OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "
Seyma z KM i Kerem Bursin (co grał w Czekając na słońce i mi się tam podoba) w nowym serialu :D
pisała o tym Gosilek dziś :D
https://www.instagram.com/p/BPnypYNg0VK/?hl=pl
ooo ;)
matko ile oni tych seriali robią, nie idzie nadążyć za nimi ;ppp
gościu mi się nie podoba, jestem na nie ;D
To chyba jest serial To miasto podąża za Tobą... czy coś w ten deseń....
hahaha mam jak Gina Kerem mnie nie przekonuje...
ja mam na niego spojrzenie, bo w Gunesi Beklerken potrafi być uroczy :D
a na tym zdjęciu mi się podoba
wiesz jak może obejrzę jakiś odcinek Gunesi to zmienię o nim zdanie...ale na razie ni ma widoku na to.... muszę skończyć inne seriale...
Burak super tu wygląda, jak mafiozo hahaa :D
https://www.instagram.com/p/BO4ZUTQF0wL/?taken-by=burakozcivit&hl=pl
Burak ze swoją lasencją :D
https://www.instagram.com/p/BPiN61EjjL4/?taken-by=fbozcivit.ar
ja też bym chciała z nim taką fotkę :D
Buraczek i dzieciaczek :D
https://www.instagram.com/p/BPcVJEHDK11/?taken-by=fbozcivit.ar
porównanie Bali Beyów :D
https://www.instagram.com/p/BPXCl6HjJjR/?taken-by=fbozcivit.ar
ulalala ale mi fotki zapodajesz i jak mam spać.... Ty diablico ;) Buraczek cudoooo ;)
możesz mu zaśpiewać "Buraku chłopaku, dlaczego jesteś taki piękny ???" :D
A Burak "bo urodziłem się taki" :D
Hej, u mnie na dworze trochę ponuro ;) ale nie jest żle, jaka czytałam wasze posty o Serkanku to się nieżle uśmiałam, do wieczorka ;)
Witam siostry w nowym wątku.
U mnie dzisiaj zimno i ponuro.
Kerem gra Aliego w To miasto podąża za Tobą, a Seyma z KM gra Asli, w 4 odcinku biorą ślub, żeby go nie deportowano...
Oczywiście pewnie brał w tym swój udział ojciec Derin, który się okazało był ojczymem Aliego...
Po Alim i po Derin widać że po 1 dniu spędzonym razem się w sobie zakochali i znając życie Asli się w nim też zakocha i potem nie będzie chciała mu dac rozwodu...
Jestem dopiero po 2 odcinku, ale serial się całkiem fajnie zapowiada.
A tak wogóle to lubie Kerema, fajnie pokazuje w Czekając na słońce jak się zmienia pod wpływenem miłości do Zeynep.
Aktor może nie jest nie wiadomo jak przystojny, ale ma w sobie to coś i nawet wyrwał Serenay więc chyba urok osobisty działa :D
Pozdrawiam i miłego dnia życzę :D
Do zaś ;)
Zaciekawiłaś mnie tym opisem, w sumie ten serial już dawno mnie zaciekawił, ale jak wiesz nie mam weny :D Mi też aktor się podoba nie jest przysłowiowym ''lalusiem'' tylko jest męski jak moj Tom Hardy ;D Leyle też lubię po Delibalu, nie wiem czy oglądałaś ale Bensu powinna żeby zobaczyć jak sie gra ;)
Zabieram się do delibala, ale to chyba będę musiała mieć niezłą chandrę, żeby się za to wziąść...
Przetłumaczone odcinki są w piątki więc 3 będzie w piątek, a po 2 odcinkach nieźle mnie wciągnął, dzieje się oj dzieje...
No, mnie też ciekawi, jak skończę jakiś turecki serial to się pewnie za niego zabiorę , tylko pytanie kiedy to nastąpi , jak wrażenia po moich wczorajszych wypocinach o Icerde ?
