OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "
to jest śmiech pełen współczucia siostrzanego, doceń to :D
dobrze że już masz zrobione i następna wizyta dopiero za pół roku :D
ja to jeszcze pamiętam taką gre Mario , to były czasy :D na tych grach się za bardzo nie znam ale sama bym w coś chętnie pograła, ale nie mam playa
ja nie grałam nigdy w żadne specjalne gry na kompie, bo go przez lata nie miałam i byłam opóźniona w rozwoju informatycznym w stosunku di moich rówieśników :D
czasem tylko w jakieś proste gierki pograłam na informatyce i tyle :D
Powiem ci że ja też długo nie miałam kompa :) nadal jestem troche opóżniona jesli chodzi o kompa ale kto by się tym przejmował :D :D ważne że wiem jak włączyć i wyłączyć ;)
Teraz dali jakieś ulepszone wersje Maria ale ja jeste dupa blada jeśli chodzi o te tematy ;) Jak grałam kiedyś z bratem w Fifke to zawsze 10 goli w plecy :D no może presadzam ale chyba ani razu nie udało mi się z nim wygrać :)
Kompa mam w domu od kiedy skończyłam 9 lat, a neta miałam juz w 5 klasie...
Grałam we wszystko co mój sąsiad do domu przynosił począwszy od Ghotica :D
Ale i tak nigdy nie zapomnie grania w Mario na Pegazusie to były czasy :D
"A tak wogóle to lubie Kerema, fajnie pokazuje w Czekając na słońce jak się zmienia pod wpływenem miłości do Zeynep.
Aktor może nie jest nie wiadomo jak przystojny, ale ma w sobie to coś i nawet wyrwał Serenay więc chyba urok osobisty działa :D"
Gosilek, całkowicie się z Tobą zgadzam co do Kerema :D
Może nie jakoś bardzo przystojny, ale ma "to coś" i to jest najważniejsze. Nie jest lalusiem, jak napisała kisma :D
Co z tego że np. jakiś facet jest idealnie piękny do znudzenia, skoro nie ma w sobie grosza magnetyzmu.
Kerem uroczo gra w Czekając na słońce, szczególnie mi się podoba w scenach, gdy jest poważny - np. gdy po raz enty rodzice nie zwracają na niego uwagi albo gdy gada z tym przyjacielem.
Heljo ,ja na ten jego nowy serial z Keremem musze eknąć, zajrzałam dziś na tele.fora do waszego tematu i naglę się dowiaduję że że Aras w tym serialu ma mieć 21 lat, normalnie padłam, Ozge pewnie będzie w podobnym wieku, sory ale oni na tyl nie wyglądają szczegolnie Berk, Ozge niby wygląda młodo ale 21 lat też bym jej nie dała ;) wychodzi na to że Berk będzie młodszy ode mnie hahahaha
hej :D
hahahhha kisma ja dopiero przed chwilą zajrzałam na teleforum i też byłam w szoku, gdy przeczytałam, że Aras (Berk Cankat) ma w serialu 21 lat ;))
Śmiechu warte. Wg mnie Berk młodo wygląda i pasuje wizualnie do Ozge, obydwoje młodo wyglądają (nie tak jak w HA Serkan i staro wyglądająca Hande). J
ednak bez przesady, 24-25 powinien mieć, tyle by pasowało.
Berk młodszy od ciebie?? A co ja mam powiedzieć? (26 l.) hahahhah :D Wychodzi na to, że Aras będzie gówn.............arzem naprzeciwko mnie :D
Najlepsze jest to że jak byśmy koło niego stanęły, to wątpie żeby ktoś mu dał mniej lat od nas ;D ale niech im będzie, nie takie absurdy człowiek w życiu widział czyt. telcie meksykańskie :) Oglądałaś dzisiaj Tres veces Ana? Bo ja nie, mogę prosić o krótkie streszczenie ?
ja oglądałam Anę w przerwach reklamowych Gotowych na wszystko :D
już ci mówię co widziałam :D w następnym poście napiszę zaraz :D
ta zła Ana Leticia miała retrospekcje, jak jej mąż Marcelo (teraz Santiago) mówi jej, że odnalazł jej siostrę Lucię.
Leticia jest tym faktem przerażona i wściekła, krzyczy, żeby nie przywoził tu Lucii i nikomu nie mówił o jej odnalezieniu. Mówi że całe życie musi walczyć o miłość i uwagę innych, bo wszystko zabiera jej kaleka Laura. A teraz jeszcze musiałąby walczyć z Lucią. Marcelo jest zdziwiony.
