OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "
Oj, to jutro bo cóż gdzieś na priwie mogę pokazać co ja dziś robiłam jak wróciłam...
Hej :) choć jakby się uprzeć, to też go przejrzałam... czytałaś ponoć w tym tygodniu ma być 19
o to fajnie jak będzie 19 ;) może na weekend ...
spoko pisz jutro... damy oddech naszej MI :)
Widzę, że Cię wczoraj migusia dopadła... oj niedobrze... ja tez już mam tabletunie przygotowane... bo czas niepewny ;)
ja myślałam,że padne... nie ma to jak zabawa wzięcie lekarstwa w liczbie 2 sztuk... tak źle jeszcze nie bylo
o 2 sztuki ja przy mojej lady migusi jak nie przyjmę 4-6 w ciągu 6 godzin jest bardzo źle.... a czasem mam atak niespodziewany.... wtedy uhuhuhu dopiero jest jazda bez trzymanki.... ale nie będziemy wywnętrzniać się już ;)
dokładnie... założymy sobie temat o naszej migrenie hahaha
dobra papier wydrukowany :D czuje się spełniona w obowiązkach
zgadzam się, że toksyczny.
Narzuca się wam swoją przykrą obecnością i nie przyjmuje do wiadomości, że jej nie chcecie
dziękujemy ;)
hahaha ale sobie dyskusję ucięłyśmy ;) migrenowe dywagacje.... czyli dlaczego łeb napieprza ;)
ja bym inaczej to napisała...ale filmweb by mi tego nie pozwolił umieścić na forum :D
a ja się pytam - o jaką sprawiedliwość ty pytasz ??? :D:D:D
Na tym świecie sprawiedliwości nie było, nie ma i nie będzie ;(((