A mi temat każą zakładać :D
Bardzo Ci dziękuję za wyjaśnienie i za odpisanie na mój post. Jestem już po 9 odcinkach, zaczęłam 10, na razie fajny, coś się dzieje. Spróbuję oglądać dalej. Konta na FB nie mam, czytam natomiast komentarze pod odcinkami - to tak jakby recenzja. Nie mam nic przeciwko tym waszym spotkaniom, wymianie poglądów itd. Chciałam wiedzieć dlaczego inne tematy i już wiem. Przepraszam,nie chciałam nikogo urazić. Nie zaglądam tu codziennie, ale jeśli będzie coś o serialu, to czasem dołączę. Pozdrowienia.
Bardzo proszę :) Jak pisałam, do odcinka 23 czekają Cię fajne odcinki :D Później już jest gorzej,ale to będziesz musiała ocenić.
My zapraszamy do rózmówek, czy znajdziesz coś o serialu... może na koniec sezonu :D jakieś podsumowanie zrobimy :D
Zgadzam się z Marg , że odcinki 1-23 są najlepsze. Sama oglądałam do tego momentu , potem przestałam , bo zaczynał mnie denerwować.
Z komedii które widziałam i mi się podobały to : Sezon na miłość , Kontrakt na miłość oraz Zapach Truskawek.
Nie musisz się zgadzać z Naszym zdaniem ,bo każdy ma swój gust i ogląda to co lubi. Sama sprawdź i oceń, skoro po 6 odcinkach zaczynasz się nudzić.
Co do zróżnicowanych tematów na tutejszym forum to jak pisała Marg spotykamy się tutaj na "ploteczkach".
Każda z Nas ogląda inny serial.
Dzielimy się swoimi spostrzeżenia , doświadczeniami zyciowymi oraz co najważniejsze po ciężkim dniu pracy spędzamy miło czas.
Każdy znajdzie tu coś dla siebie.
Każdego przyjmujemy z otwartymi ramionami.
Zapraszamy , więc do zabawy z Nami filwebowymi siostrami :))
Ten wcześniejszy post napisałam wcześniej,niż go edytowałaś :))
Ma się eksperta w domu ha ha
Ja sobie kulturalnie chodnikiem szłam, ten zwierz dęba stanął a ja już widziałam podkowę na swojej czaszce
Jakaś próba,czy coś nie wiem... Spierdzielałam aż się za mną kurzyło, bo mam ograniczone zaufanie, do czegoś co jest wielkie i waży dużo
Byłam się ogarnąć :))
Wróciłam :))
Ładnie napisałam o Naszych pogadankach tutaj?
Hej :)))
ja tez uważam, że super ujęłaś nasze poczynania tutaj na forum, brawo :)
nie no błagam, nie chcę słyszeć o żadnej nauce :D
semestr kończę wiec wiesz, same zaliczenia, projekty i wszystko aktualnie kręci się u mnie wokół tego... :( ale za to19 stycznia ferie :DDDDD
a Ty jak tam, krzyżówek już nie robisz? ;dddd
kiedy masz ferie? od 19 stycznia do którego ?? :D
robię krzyżówki haha :D ale trochę mniej.
Dziś trochę robiłam :D
właśnie sobie oglądam na yt filmik z Suskunlar z naszym ulubieńcem czyli berkiem :D
od 4:10 do 8:14 ;))
https://www.youtube.com/watch?v=g3mJM6Y9L9o
super wygląda w 6:03 - 6:07 . Jego oczy ;))))