OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "
Hejka :)
oglądałaś dziś Victorię? :D
lord M jak zwykle niezawodny... fajny gość :)
Hej, nie oglądałam możesz mi króciutko streścić ? Były jakieś fajne sceny pomiędzy Viki a lordzikiem,aha i jeszce czy pojawił się nasz poeta z wąsem ? :)
Lord M stracił poparcie i oznajmił Victorii, że będzie musiał odejść ze stanowiska premiera, ona strasznie się załamała, płakała, nie chciała wychodzić z komnaty, nawet do niego pojechała ale to nic nie dało. Potem mieli uformować nowy rząd ale ona nie chciała wyrazić zgody, ludzie zaczęli się burzyć. Jej rodzinka trochę knuła i chciała zrobić z niej niepoczytalną, żeby matka została regentką. O wszystkim dowiedział się lord M i oznajmił jej, że będzie dalej premierem i uformuje rząd :D na koniec była scena odsłonięcia wielkiego obrazu z jej podobizna, nie mogła sobie poradzić z zasłoną, podszedł lordzik i jej pomógł :D to było słodkie :)
naszego Albercika jeszcze nie było :( w przyszłym odcinku będzie jego wejście, chyba na początku odcinka :D już nie mogę się go doczekać odkąd pokazałaś mi filmiki z nim :)))
Wyczytałam na wiki że Albert jest z pochodzenia niemcem, na dodatek to jakiś poeta,więc dusza romantyka zagwarantowana ;) W sumioe obaj są fajni,mogę ci trochę pospojlerować jeśli chcesz bo znam nawet trochę zakonczenie serialu :)
wgl to oni byli spokrewnieni, a dokładnie to jej kuzyn :D i jeszcze przeczytałam, że nie był jakiś liczącym się i zamożnym księciem, na dodatek o wątłym zdrowiu ;( ale byli szczęśliwym małżeństwem, tak przynajmniej mówią źródła haha :D
pewnie :D spojleruj ile chcesz :D Albercik może nie jest przystojny ale bardzo urokliwy :D widziałam scenę w której zdarł kawałek swojej koszuli, żeby opatrzyć jej rannego pieska :))))))))))))))
W ostatnim 8 odcinku Viki rodzi dziecko a on jej pomaga przy porodzie, powiem ci że to była jedna z piękniejszych scen jakie widziałam :) Widać że ona ją bardzo kocha i nie był z nią dla posagu, troszczzył sie o nią i nigdy by jej krzywdy nie zrobił. Czytałam gdzies w spoilerach że Viki wyznała miłość lordowi a on ją odrzucił, ale nie wiem z jakiego powodu :/ podobno przeżyl tez ślub Viki z Albertito. Pozostaje oglądac i podniecać się dalej :D może to nawet dobrze że oni nie śa jacyś mega przystojni, czasami lepszy zwykły facet niż laluś który lepiej wygląda od kobiety ;)
widziałam :D ostatnio jak natchniona przejrzałam ich wspólne sceny, dużo tego na youtube :D faktycznie będzie świetnym i kochającym mężem :D
widziałam też tą scenę w której lord daje jej kosza :( to już będzie w następnym odcinku chyba.
matko, i w kolejnym serial się wkręciłam :D
i zgadzam się z ostatnim zdaniem, wygląd wyglądem ale decydujący jest jednak charakter :)
Może być, ale na razie szału nie ma. Zobaczymy co będzie za tydzień. :)
Bardziej jestem ciekawa tego serialu z Yufusem.
Na ten serial z Yusufem też się zapatruję jeszcze może w to matkę wciągnę ;D fabuła kalsyczna ale prot jest mega jeśli chodzi o wygląd tylko nie wiem jak z grą aktorką, ale się przekonam ;) Podejrzewam że trochę za tą protką polata, ale dobrze mu tak.
No to teraz patrzcie.
Kto chce takie kapcie?
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15578649_365321680510170_291742753 6808782209_n.jpg?oh=5746cf9f69f2952fab9b84702893e76b&oe=59144D9C
ha ha ha
Patrz na to :)
https://www.facebook.com/tamara.bagdoniene/videos/10211812066039956/
Nigdy bym na to nie wpadła.Niby na widoku , a nie zauważył.
Jak to mówia najciemniej jest pod latarnią.
hahahha bardzo śmiszne ;)))
no fajniutkie te kapciochy ;)
hahaha mam wizję....
