OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "
ojciec powtarza mu całe życie, żeby nie zakochiwał się w żadnej kobiecie, i żadnej nie ufał, bo to zgubi
możliwe że wcale nie będzie dziś reklam :D
specjalnie bo to odcinek premierowy.
Gdy leciał pierwszy odcinek Hayatimin aski, to leciał cały, nie było żadnych reklam
po koncercie pił z resztą ekipy w klubie.
Potem kierował samochodem, za nim jechali dziennikarze.
W końcu miał małą stłuczkę i stąd ten siniak.
Dziennikarze cały czas go nagrywali - jak wyszedł lekko zataczając się z samochodu i potem jak gadał coś do kamery.
Smutna to była scena ;(((( sensację sobie znaleźli ;(((((
Jak dla mnie to ona wyglądała lekko jak najstarszy zawód świata i to jeszcze w tym wieku no ja wiem, piosenkarka luźny styl ale bez przesady :D
Witajcie słonecznie ;)
U mnie dziś pięknie świeci słońce co za fajna zima.... idealna pogoda na narty....... a ja w tym roku nie jeżdżę..... masakra....
Oj dałyśmy wczoraj czadu.... 2.30 koniec dysputy BRAWO MY :)
Uśmiechniętego dnia i już przebieram nóżkami do relacji na żywo ;)
Do zaś :)
Dobry u mnie dziś też było słoneczko plus lekki mrozik, naprawdę fajna pogoda :D
Co u Pań słychać ?
Siema :)
to dobrze, że pogoda Cię zadowala haha :D
u mnie nic ciekawego. Zzytam relację dziewczyn a potem obejrzę serial Victoria na tvp1 :D
jak u Ciebie? :))))
nie wiem, czy lepiej,ale może być :D śmiesznie jest :D może się zmuszę i coś zredaguję