OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "
Sorry musiałam :D
czego chcesz wymyśalać sie im nie chciało... wzieli jakiś spis imion otworzyli na E wybrali stwierdzili dalej nie szukamy xD
wesoło :P poszli najmniejszą linią dziw,że wszyscy bohaterowie nie mają imion na E :D to by było ciekawie
oj nie byłam bym tego taka pewna.... reszty imion na razie nie słyszałam hahhaha;)
hahaha kociokwiku by dostali w dialogach ;) hahahhaa
Elif powiedz Emre, że Ezge jest w biurze, a Ercan dzwonił, że się spóźni.... Elcin tez nie da rady przyjechać wcześniej.... powiadom Ece o spóźnieniu ;))) hahhaha
hahaha dokładnie ;)
a Vanessa jak nas jutro przeczyta to też dostanie kociokwiku ;) zanim nas ogarnie ;)
siostra,ale ty na pewno dobry serial oglądałaś ? bo ja tam słyszałam tylko Emre i Ezgi xD
hahaha no ten sam ... jest jeszcze Elif czyli protka....
natomiast ten dialog co Ci zapodałam to ja sobie żarty robiłam ;)
no obejrzałam...przejrzałam odcinek i leciał za jakaś darł się Deniz szarpał ją, podeszła jakaś, chyba był jakiś wypadek bo później ta cała Deniz czekała w szpitalu, chyba :D
noo udało mi się xD kurecze musze tamten temat przejrzeć i jakoś tu odpisać xD
no to cóż odpowiadając :D
tak jesteśmy bardzo ukulturnione :D ja mam całe kolekcje muzyki poważnej... lubię, lubię :D
co do burzy, trzeba przejrzeć internety, who know's :D
hahaha po prostu wysoka kultura to coś dla nas ;)
chyba znowu adaptacji dramy koreańskiej ;)
jakie my Siostry jesteśmy ;) słuchamy muzyki poważnej, wkurza nas miałkość fabuły seriali tureckich ;) lubimy nutellę ;) hahahha;)
Ja też od czasu do czasu słucham muzyki poważnej,ale wolę jednak pop i rock :))
Hejka ;) patrz znowu zrobiłyśmy KAboom ;)
no proszę kolejna Siostra lubi muzykę poważną.... ja ostatnio popu mało słucham.... coś za bardzo polubiłam cisze .....
ja muzyki poważnej słucham, bo od czasu do czasu potrzebuję czegoś doroślejszego posłuchać :P
odpaliłam pierwsze 10 minut finału i mam dość... pomocy :DDD
nie obejdzie się bez co chwilowego przewijania...
hahaha już Ci posyłam pyszną wiśniówkę bo widzę, że bez znieczulenia finał SS nie przejdzie :)
dziękuję siostra :D
na trzeźwo nie da rady... po co ja to odpalałam... to jakiś masochizm :))))
dokładnie ;)
jestem przy 25 minucie... boże... ile jeszcze do końca przede mną ech...
oki dosyłam wiśniówki, bo widzę, że zanim dobrniesz do końca to Ci braknie ;) do znieczulania ;)
ojjj na pewno braknie :D
co ja bym dziś zrobiła bez Ciebie :D
właśnie oglądam jak Yogi uczy Deniz robić pizze... bosko...
hahaha mam odpowiedni zapas to ślij tylko sygnały dymne ;) będę dosyłać ;)
hahaha a to i dzień pizzy wpletli..... no normalnie mnie rozwalają ;)
ok ok... jeszcze mi trochę zostało na dnie...
40 minut za mną... szybki ślub na jakieś rybackiej łodzi, wszystko na wodzie... grzywa Yogiego powiewa jak chorągiew... :)
hahahaa zatem kolejne pól litra z prędkością światła leci do Ciebie :)
hahaha rozwaliłaś mnie tą chorągwią ;)
ratujesz mi życie :DDDDDDDDD
haha, przez ten finał mam głupawkę...
wiesz co... nie pokazali nic z nocy poślubnej... kompletnie nic... cmoknęli się na kanapie w usta i koniec, potem ranek i ubrani od stóp do głów stoją przy oknie w salonie... litości :DDDD ja mam się domyślać czy coś w nocy było...
hahaha do usług.....
hahaha nie no oni mnie rozwalają po całości.... cmok i będą bliźniaki..... kuźwa większy cud niż u zarania chrześcijaństwa...
hahahah rozwaliłaś mnie z tym cudem... brawo :)))
nawet finale czegokolwiek poskąpili, mogli chociaż pokazać jak leżą w łózko w piżamie... cokolwiek...
Gokhan i jego klata mają przecież taki potencjał... jestem rozczarowana ;(
hahahha czyli poszli tak jak w kiraliku.... tez nawet klaty nie pokazali umuś i defne ubrani do stóp do głów... a potem zonk defne w ciąży.....
nieładnie na koniec klaty Gokhana poskąpili....
a w pokoju raczą nas klatą Onura ;)
https://www.youtube.com/watch?v=Dx0iTTQk94k
od minuty 1.30
hahaha, myślałam, że tylko w SS są tak pruderyjni... :pp
dzięki za link :D klata Onura jest perfect :))))
skoro w tym serialu robią takie sceny to czemu w innych nie mogą? nie rozumiem tego...
to już wiadomo, czemu my niektórych seriali nie rozumiemy i nie widzimy ich wielkiego znaczenia :P
hahahha a ja tak ;) zawsze można zinterpretować, że jesteśmy inteligentne inaczej ;) hahahha