A mi temat każą zakładać :D
Za to ja mam luskus i nie licząc chwilowego wyjścia :D nie musiałam się nigdzie ruszac
Siemka.
U mnie też bardzo zimno -18 stopni.
Niestety musiałam wyjść na zakupy.
Miłego wieczoru :)
Witajcie :))
u mnie również okropne mrozy... przez nie coś nawaliło i 2 dni jestem bez internetu :(
zawitam dopiero jak to naprawią.
Pozdrawiam Was cieplutko :))))
do zaś :)))
Ojj, biedaczko. Dobrze,że nam napisałaś, choć nie będziemy musiały się martwić,że stało się coś złego. Szybkiego powrotu do czeluści internetu :D
Oj niedobrze Siostra.... zycie bez neta.... straszne jest ;)
jakby na wiaderka był internet to bym Ci przesłała kurierem.... takim np. Gokhanem :)
Oficjalnie uznaję,że nie lubię takiej pogody... Musiałam w te -17 jechać po grupę podróżnych... no jak ja się cieszę... zmarzłam jak nie wiem, mało sympatycznie, zimno i nie lubię tej zimy
a u mnie jest na razie - 22 stopnie..... achhh piękna jesteś zimo, tylko może z tym mrozem przesadziłaś hahahhaha:)
hahaha dokładnie zamiast max - 10 w nocy w dzień do - 5 i tak może być do lutego nie obrażę się .... a tak teraz mrozy wielkie a za 5 dni pewnie będzie odwilż i po zimie.....
hahahah spoko ja to Ci piszę prorok margo... mrozy chwilę potrzymają a potem odwilż to prorokuje moje kolano a ono się raczej nie myli....
wierzę :D
jutro ma być zwiastun serialu z Ozge.
Miał być wczoraj ale nic z tego :D
Piep............rzą się z tym serialem już chyba z pół roku. Ciągle jakieś problemy :D
Info o HA wyskoczyło na początku marca, a premiera była już pod koniec maja.
faktycznie zamieszanie u Turków norma....
najpierw robią raban wokół serialu a im bliżej premiery to większe cyrki odstawiają....
a widziałaś wczoraj tą scenkę na yt co wstawiałam -Berk Cankat jako wampir z czerwonymi oczami ?? :D turecki Edward Cullen hahaha :D
tak widziałam, ogarnęłam wszystkie Wasze posty dziś przed południem.....
hahahha a dziś będę nieskromna i się pochwalę....
widziałaś jaką mam okrągłą ilość postów hahahaha:)
wybacz ale nie widziałam :D
teraz widzę - o haaaaaaaaaaa równo 11 000 :D brawo !!!!!!
jaka piękna liczba :D
jak tego dokonałaś??? ;))
hahahaa wybaczam....
no cóż ...... Twoja w tym zasługa też ;)))) bo najwięcej z Tobą gadam hahahhaa;)
no tak, ja jestem współtwórczynią twego cyferkowego sukcesu hahahahhha :D
o rety ile my piszemy, mieć po kilkanaście tysięcy postów.......... szaleństwo :D
hahahaha ale t yjak zawsze genialne teksty reklamowe wymyślasz :D
byś bez trudu zepchnęła w cień Gokce z HA i wywaliliby ją a zatrudnili ciebie w egncji reklamowej :D
hahaha do usług;) moja wena twórcza się budzi z zimowego snu hahahha a tu taki mróz..... chyba jej się dni poprzestawiały ;))))
hahhaa dokładnie jak ja bym teksty reklamowe w agencji Demira wymyślała, to on by mnie na rękach nosił hahahhaa;)))
chociaż wolałabym, żeby mnie nosił Kaan..... taka sytuacja;)
a wiem wiem kochana, że ty byś wolałą żeby Kaan cię nosił :D
sęk w tym że ja bym wybrałą kaana, i problem jest :D
bo biedaczyna przecież nie będzie nosił naraz nas obydwie hahah :D
po prostu na przemian będzie :d
Gratuluje 11 tysiaków postów.
Ja wielkimi krokami zbliżam się do 10 tysiaków :))))
Brawa dla Nas :))
słuchaj bez takich temperatur, to ja bym przeżyła :D te -10 ale nie takie temperatury :D
dokładnie mnie generalnie jest ciepło zawsze, ale przy minus 22 tez czuję zimno hahahahha;)
ja mam dość,bo jak wychodzę to zaczunam się dusić... to już wolę jakieś bardziej umiarkowane temperatury
Dziękuję takiej temperatury sobie nie życzę... chce by było cieplej
Ty widzisz, jak o nas nie dbają... ciągle dodają jakieś seriale, tylko nie nasz:(
mus zoabczyć ile osób go tłumaczy... bo jak jedna to masakra... bo znając życie pewnie jeszcze w dwóch trzech pomaga... a niby swego czasu,to miał być ich podstawowy serial... swoją drogą muśmy od czasu do czasu w naszym temacie popisać :D ja ostanio dla zabicia czasu zaczęłam wszytko od początku oglądać :D
dokładnie trzeba się zorientować, bo jak jedna wszystko ogarnia to długo będzie tłumaczyć..... ciekawe może teraz po kiraliku którać by pomogła... skoro za 2 odcinki the end.... kiralik ask..... jaki to był piękny serial do 23 odcinka.... hahahhaha my jesteśmy niemożliwe.....
hahaha nie TY jedna lukasz na pokoik, ja właśnie przeglądam znowu 28 odcinek.... hahahha:)
przecież większość z ka, jest z forum, a tam piszą że serial jest nudny nic się tam nie dzieje.... to wątpię bo przecież już by mogły na to ile im zostało odcinków plus to,ze w tym tygodniu nie muszą tłumaczyć
aaa,zakupy :D
phi a powtórka z historii miłości na wynajem to nie była nuda........ to była porażka z masakrą.....
hahahaa no fakt do 23 odcinka meric tylko powielała to co zrobili koreańce i dlatego w tych odcinakach była magia.....
a potem......potem był bałagan z głowy meric.... i wyszło co wyszło hahahahhaha;)