Dzwonek do drzwi ;)
Vanessa w tych kapciochach idzie otworzyć
Drzwi się otwierają , a Berk ze spuszczonymi oczami ..... i oniemiał :)
hahahha Ty do niego... co się gapisz fajnych paputków nie widziałeś ;)
obydwaj :D
najpierw przyszedł Berk Hakman i zareagował tak jak w twej wizji :D
a następnego dnia przyszedł Berk Cankat i zareagował identycznie hahaah :D
wstydliwe te Berki :D
hahahah
już widzę jak Berk Hakman wbija swój gorący wzrok w Ciebie :) i mówi Vanessa wyskakuj z tych paputków :)
a Berk Cankat trzepoce firankami rzęs wstydliwie na Ciebie zerkając :)
hahaaa :D
Powiem Ci coś - Berk Cankat rewelacyjnie wygląda, po prostu idealnie jak z obrazka, cudownie na niego patrzeć i w ogóle nieźle gra, ale.................................... Hakmanowi nie dorównuje magnetyzmem :D
Hakman niby pozornie nie jest jakimś wielkim przystojniakiem, a na ekranie ocieka seksapilem :D:D
hahaha tez bym zdarła ciuchy z Berka Hakmana a Berk cankat....cóź można z nim iść na ryby:)
spoko ;)) dzięki :)
my czasami niezłe wariatki jesteśmy :) a jak mamy wenę :) ohoho
U mnie z tą weną różnie, ale widzę że was nigdy nie opuszcza :D
Ja teraz obejrzałam sobie 3 odcinek Córek słońca, serial mnie trochę irytuje ale będę dalej oglądać, a ty co dzisiaj obejrzałaś ?
hahah eee czasem nie mamy weny wtedy piszemy kilka komentarzy w wątku...ale ostatnio chyba szaleju się najadłyśmy :) bo piszemy z prędkością światła :)
ja dziś tylko kawałek grzechu fatmagul obejrzałam i na YT przeleciałam 3 odcinek OK... wczoraj nie zobaczyłam postrzelenia Daghana...
"Vanessa w tych kapciochach idzie otworzyć"
hahahahahaah nie wyrabiam dziś z twoich tekstów :D super :D
hahaha ja też ;) prawie płakałam ze śmiechu jak czytałam z własnych tekstów trzeba być szajbniętym :)
Ozge oglądałam dziś swój serial razem z ukochanym Serkanem :D
Oraz z bratem Serkana, przyjaciółką Fatmą, kimś tam jeszcze :D
https://images82.fotosik.pl/321/42a111231738a30b.png
ahahaahhahahahhhaa mina Serkana genialna :D nie tryska euforią :D
hahhhaha obstawiam to drugie - że zazdrosny o Berka :D
Serkan mógł czuć się dziwnie i nieswojo, oglądając swoja ukochaną z innym przystojniakiem na ekranie.................
Ja na miejscu Serkana dziwnie bym się czuła, oglądając mojego ukochanego na ekranie z inną kobietą. Choć oczywiście wiem, że to taki zawód przecież, i trzeba sobie ufać. Ale jednak to trochę dziwne..........
Pewnie Ozge przeżywała to samo jak Serkan grał z Hande.
Tam jednak chemi nie było więc mogła byc spokojna.
Ona wróciła na ekran... może na nim zostać,a on spadł z niego całkiem niedawno ;) Pewnie boli
Pewnie tak :D Wiesz, bądź co bądź miało być pięknie...a wyszło ile ? 17 odcinków czy mniej ? I pewnie zanim jakaś rola wpadnie, to trochę czasu upłynie,..
Pewnie też :D
Jednak wiesz, on pewnie też by wolał jakaś pracę wykonywać... bo jak będzie miał za dużo czasu,to ją zacznie odwiedzać i też źle będzie
Żadna teoria, ot każdy ma do zagrania coś... i choć w Turcji nie są to nie wiadomo jakie sceny, to i tak zazdrość się załącza
haha dokładnie, Serkan pewnei myśli kur... po co mi kolejne zdjęcie :D ostatnio jak byłam na insta Berka Hakmana to mial taki slodki filmik z kotkami. Kiedyś sprawdzałam w necie czy Caga ma dziewczynę,podobno chodzi z jakąś Diyrą Onar,ale nie wiem czy to zródło potwierdzone, a tu fajny filmik z Caga https://www.youtube.com/watch?v=3ytc25Mi5QA
tak, też oglądałam filmik z kotkami u hakmana :D
on lubi wrzucać z kotkami zdjęcia albo filmiki haha :D
aaaaaaaa Cagatay przystojniak, super filmik :D
lubię go z zarostem, a nie lubię jak jest ogolony, bo wygląda jak dziecko, niemęsko
No ja też wolę Cage z zarostem ale krótkim, a nie z jakimś dłuższym brrr... I pomyśleć że jak jakaś dziewczyna zwiąże się z Berkiem to będzie musiała zarobić na niegoo i jego kota :D Teraz się skapłam ze jego imię kojarzy mi się z grą w berka :)