały sezon skąpią pocałunków a finale nagle gromadka dzieci... bez sensu :D
Victorię nadrobiłaś? :)))
oglądaj, zanim się obejrzysz kolejny odcinek już będzie w piątek :D
nowy serial jest świetny :))) wszystko nadrobione, jestem na bieżąco z tym co leci w Turcji... odcinki są tłumaczone co tydzień na bieżąco, a to duży komfort dla widza :))) nie pomyślałabym, ze wciągnie mnie serial o wojnie grecko-tureckiej... haha, ale jak wiadomo, mam słabość do produkcji kostiumowych, nie mówiąc już o mundurach :)
nie wiem jak tam w realu bo za wielu przystojnych mundurowych nie widziałam... ale w serialach aktorzy zawsze prezentują się w nich dobrze :)))
Ja u siebie w mieście mam szkołę, to jest technikum połączone z liceum i tam są kasy mundurowe :) Niektórym ten mundur naprawdę pasował ;D ale babki też musiały nosić. Ja się w mundurze nie wyobrażam.
ooo, u mnie w mieście takich nie ma.
hahaha, ja siebie w czymś takim też nie wyobrażam... poza tym to nawet wygodne nie jest :)
ja też drobna... więc niewątpliwie wyglądałybyśmy komicznie :D
ciekawe czy za mundurem panowie sznurem? hahaha.
hahaa tak myślałam jak napisałaś, że kostiumowy ;)
bardzo popularny w Turcji...
a nasze fanki go też tłumaczą tak?
bardzo patriotyczny więc nie dziwota, że Turcy go uwielbiają, reytingi póki co są dobre, odcinki na poziomie... ciekawie się to ogląda... niezła odmiana po komediach romantycznych.
tak, fanki tłumaczą... jak dobrze, że są takie dobre duszyczki :)
szkoda tylko, że serial leci w tym samym czasie co Olene Kadar...
A właśnie o czym to jest tak po krótce....
czytałam, że turcy zachwyceni, w czwartek leci właśnie ten serial, OK i Cesure z Tubą i Kivancem.... OK ma bardzo dużą konkurencję ;) a mój Enginek tak rewelacyjnie gra w tym OK.... a taki marny rating....
tak w skrócie... Tureckie miasta są okupowane przez Greków... główny bohater jest tureckim dowódcą... zostaje postrzelony w plecy przez swojego przyjaciela, który mówi jego żonie, że nie żyje u musi uciekać z nim i swoimi dziećmi z okupowanego miasta... postrzelonego prota znajdują Grecy... trafia do obozu pracy... potem przechodzi na stronę Greków, zostaje pułkownikiem, wraca do ojczyzny, wszyscy mają go za zdrajcę, służy Grekom...
ale tak nie jest... on został greckim dowódcą bo w ten sposób będzie zdobywał informacje dla powstańców... oczywiście nikt o tym nie może wiedzieć... nawet żona i dzieci, którzy go nienawidzą... i tak to się zaczęło... wątki są fajne, zwłaszcza o jego córkach i synu. Sorki za chaos :DDD
OK wybrało kiepski dzień... na dodatek w czwartki liga europejska teraz leci... a jako, ze Turcy kochają kopaną to meczą są pierwsze w reytingach...
szkoda OK, nie wiem ile jeszcze będą ciągnąć z taką oglądalnością...
Dzięki za streszczenie.... może kiedyś, kiedyś zobaczę, bo na razie muszę pokończyć inne seriale a mam ich trochę do nadrobienia ;)
Szkoda by było OK, bo Engin jest świetny a i Evrcen też fajnie gra....
Spokojnie Madzik..... łopaty mamy na stanie do czasów Metelepety z KM.... zasypiemy tego doła ;)