pamiętacie jak media światowe przeżywały ciążę i poród księżnej kate ??? już dosyć miałam ...........
coś tam kojarzę... w UK to dopiero musiał być szał.
wkurza mnie, że takimi głupotami się zajmują... jest w ciąży... okej... po co z tego sensację robić... nic nadzwyczajnego.
jak urodziła, to nawet w wiadomościach naszych pokazywali i długo o tym mówili :D
wszystko ze szczegółami :D o której godiznie przyjechała do szpitala, o której urodziła itp. :D:D
nie podali tylko o której mały książę zrobił pierwszą kupę hahahaha
haha ;D
oj jaka szkoda... może ja akurat chciałam wiedzieć o której tą kupkę zrobił i jakiego koloru była... ;)
najważniejsze, żeby dziecko się zdrowe urodziło i matka się dobrze czuła, a reszta pal licho...
Hej Wam. ja właśnie oglądnęłam 13 przetłumaczony odcinek pokoiku :D
Fajnie się go oglądało :D A jeszcze mam do dokończenia Icerde niecałą godzinkę :D
hahaha Gosilek piona ;) ja tez w tle oglądam pokój 13 odcinek.... hahaha właśnie tańczą na jachcie ;)
Pelinsu pod koniec coś odstawiła ale nie wiem co, jak ja jej nie cierpie, ona też grała w Córkach Słońca i też była wredną jędzą, chyba rola dobrej do niej nie pasuje :D
nie pisz, nie pisz bo mi frajdę zepsujesz ;)
oj tak franca z tej pelinsu do potęgi.... a niech się z doktorkiem Onurem spikną i będą mieć trojaczki hahahhahaa;)
a nie widziałam zobaczę w sobotę,,,, ostatnio tak robię... oglądam zwiastuny i początek i koniec odcinka, bo chcę wiedzieć co jest cliffhangerem.....
hahaha w ostatnim odcinku koszula Umusia spadła...ajjjj boi się meric ratingów, boi.... już jej widzowie pistolet przyłożyli do głowy hahahhaa
Mesut Yar, dziennikarz pracujący w Star.tv i blisko związany z Kiralikową ekipą napisał tak:
"Kiralik Ask jest w swoim "półfinale", ale finał nie nastąpi przed lutym. Mamy zatem 3 miesięczną gwarancję. Problem jest w produkcji, stacji tv lub czymś innym, to nietyczne by o tym mówić. Kontynuacja serii uzależniona jest od ratingów. Ale jest też dobra wiadomość - serial będzie mieć happy end, wywoła uśmiech na twarzach widzów. Życzmy naszemu serialowi wszystkiego najlepszego i oglądajmy z radością."
ło boze oni się już wszystkiego chwytają żeby ich ludki oglądały....
no kuźwa odkrył amerykę.... przecież wiadomo, że skończy się wreszcie ślubem Omusia i Defne i pewnie jakieś dziecko jeszcze będzie.... nic nowego nie napisał... a myśli, że błyszczy...
to był odzew:
Nie będzie raka, nie będzie póki co końca KA - SPOKOJNIE :)
Teraz rozumiecie, dlaczego tak apelujemy, by nie siać plotek? Widzicie - jakaś osoba puściła dzisiaj rano i do jakiej rangi ona urosła? Producenci musieli wydawać oświadczenie. Dlatego nie wierzcie we wszystko, co piszą fani w internecie, proszę!
wiesz kompletnie nie siedzę w kiraliku ani na fejsie ani u ruskich nie wiem co się dzieje, więc nie w temacie jestem....
skoro ten człowiek twierdzi, że to połowa kiralika.... to do 20 odcinka to się o ufo co porwało omusia dowiemy... ehhhh robią ten serial chyba tylko dla reklam i z powodu popularności Barisa i Elki
hahaha jak tylko zapodadzą spokojnie dam Ci znać...
hahahhaa Umuś i 9 pasażer Nostromo hahhahaha;)
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15349708_1258050704255712_27281397 29080178940_n.jpg?oh=7096d19fe01956b6ae3c06a1832a4a5e&oe=58C3D07C
Piękny kolaż zrobiony przez pewną Malinę :))
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15400460_379325375744528_776120691 6607101368_n.jpg?oh=4e4776e5f0862890593261bf983dd183&oe=58BD36AB
ja zmykam już spać bo choróbsko mnie męczy.
Dobranoc Wam ;)))
słodkich snów ;))))))))
ja oglądałam pokój 309 a teraz lecę nowy odcinek pokoju 309 po turecku nahahhaa pokój mnie ciekawi, a ka się nie chwycę po turecku
No widzisz.
Już od 3 odcinków wałkują koszmary Omusza tylko po to ,żeby przyciągać widzów.
Kochana ja nie oglądam już zwiastunów... w sobotę jak widze rating to oglądam zwiastuny, potem oglądam początek odcinka i oczywiście koniec bo patrzę co jest cliffhangerem.... hahahha jaka żenada, żeby taki serial jak KA nie podniósł ratingu powyżej 5 już od chyba 6 odcinków... a Kara Sevda II sezon i dobrze sobie radzi.... po co robili 52 odcinki I serii trzeba było zrobić 40 a potem II serię..... a tak szkoda już słów...
na temat koszmarów Omusia szkoda się wypowiadać, bo meric znowu wymyśli groteskę w tym temacie... a w ogóle zapodaje wątki z duuupy strony.
oj tak mnie meric pokonała, miałam po 60 odcinku zacząć oglądać a jest 63 jeszcze nie widziałam żadnego oprócz 53
No nieźle :))
Ja nawet 53 nie widziałam.
Fajne scenki maja Fatma z Kerimem.
Wyjechali razem do domku.
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15253511_636028973266309_856461632 6126227279_n.jpg?oh=aae76b0b53deb0354c08da1927f9d9fe&oe=58F8997C
To chyba ten :))
Słoneczko ja o niebie Ty o chlebie.... co mi zapodajesz glonojada z szybą... to znam z KA. mnie chodzi o pocałunek Kerima i Fatmy w domku ojca przy ognisku....
tu fajny artykuł wiśni o cenzurze w tureckich serialach :D
http://cojaogladam.blox.pl/2016/11/Cenzura-w-tureckich-serialach.html
a to wywiad z turecką scenarzystką o tym co wolno a czego nie wolno pokazywać w serialu :D link od wiśni umieszczony w tym artykule :D
http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,96856,8385506,Deniz_Akcay__turecka_ krolowa_seriali.html?disableRedirects=true
fajny fragment "Filozofia tureckiego widza jest taka - mam trudne życie, więc obejrzę serial o kimś, kto ma jeszcze gorzej"
..........hmm to by wyjaśniało, czemu wiele protek jest ciapami, którymi w życiu się nie wiedzie albo czemu turcy lubią dramę :D