A mi temat każą zakładać :D
Nowy zwiastun serialu z Enginem :))
Nie podoba mi się ten gościu w 28 sekundzie. Pewnie on coś namiesza i mój Enginek trafi za kratki na 11 lat.
https://youtu.be/oOcd3AW-cwI
no przez moi :) a ty myślałaś,że ja to na internetach znalazłam ? kochana to nie są byle jakie łapki
on z założenia został zrobiony,by być ładny :D to,że udało mi się znaleźć konretne zdjęcie i przelać mą wizję na to uważam,za sukces
Kolejny artykuł Wisienki :))
http://cojaogladam.blox.pl/2017/01/Wisnia-oglada-hiszpanskie-seriale-Aacuteguila .html
czytałam ten artykuł w niedzielę :D i wstawiałam tu linka, ale pewnie zaginął w gąszczu postów :D
najlepszy tekst "ja to bym go po koniu poznała, bo nikt takiego nie miał" - ahahahhaahhahahaha leżę z tego :D
Ja jeszcze nie zdążyłam przeczytać w całości .
Wisienka ma super poczucie humoru.
Hello ;) Wszystko co dobre, szybko się kończy....
wróciłam na południe a tu takkkkka zima.... cholera ja chcę nad morze.....
tam taki supraśny sztorm.....
witaj Margoargo :D
właśnie się zastanawiałyśmy ze cię nie ma :d i że pewnie jesteś zmęcozna po powrocie :D
hahhaa po 11 godzinach jazdy w warunkach powiedzmy nienajlepszych dotarłam do domu ;) cała i zdrowa tylko trochę zmęczona... a od jutra.... ostra praca więc pewnie za niedługo padnę....
Udało się ;)
Idę spać :) powietrze na południu mi nie służy.... głowa mnie rozbolała.... hahaha a nad morzem nie bolała wcale.... hahaha chyba się przeprowadzę ;)
Siemaneczko.
U mnie sypie dalej. Jak ja nie lubię takiej pogody.
Miłego dnia siostry :)))
Dlaczego na tej stronie nie ma nic o serialu, tylko o pogodzie i o samopoczuciu 'forumowiczów' ? Proszę, przekonajcie mnie, że warto dalej oglądać ten serial. Doszłam do odcinka 6 i wieje nudą. Serialu 'Tysiąc i jedna noc ' nic nie zastąpi, ale proszę, przekonajcie mnie, że ten warto oglądać. Przecież jest tyle innych seriali tureckich. Dlaczego 'Miłość na wynajem'' warto oglądać? Czy może spodobać się komuś, kto nie lubi komedii?
Ujmę to tak, czy warto ? myślę,że możesz obejrzeć odcinki 1-23 :D wtedy ten serial miał pomysł i był naprawdę fajny :D Później to już chłam i nawet nie ma co wspominać... 2 sezon to dno,dna ale o tym możesz przeczytać w temacie o nim, czyli ja Cie nie zamierzam przekonywać do oglądania serialu, chcesz by Cie przekonali... zajrzyj na fb serialu, czy forum telenowel... tam może będą piać jaki to wspaniały serial jest, tu raczej tego nie otrzymasz...
A odpowiadając dlaczego jest tu tyle pobocznych wątków, a zero o serialu bo to nasze miejsce spotkań, wymiany zdań, poglądów, spotkań z siostrami poprawy humoru my się bardzo lubimy i wychodząc na przeciw temu,że niestety nie mieszkamy blisko siebie nie możemy się raz w tygodniu spotkać na kawce i poplotkować, spotykamy się tu codziennie. To może ci się to podobać albo nie
"A odpowiadając dlaczego jest tu tyle pobocznych wątków, a zero o serialu bo to nasze miejsce spotkań, wymiany zdań, poglądów, spotkań z siostrami poprawy humoru my się bardzo lubimy i wychodząc na przeciw temu,że niestety nie mieszkamy blisko siebie nie możemy się raz w tygodniu spotkać na kawce i poplotkować, spotykamy się tu codziennie. To może ci się to podobać albo nie"
Marg_ pięknie to ujęłaś :D