A mi temat każą zakładać :D
no dobrze, że zauważyły, bo by miały ze mną do czynienia hahahha;))))
widzę zdjęcie.... makijażystka świetny fachowiec ;)
zdjęcie super;)
a plakat..... kuźwa.... znowu wersja pensjonarka.... mam nadzieję, że mniej popieprzona jak Oyku proszę tylko nie to.....
Berk ma jakąś głupią minę na tym oficjalnym plakacie haha :D
no oby Haziran była fajniejsza niż Oyku, bo nie zdzierżymy :D
Rodzice Arasa (ci z plakatu) to ojciec Fikret i matka Zeynep
tłumaczenie zwiastuna z rosyjskiego
H: Między Arasem i mną jest jakieś przywiązanie.
Jak gdybyśmy znali siebie nawzajem od dawna.
F:Powinieneś udzielić głosu (choć bardziej logicznie byłoby powinienem dać ci radę), widzisz dziecko nie powinieneś się zakochiwać w żadnej kobiecie, żebyś potem nie złamał się, powinienem usłyszeć
Kobiety cię zawiodą dziecko
Kobiety będą dla ciebie końcem
Z: Odzyskam/zdobędę miłość syna, Jestem obok
Aras mnie potrzebuje
F: Nasz syn jest gwiazdą Zeynep
On ma wszystko, dlaczego miałby potrzebować ciebie?
H: Widzę cię!
A: Kto ty?
O widzę, że się koleżanki Rosjanki już napaliły na tłumaczenie jest dobrze ;)
no dokładnie nie zdzierżymy...... znowu Oyku... niech ta Haziran była bardziej normalna..... turccy wysłuchajcie naszych modłów ..... nawet jeśli chrześcijańskie ;)))))
a właśnie matkę skądś kojarzę gdzie ona grała?????
nie wiem gdzie matka grała, więc ci nie powiem.
Ten Aras na zewnątrz zgrywa pewnego siebie gwiazdora, a wewnątrz jest zupełnie inny. A ojciec zniechęca go do kobiet (pewnie po tym, jak matka od nich odeszła)
Pewnie Haziran zmieni całkiem Arasa. Żeby tylko nie przesadzali z tą cnoitliwością Haziran :D
KM leci teraz w Meksyku. Nawet nagrali piosenkę po hiszpańsku https://www.youtube.com/watch?v=MFvXqC1MBRc
kogoś mi przypomina grała na pewno gdzieś villankę....
sprawdzę ;)
oby była normalna o Aras znowu jak Ayaz nie czekał 50 odcinków na sceny łóżkowe ;)
hahahah KM z dubbingiem hiszpańskim.... sorry nie dałabym rady oglądać ;)
hahaha lukłam na 2 zwiastun KM dla Meksyku i jak usłyszałam ten dubbing padłam.... jak długa..... sorry nie moja bajka.... chyba wolałabym już z napisami oglądać....
margo byłam w temacie SS.
Drama goni dramę.
Dziś przez większość odcinka Yogi był smutny ;((
Na dodatek Deniz się z nim rozstała.
A na koniec najgorsze - od paru odcinków Yogiemu leciała krew z nosa jak wiesz.................. i okazuje się że ma guza mózgu ;(((((((
Fragman https://www.youtube.com/watch?v=rPQS6icnrHc
O ha znowu guz mózgu.... operacyjny chociaż.... sorry.... mogliby wymyślić już cos innego....
czyli trzeba ratować rating jak się da.....
nie wiem, ale dramy wymyślane na siłę.... mnie męczą....
narobią dramaturgii, a potem zoperują go i będzie jak nowy hahahahha :D
raczej ratingów już nic nie podniesie, chyba czas już zakończyć serial po prostu
a może jeszcze będzie w śpiączce i Deniz będzie przy nim czuwać i mu opowiadać jak się poznali, że byli przyjaciółmi i taki tam......
dokładnie niech już pozamykają wątki i koniec serialu....
tu guz mózgu Yogiego, tu choroba psychiczna Tuny..... kuźwa medycznie niebezpieczny ten serial....
może się skuszę ;)
hahaha ja będę szefową a Burak moim asystentem....
a Engin moim prawnikiem.... skrycie we mnie zakochanym....
a ja w nim tez skrycie....
hmmmm Ty będziesz dyrektorem zarządzającym.... a Twoim asystentem będzie Serkan....
natomiast odwiecznie boje w sprawie kosztów będziesz prowadzić z Berkiem, który będzie naszym księgowym....
hahahhaa poniosło mnie;)
Dokładnie Siostra.... narobią dramy a potem zamykają wątki w 2 minuty..... patrz kiralik ask.... i Omuś kontra dziadek.... walka cały sezon, a potem w 30 sekund padli sobie w ramiona.... zamiast rozpracować sprawę w chociaż 2 , 3 odcinki..... co za masakra.....
Siemka.
Piosenka z KM po hiszpańsku mi się podoba :))
Jednak za dubbingiem nie przepadam.
teskturka i warstwa :D bo tak to jakiś takiś blady mi się wydawał :D
To winnaś coś założyć :P przynajmniej na chwilę :P
ja się lubię od czasu do czasu pobawić... czasem wyjdzie mnie coś ładnego,czasem nie...ale cóż wracam do jakieś wprawy :D
Long and Junior "lubię, to się bawię" https://www.youtube.com/watch?v=35WDcxPCOoI
uprzedzam - szału nie ma :D:D wolę inne piosenki
Spoko jedną ich piosenkę dziś słyszałam :D No ale choć tekst prosty :D hahahaha
ja uwoelbhiam ich taka pisoenkę
https://www.youtube.com/watch?v=BE_jmKpYW7o
najlepszy fragment od 2:13 "jak papier w toalecie będę kręcił się" haha :D
Znam,znam :D ja nie z tych co nie zna :D czasem nie znam wykonawcy a piosenki zazwyczaj szybko zapominam,ale jak usłyszę to kojarzę
Sorry , że się wcinam w dyskusję o piosenkach i napisze o czymś innym, ale nie chce mi się skakać po stronach ;)
Vanessa już wiem kogo grała matka Arasa.... hahaha wiedziałam, że villankę .... grała w 1001 nocy Edę co postrzeliła Kerema i zabiła jeszcze 2 gości.....