Hejka ;)
A cóż to Siostry w ferworze porządków przedświątecznych jesteście, że tu takie pustki????
Zatem zacięcia sprzątającego życzę ;)
Do zaś ;)
tylko my dwie się spotkałyśmy dziś :D:D
właśnie czytam wywiad z ta turecką scenarzystką, bo wczoraj po łebkach :D
skończyłam znowu książkę ze 101 krzyżówkami i nadal mi mało hahahha
oj tak my weteranki filmwebowe jesteśmy ;)
ja sprzątam w torebce ;) bo już mogę bombę skonstruować tyle mam w niej przydasiów ;)
oj Kobieto jesteś Omnibus krzyżówkowy ;)
hahahha skoro masz takie zacięcie krzyżówkowe zrób krzyżówkę z ciastkami i hasłami z seriali tureckich hahahha będziemy mieć zabawę kto się zna na tureckich serialach ;)
hahahhahhha torebkę sprzątasz :D hahahhahaah :D
może użyj odkurzacza :D
dziś yiigit ma urodziny :D sto lat mu życzymy :D
hahaha o nie, nie odkurzacza nie mogę użyć, bo jeszcze przydasie się przydadzą ;) ale fakt moja torebka była świetnym narzędziem do samoobrony ;)
no to życzymy mu 100 lat życia dwieście picia;)))))) herbatki ziołowej ;)
hahahha sprzątanie mojej torebki to nie porządki świąteczne hahahhaha:) po prostu stwierdziłam, że nie będę już tyle w niej nosić :))))
hahahah też mi się nie chce sprzątać przed świętami :)
ale krzyżówkę którą bym Wam przesłała, musiałybyście sobie wydrukować i dopiero wypełnić, bo inaczej się nie da :D
wystarczy taka zwykła krzyżówka?
http://blogiceo.nq.pl/blogtik/files/2013/01/barok1.jpg
znalazłam program do tworzenia takich zwykłych :D
jakie mają być pytania? trudne czy proste? :D:D
Fajna krzyżówka.
Wymyśl trudne. Wszak My to prawdziwe znawczynie turczyzny ha ha
siemanko siostry :)))
oczywiście ode mnie też 100 lat dla ukochanego Yigita ;)))
jako takie, zostały mi jeszcze problemy z gardłem ale jest poprawa ;)
dziś cały dzień spędziłam w łóżku i oglądałam po kolei wszystkie seriale jakie leciały w tv... trafiłam nawet na Twojego doktorka wyciągające moździerz :D a w GF był pierwszy pocałunek Fatmy i Kerima :D
a co u Ciebie? :DDD
u mnie nic ciekawego :D
nadal trzyma mnie mania krzyżówkowa :D
tak podejrzewałam, że dziś cały dzień w łózku leżałaś :D
i dobrze, wracaj do zdrowia :D
miałaś maraton serialowy :D
a no tak, dziś powtórka była Szpitalu nadziei i w powtórce doktorek jeszcze żył :D:D:D:D
zapomniałam wam powiedzieć, że w tym tygodniu w małym sklepie stałam w kolejce i starsza pani zgadała się z ekspedientką, że też oglądała miss na Polsacie :D
i mówiła "łażą w majtkach i stanikach :D"
a sklepowa "co w tym złego, na plaży też kobiety tak chodzą"
a babcia od nowa "ale jednak mogłyby się inaczej ubrać" :D:D
aaaa, krzyżówkowy szał trwa :D za niedługo zabraknie krzyżówek dla Ciebie w sklepie haha :D
tak po tym maratonie serialowym stwierdziłam, że poza paroma serialami to w naszej tv nie ma co oglądać... bida straszna i nuda... już nie wspomnę o tych głupotach paradokumentalnych... tragedia :D
hahaha, o matko co za babcia czepliwa... przecież gołe tam nie chodziły :D
babcia jest z innej epoki :D:D
pewnie chciałaby żeby upięły się jak zakonnice po samą szyję :D:D
i w końcu nie wiadomo kto jest ojcem syna Alex ;)
bo charlie nie chce robić badań DNA ;) powiedział że i tak go wychowa :D dla mnie to bez sensu, że oboje nie chcą wiedzieć