Koniec retrospekcji. Leticia spotyka się z jakimś urzędnikiem i mówi, że chce przeprowadzić ekshumację zwłok swego męża.
Tymczasem Santiago jest przerażony, że być może w poprzednim życiu (przed utratą pamięci) zabił kogoś, bo mu ten Evarista stary tak powiedział. Santiago chce iść na policję, żeby sprawdzili kim on (Santiago) właściwie jest i czy rzeczywiście może był notowany. hahahhaha to wcześniej nie mógł iść na policję, żeby mu pomogli odkryć kim jest ??? - pisałaś o tym :D
tylko 3 lata siedzi u jakiejś kobiety :DD
haahahah, widzę że mamy tak samo jeśli chodzi o Santiaga :D absurd powiadam siostra absurd :D :D Leti jak zwykle wredna ale daje czadu tylko mam do niej małą prośbę niech ona w końcu odp....... się od Any Laury bo bidulka jej w niczym nie zawiniła ;/ co ona na to poradzi że Leti ma nasrane w bani :D ale nie powiem telka mi się podoba mimo to ;) Ja od kilku lat nie oglądam regularnie telenowel bo są nudne i już chyba z nich wyrosłam, ale jak jest jakaś ciekawa fabuła to czemu nie, i ta telcia stoi trochę na wyższym poziomie niż poprzednie z TV4
W BSAG też fajnie gra... Jest taki inny cały czas zamyślony i smutny ale to mu pasuje :D
A czy ja go nie widziałam wcześniej bez napisów? :)
I co są jakieś wieści czy będzie tłumaczony?
Mnie drażni głos matki Ozge w tym zwiastunie ;) przypomina mi trochę głos matki Lale z Pokoika, też masz takie wrażenie ?
ja też oglądam z mama Paramparca :D ogólnie serial jest fajny tylko ja tak sporadycznie oglądam, raz na jakiś czas :) Muszę się wypowiedzieć co do Hazal, ok jak bym miała ją opisać to same niecenzuralne słowa by poleciały, ale mała cząstka mnie ją rozumie, dorastała w biedzie nie przeczę otoczona miłoscią przez matkę, ale czy to takie złe że chcę lepszego życia ? żę chcę miec nowe ciuchy itp. 99 % jej zachowań potępiam, ale to że chce skorzystać z ich majątku, nie można mięc o to do niej pretensji. Głupia Hazal mnie teraz wkurzyła, nie chce przepraszać tej biednej kobiety, sweterek z wełny najważniejszy , brak słów, zawsze chciałam się z kimś podzielić moją opinią o Hazal, sory że zamęczam :)
Spoko, też jej nie znosze, to jest dopiero 16 odcinek wg tureckich :D
Hazal to taka mała szuja wyżywa się na wszystkich, na których może...
A te biedne służące zawsze im sie obrywa za nic...
Zwiastunów 3 no zobaczymy co to w piątek będzie...
Promują się może szmiry nie będzie ale matka Arasa mnie przeraża, wygląda jak wiedźma z chatki z piernika :D
widzę że wam tu na fw matka Arasa bardzo się nie podoba hahhhah :D
Serkan wpadł na plan Yildizlar Sahidim ;)) Fajną ma czapkę hahahahahah :D
https://scontent-frt3-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/s750x750/sh0.08/e35/1612334 6_360182577698441_3755974352328196096_n.jpg
O ha przyszedł sprawdzić Ozge jak sobie radzi :D
Śmiesznie wygląda w tej czapce :D
szkoda że sobie nie cyknął fotki z Ozge ;)
oni się dalej ukrywają jak tylko mogą :D
już kiedyś miał zdjecie w czapce peruwiańskiej, (wiesz taka jak Tusk założył w Peru :D)
wtedy wyglądał jeszcze śmieszniej :D Ozge tez kiedyś miałą fotę w perwuwiańksiej cxzapce :D
I po co to ukrywanie? Aj niech się kryją a wszyscy w koło i tak wiedzą swoje :D
hahaha Serkan przyszedł pokazać Berkowi, żeby sobie za dużo nie pozwalał ;) hhahhaha no tak musi go mieć na oku ;)
dokładnie :D
Serkan tez zarost skrócił :D nie chce być gorszy od Berka :D
czapka zarąbista hahhahaha :D
szkoda że Serkan sobie nie cyknął fotki z Ozge ;)
oni się dalej ukrywają jak tylko mogą :D
No nareszcie żyletki co mu wysłałam dotarły hahahah;)
czapka zarąbista ;)
hhaha skoro Ozge iSerkan się ukrywają, to po co Serkan przylazł na plan.... planuje być statystą ;))))