A mi temat każą zakładać :D
może będzie jak ostanio,że dodadzą ze dwa odcinki od razu :D ahh, ma się marzenia :D
ale powiem ci,że nasz pokoik sobie świetnie z ratingiem radzi :D po ostatnim odcinku byli 1 :D
Dokładnie i to w jakim towarzystwie... przecież leci w tym samym czasie antenowym co Kara Sevda.....
A nawet jak nie są pierwsi, to mimo takiej konkurencji naprawdę dobrze się trzymają z ratingiem... a te piszą,że nuda mało się dzieje i akcji zero
fandomu kiralikowego nie próbuj zrozumieć nie da się.... one wolą odgrzewane kotlety od innej fabuły..... widocznie my mamy " bardziej wysmakowane podniebienie" :))))
My miałyśmy cały czas :D bo nam się nie zmienił gust, ot, tak... ale co tam, jakoś to będzie nawet jak się naczekamy :D
Ja sobie zaraz włączę jakiś odcinczek :D jaki oglądasz może coś skomentujemy :D
a propos ciąży i rodzenia.
Podesłać wam zabawną scenę z ostatnich odcinków mojego Gunesi Beklerken?? :D
Od 0:17 do końca :D nasza hande dogandemir to jest jak wiesz :D
https://www.youtube.com/watch?v=O7hubfefquY
ja tylko kilka odcinków obejrzałam i nic nie wiem, co będzie dalej. o żadnym bliźniaku nie wiem.
A spoilerów żadnych nie chcę ! ;)
kiedyś go obejrzę :D kiedyś mi wyskcozył na yt jakiś filmik... ale nie wiem skąd... może nawet nie z tego serialu :P
nie wyobrażenie, tylko ona jest naprawdę w ciąży (ma brzuch) i wkręciła go ze rodzi :D a potem okazuje się że to tylko....... lalka hahahhahah :D
a możliwe.... hahaha żarty ciężarnych z mężów to chyba też standard turecki, bo ostatnio lale robiła Onura na szaro....
A może idzmy już z tym do naszego tematu, bo będzie,że znów nie o tym co trzeba piszemy
Coś ktoś żyje coś ? Czy wszyscy jakieś pw sobie piszą, no nie wiem,czy się zbierać czy nie
Witam Was mroźnie ;)
u mnie rano było - 22 stopnie..
za to teraz pięknie świeci słońce...... achhh żeby tylko mróz był mniejszy było by cudownie ;)))
Co prawda to prawda....z okien ciepłego domu zima jest piękna ;)
Miłego uśmiechniętego dnia Wam życzę :)
Do zaś :)
U mnie dziś tylko -17 :D i przyznaję rację z okien ciepłego domeczku, zima jest śliczna :D ja mam przed domem piękny zimowy krajobraz :D
Jak jutro też tak będzie, to bomba ja już nie chce o tym myśleć
do zaś
Nie wiem o czym te lamy gadają ha ha
Nie tylko z Tobą jest źle.
Mnie podoba się ta piosenka chociaż nie lubię disco polo
https://youtu.be/ID7hgBCs84w