jak może nie chcieć wiedzieć czy jest biologicznym ojcem czy nie... ale absurd ;)))
obydwoje są dziwni :D całkowity absurd :D
a poza tym ważne żeby widzieć, kto jest ojcem w razie np. jakiegoś wypadku albo choroby (np. transfuzja krwi albo przeszczep czegoś)
dobrze mówisz :D
kto jak kto ale lekarze o czymś takim powinni pomyśleć i zrobić to badanie ;dddd
a przyszedł ktoś w miejsce przystojnego doktorka? :D
tak, jest nowy chirurg, blondyn Patrick z Anglii
https://theworldgoespop.files.wordpress.com/2015/09/max-bennett-as-dr-patrick-cu rtis-saving-hope-episode-401-1024x683.jpg
ale wg mnie szału nie ma :D tęsknię za Joelem :D
wiesz, że wrzucili dziś AŻ dwa fragmany SS... nie wiem skąd ta hojność ;) niestety oba nie wzbudziły jakiś większym emocji u mnie... jedynie Yigit jak zwykle elegancki i piękny ;)
https://www.youtube.com/watch?v=Dg9odUfPzWg
https://www.youtube.com/watch?v=A2r-k26-TFo&feature=iv&src_vid=Dg9odUfPzWg&annot ation_id=channel%3A57c82ebf-0000-2964-901c-94eb2c0b249a
chyba jak pisze Vanessa zrobili prezent Gokhanowi ;)
a faktycznie zwiastuny duuupy nie urywają:)
cóż Turcy taśmowo robią seriale, to się i konwencja przejada w końcu.... ileż można... a tym bardziej, że odpatrują od koreańców wszystko...
otóż to... ;)
ale co to dla nich... zdejmą serial i wezmą się za kręcenie kolejnego... co się będą wysilać... takie ich podejście hah.
dokładnie zero własnej koncepcji wszystko powielone.... oszaleć można już my z Vanessą byśmy napisały scenariusz do SS.... hahahhaa tylko nie wiem czy by go przed 22 puścili :)
Margo aproponowała, żebym zrobiła Wam krzyżówkę z tureckimi ciachami i tureckimi serialami :D
wystarczy taka zwykła krzyżówka?
http://blogiceo.nq.pl/blogtik/files/2013/01/barok1.jpg
znalazłam program do tworzenia takich zwykłych :D
jakie mają być pytania? trudne czy proste? :D:D
ta co udawała Deniz sama się przyznała Yigitowi i w ten sposób dowiedział się on prawdy.
Na razie nie mam czasu.
Może kiedyś.
Tak pytam z ciekawości.
Ja wzięłam się za serial z Kivanem i Tubą.
ja polecam ;) bo wciągnął mnie niesamowicie i nie tylko ze względu na przystojnego prota ;D
widziałam fragmenty, ładnie razem wyglądają ;) ale nie mam pojęcia o co tam chodzi ;ddd
Opis serialu z teleforum przetłumaczony przez Jagoda.Julia
Tahsin jest głową rodziny Koroglu, jego bogactwo i wielki wpływ w społeczeństwie sprawia, że budzi strach i respekt u wszystkich. Nie ma takiego miejsca lub osoby w mieście, nad którą nie ma kontroli.
Tahsin ma dwoje dzieci; jego syn Korhan jest wielkim rozczarowaniem dla ojca, ale Suhan, swoją inteligentną i piękną córkę, kocha nad życie. Żona Korhana bez powodzenia stara się zajść w ciążę.
Obawia się ona, że Suhan dostarczy dziedzica rodzinnego majątku przed nią i próbuje zabić swoją szwagierkę. Jednak jej niecne plany zostają zepsute,
kiedy przystojny nieznajomy wkracza w tą historię i ratuje życie Suhan, staje się jej kochankiem i zajmuje swoje miejsce jako syn o którym Tahsin zawsze marzył.
Ale to czego nikt nie wie, to zemsta która płynie w żyłach tego obcego i że to nie przypadek, że się pojawił.
Czy jego miłość do Suhan zatrzyma jego posuwające się naprzód plany, aby zemścić się na Tahsinie czy jest to częścią jego mistrzowskiego planu...?
Za ojca Suhan ( Tuba ) gra ojciec Zeynep z AY