A powiem, że odcinek będzie ciekawy. Czytałam, że to był odcinek braci, więc chyba źle nie będzie.
No ale cóż trzeba poczekać do niedzieli albo poniedziałku żeby oglądnąć z napisami :D
Ja jestem po 3 odcinku Breaking Bad, powiem ci że serial nawet całkiem, całkiem ;) A ty co teraz ogarniasz ?
A musze dokończyć PLL ostatni sezon i zobaczyć czy 12 sezon kości chociaż 1 odcinek wyemitowali.
I oglądnąć The Originals. Bo się zabieram i zabieram :)
tym plusikiem :) jak masz np fora tematyczne-kiralik ask i jest taki plusik to tam :)
Dzięki ;) raz zakładałam temat ale mi z głowy wyleciało ;D Ja teraz ma dylemat czy zabrać sie za Pokoik, Icerde czy Córki Slońca
to ja bym oglądnęła pokoik potem icerde a potem córki słońca taka kolejność :D
4 przetłumaczone :D
Drugi mówisz a to jeszcze dużo przed Tobą 4 odcinek jest niezły :D
Twoja ulubiona para? Ja lubię Selin chociaż jest infantylna ale wolę ją niż tą Nazli co się do wszystkiego wtrąca, ale jeśli ma być szczera to jak bym miała takie córki to bym chyba na łeb dostała, napewno bym którejś plaskacza sprzedała bo gówniary sobi za dużo pozwalają szczegolnie Nazil :) Na razie u mnie 1 odcinek bez szału ale wiem że póżniej się bardzo rozkręca wię będe oglądać dalej.
Ja wolę Nazli i Savasa, nie wiem dlaczego ale mimo tego, że się wtrąca to stara się aby chronić mamę, a Selin się sama w kłopoty pakuje przez chłopaków, ona to dopiero głupia jest.
Szkoda mi Aliego bo ten Haluk to jakiś psychopata, żeby syna pasem lać...
No Haluk to jest kawał ... Ale powiem ci żę z chłopaków to też wolę Savsa, jakoś wizualnie bardziej mi podchodzi, zgadzam się że Selin ma lekkie'' pstro'' w głowie ale jakoś wolę jej charakter, Sory ale jak usłyszałam tekst Nazil że nikt w tym domu bez jej zgody nie może wyjść za mąż to normalnie spadłam z krzesła, i ten jej skok z dachu dno... ale podobało mi się jak ją złapal, chociaż umówmy się to tez było naciągane, ale przyznaję że chmia między nimi jest :)
W 2 odcinku też są ciekawe akcje, Nazli jak zwykle coś odwali, a i na końcu jeszcze coś się okaże
Ale nie będę Ci spojlerować :D
Ok, gadałam z jedną dziewczyną na filmieweb i powiedziała że im dalej tym lepiej :) więc o dziwo nie chcę spoilerów ;)
A nawet się w niego za bardzo nie zagłębiałam, ale chyba w najbliższym czasie to zrobie.
mam i policzek od wewnatrz i jezyk rozwalony, przez dentystę :D
ale telefon mi oddali i działa
Jeny jest dumna siostra że przetrwałaś to psychicznie, a co takiego się stało że ci policzek rozwalili ;/ ?
A skąd ja mam wiedzieć ? To,że tam byłam, nie znaczy,iż wiem :P jak mi w 8-ce wiercił, to aż mnie żuchwa bolała... może wtedy,jak byłam zamroczona bólem :P
haha. ma to samo niby ma się zabrać za jakiś serial a oglądam mojego Arasa na yotube :D może jutro jakoś to wszystko ogarnę, najlepsze jest to że mówię tak codziennie :)
ja wczoraj jak oddałam komórkę do naprawy, to wylądowałam u rodzinki... skończyłam na graniu na konsoli, a później z małoletnim... nie było czasu na internet :P