Hejka siostry :D
Ale dzisiaj zakręcony dzień miałam, masakra...
Kiralika już dzisiaj wrzucili i oczywiście mam jeszcze ponad godzine do oglądnięcia...
Ale co tak Ekipa Kara Sevda zrobiła Kemiromajki i wrzuciła 4 ostatnie odcinki 1 sezonu, gdzie ostatnie miały być za 2,3 tygodnie i zostawiłam zobie 2 poprzednie odcinki do oglądnięcia na później a tu Supriz i teraz mam aż 6 do nadrobienia och jak cudnie ponad 12 godzin oglądania Buraczka :D
A ja nawet jeszcze za sprzątanie się nie wzięłam, czekam na meble do pokoju, bo wymieniam och już nie mogę się doczekać :D
Ja musiałam się wziąść ,bo nikt za mnie tego nie zrobi ha ha
Nie lubię odkładać wszystkiego na ostatni moment.
Jak pisałam pracę dyplomową to miałam czas od września do maja , a miałam ją już napisaną w październiku :))
2 miesiące.
Później ją tylko poprawiałam :)))
Znalazłam sobie fajny temat. Taki ,który mnie interesował,więc fajnie sie pisało :)))
podziwiam ;)
mamy grudzień a ja mam tylko 3 strony napisane i 1 książkę wypożyczoną... masakra ;(
najgorsze jest to, że w bibliografii ma być 30 pozycji, oszaleli ;d
ja piszę o promocji i reklamie jednego z muzeum w moim mieście, ogólnie szału nie ma ;)
na początku myślałam o ankietach ale promotor radzi zrobić prace opisową i chyba na to przystanę ;ddd
mam nadzieję :D
jak będzie bliżej obrony to będę tu schizować, ostrzegam hahaha :DDDD
Witaj :D
ulala tyle godzin z Burakiem... niezły maraton Ci się szykuje ;))))
a ja za sprzątanie też się nie wzięłam... i w cale mi się do tego nie śpieszy... jak zwykle zostawię na ostatnią chwilę ;DD
12 godzin mogę mówić do Emira żeby poszedł na siłownie :D
Hehe
Ale jeszcze żeby tego było mało jutro wrzucą 45 odcinek 2 sezonu
oj chyba mnie z pokoju wołami nie wyciągną :D
Dobrze powiedziane :D
Ale na tą chwile męczę Kiralika przed jutrzejszą relacją och...
hahahaha Gosilek " męczysz" kiralika.... no, no..... ta II seria mnie zadziwia.... Ty po 9 odcinkach twierdzisz, że męczysz serial.... oj,oj... źle się dzieje w państwie kiralikowym...
hahahaha to faktycznie odcinek po prostu brawurowy jak TY ciągle przewijasz hahahhaa a tak się produkcja odgraża hahahhahah śmieszni są....
Dziś widziałam zdjęcia do 64 odcinka.... kuźwa poziom nero i korsia już chyba osiągnął dno.... dna..... pocahontas z koziej dupy się znalazła.... czego meric się nażarła?????????
Nie wiem może to ten ich mętny rosół z pomidorami tak działa :D
Albo dawno chłopa nie miała i mózg ciężko pracuje :D
hahahaa obstawiam to drugie..... polot straciła.... musi ją ktoś wyyyyy....... żeby wróciła na właściwy tor:)
to niech sobie nawet harem otworzy, jak będzie chciała to jej pomogę byleby się kobieta ogarnęła, Czarnoskórych jej sprowadze :D
ahhahaha no chyba musisz się za to wziąć i sprowadzić jej jakiś facetów.... skoro jak piszą kiralik ma być do lutego.... to jeszcze jakieś 12 odcinków.....o czym??????
Wielki szacun dla Ciebie,ze w ogóle go " męczysz " , bo Nas to już dawno zaczął męczyć ha ha
margo w szpitalu nadziei Alex i Charlie nie będą robić badań DNA, kto jest ojcem :D
Charlie stwierdził, że i tak go wychowa :D a ona się zgodziła :D
bez sensu, co za głupota :D nie rozumiem ich oboje :D
a widzisz nie tylko w Turcji scenarzyści porypani....
zgadzam się, że trzeba zrobić badania.... dziecko będzie umierało a oni nie będą mogli pomóc.... co za brak logiki...
Nie, Kara Sevda Napisy PL wpisz w wyszukiwarce i masz w przypiętym poście wszystkie odcinki :D
Dzięki za info, może się skuszę ;) w końcu mój ulubiony seksowny Buraczek tam gra :)
jak już obejrzę KPA..... bo straszę już od sierpnia.... a jeszcze nie nadrobiłam....
Oj to długo :D
Najgorzej, że jak oglądam KS to tak mnie wciąga że nawet nie przewijam ze 4 dni będę to oglądać :D
no właśnie ja tak mam z KPA.... nie mam ochoty przewijać i dlatego muszę znaleźć trochę wolnego czasu, bo jak już się wciągnę to nie będzie zmiłuj ;)
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15420865_1104913142939702_10854954 29262728284_n.jpg?oh=3477ce048490e1448f315972a3a50daa&oe=58F98E2E
OOO to ba będzie lepsza część niż 1.
Na pierwszej się zawiodłam nie podobała mi się, ani trochę tym bardziej że ja Greya czytałam:
I część miesiąc
II część 4 dni
III część 24 godziny :D
Kasy już na kino nie wydam poczekam aż będzie na necie, ale po tym zwiastunie to jestem ciekawa, chociaż słyszałam że jej szefem miał być Ian Somerhalder piękny Demon z pamiętników
Czyli mówisz,że 2 i 3 część lepsza.
Jakoś w to nie wierzę , bo widziałam 1 i dla mnie to totalna porażka.
Może z ciekawości luknę.
ja tego w ogóle nie oglądałam ... kompletnie nie przypadło do gustu... niby taki hicior a mnie w ogóle nie ciekawi ;p
Ja zobaczyłam z ciekawości z napisami i gdybym nie musiała czytać napisów,to dawno bym usneła,bo takie nudy.
Wiesz Siostra , ja tez słyszałam, że 2 i 3 jest zdecydowanie lepsza od 1 .... ja czytałam tylko 1 i podziękowałam, a film... mam na dvd i jeszcze nie oglądałam.
No 1 to było dno w porównaniu do książki, ale zmienił się reżyser to może będzie lepiej.