A mi temat każą zakładać :D
hahaha właśnie meric imiona wymyśliła.... i tyle.... a potem była porażka.... tak zniszczyć mi taki piękny wątek.... miłość Deniza i Sude.... jaki ten wątek miał potencjał.... na pewno lepszy niż perypetie miłosne sinana hahahhaa;)
Sude - to znaczy aktorka grająca Sude gra w innym serialu protkę... natomiast w kiraliku już pod koniec I serii była mowa, że Sude wyjedzie do USA.... tak samo wyjaśniona była sprawa Yasemin.....
natomiast Deniz pojawił się w II serii w 53 odcinku a czy jest w dalszych nie mam pojęcia jeszcze nie oglądałam
Deniz pojawił się raz i już chyba wcale, bo wszyscy wrócili do Omera po buty, to Deniz nie był już potrzebny
aha :D
dzięki za wyjaśnienie :D
ech szkoda Deniza ;(( był w niego kawał porządnego villana ;((
Pamir może mu buty czyścić :D
hahaa otóż to :D
ja myślałam że będzie jaiś super trójkąt - Pamir - Defne - Omer.
A on tu w sumie nie miał co grać :D
zresztą dobrze bo raczej nie przyapdł do gustu nikomu w widzów
no źle zrobiona postać... bo niby czarny charakter,a to były popłuczyny po jakimś charakterze
O Kobieto Deniz był villanem the best....
aktor grający Deniza reżyseruje jakiś inny serial....
no widzisz!!! no widzisz!! a ty kiedyś chciałaś Deniza łopatą potraktować :D
ładnie tak?? nieładnie :D
pisałyśmy o tym nie raz,że serial jeszcze w pewnym momencie było można uratować,ale wyszło co wyszło i będzie omerątko już na dniach :D
dokładnie od 24 odcinka i nowego otwarcia...... tak trzeba było zacząć....
no nareszcie po tylu szaleństwach Omera i Defne w końcu czas na omerątko hahahhaa oby to nie było tylko snem Defne i Omera hahahha ajjjjjj jaka ja wredna dla tego serialu jestem.......
no jak nie w tym, to w kolejnym jak nic... ja Cie proszę,przecież dadzą tę wielką scene w trójkę,albo czwórkę :D ahh, fany cieszcie sie
hahahaa jakie to standardowe..... dadzą na koniec ciążę i dziecko i szczęśliwą rodzinkę..... byleby fanów udobruchać.... i nie będzie szkoły rodzenia i masażów i przytulanek i kłótni..... hahahha i poradzenia książki ciąży ;)))))) hahahahha dalej jestem wredna.....
no oczywiście dajmy im wszytko...
ale pomyśl,gdyby taka szkoła rodzenia była jak serial jeszcze coś w sobie miał... jak by było wszytko wyjaśnione i oni by się kochali to dopiero by te sceny wyglądały :D
ale myślę,ze scen z no 309 by nie pobiły :D
hahahaha właśnie dlatego nabijam się z kiralika.... bo sceny no 309 zwłaszcza te w szkole rodzenia są super.....
a ja piszę,że w ich wykonaniu to by były bardzo ciekawe sceny :D
ale Lale z Onurem to jest coś absolutnie pięknego i genialnie zagranego :D
A masz rację.... była by chemia między Omerem i Defne której tak teraz brak.....
hahaha no głaskanie po brzuchu.... i masaż stóp...... hahahaha;)
a różnie.... masaż stóp które Onur robił lale a ona prawie odlatywała.... masaż brzucha.... gdzie namiętność była na granicy..... hahahhaa ;))
no proszę :D:D ciąża a oni jacy namiętni oboje :D
a co ma do grania tam Sibel z KM? jest siostrą Demet. I co poza tym?
no dokładnie.... a zwłaszcza teraz po ślubie... gdzie nie trzeba się domyślać czy była scena jabłkowa czy nie było.... bo śpią nadzy ( chociaż do połowy ) w łóżku.....
a w kiraliku po scenie jabłkowej jak Defne zrzuciła koszulę z Omusia.... było potem pokazane jak Defne śpi w piżamce pensjonarki a Omuś w salonie tez w piżamie przeżywa swoje koszmary.....
co bardziej dowcipne.... fany tureckie pisały na twiteerze do Meric czy sex w końcu był czy nie.... hahahahha takie sobie jaja już z meric robią....
tę scene z Defne i Omusiem widziałam i ja się nie dziwie,że się dopytywali :D jak wszyscy u nas przeżywali krzycząc https://media2.giphy.com/media/l0MYsIKhL7OyPetW0/200_s.gif#24
ja miałam jak turckie dowcipne fany,ale na pewno ?
hahaha nie tylko Ty tak miałaś ;))))) bo ja tak samo.... ubaw miałam po całości ;)
ja do tej pory mam, szczególnie jak teraz we fragmencie ciąża... to znajome które się ekscytowały a teraz przejrzą mają zawsze takie a kiedy to się stało ? no ja się pytam kiedy jak oni tak grzecznie śpią "D
a wiesz przejrzałam ten fragman tak szybko...że nawet się nie skupiłam na nim..... ahhahaa;)
ale najbardziej mi nie pasuje to matkowanie Nerinam.....
masakra....
Zmieniła się :P
Jak to zwykle bywa :D
Chyba Necmiego już nie zobaczymy... a szkoda
Ps, wejdz do temaciuku, bo mam wrażenie sama ze sobą piszę
jakoś ta zmiana mi nie pasi....może zmienię zdanie jak zobaczę całą serię.....
oki już idę....
oni tam byli sobą i nie było udawania,że nic do siebie nie czujemy, a ślub jest z przymusu :D
"dadzą na koniec ciążę i dziecko i szczęśliwą rodzinkę..... byleby fanów udobruchać.... i nie będzie szkoły rodzenia i masażów i przytulanek i kłótni..... hahahha i poradzenia książki ciąży ;)))))) "
w KM też tego nie było :D a szkoda :D
ciekawe czy w KA tez bliźniaki będą :D
spoko, spoko skoro takim była zajebistym dyrektorem logistyki, że wszystko musiała sama robić.... to trojaczki dla niej to pestka....
czarny w sensie włosów :D
bo ja w pierwszej chwili zrozumiałam że chcesz aby jeden bejbik był ................ murzynem............ i się zdziwiłam hahahahhahahahahahahaa
ahhaha tak w sensie włosów ;)))
a co do Sibel.... gra siostrę Lale ma córkę i męża porąbanego taki Ilker.... tylko jeszcze bardziej popieprzony..... prywatnie to facet fatmy....