OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "
koniec przerwy
generalnie odicnek na razie nie powalił ;(
dopiero teraz robi się ciekawie :D są sceny HazAr
niestety, w YS też nudy ;(((
hmm..........., nie wiem, może jak obejrzę z napisami pl, to okaże się ciekawsze......
jak każdy szanujący się kot :D
umówiłam się na jutro do kosmetyczki :D tak się pochwalić chciałam :D jeszcze tylko fryzjer i będę szczęśliwa
nie teraz nie :D wcześniej chodziłam do jednej to wyglądałam fatalnie... maść bez mała z antybiotykiem musiałam po każdej wizycie mieć
zdecydowanie...
ale w poniedzialek musze do fryzjera dzwonic...bo dramat mam na glowie
a ja z kolei mam gorzej - bo nie wiem po kim siwieję.
u mnie nikt w rodzinie takiego problemu nie miał
Witajcie :)
jak tam YS?
ja oglądałam Victorię :D odcinek świetny, a na końcu pojawił się już Albercik :DDD
ja tez oglądałam Viktorię :D kątem oka :D
generalnie mnie ten serial o niej nie porywa, ale i tak włączam co piątek :D
no pojawił się Albert :D dobre było jak powiedział "moje ręce są dłuższe niż jej nogi" :D:D
rozumiem :) mi się podoba bo ja ogólnie lubię seriale kostiumowe o dawnych epokach :D
hahahah, ten tekst księcia Georga był genialny racja :D i jeszcze nazwał ją karlicą ahaha :D
coś nie widzę zachwytów po kolejnym odcinku YS ;ppp
jeśli chodzi o YS, to jestem rozczarowana ;(((
Najfajniejszą postacią jest matka Arasa, czyli Zeyno - żywiołowa, energiczna, z pazurkami.
Z kolei Haziran to całkowite jej przeciwieństwo - jest spokojna, niepewna siebie, spokojna, ułożona, spokojna, nudna po prostu...........
Oyku nas denerwowała, ale przynajmniej nie była nudna. Już w 1 odcinku potrafiła się postawić, popyskować.
A na scenach z HAziran to można wziąć poduszkę i spać...............
Aras - jest bardzo zauroczony i miły dla Haziran. Myślałam, że na początku oni będą się żarli, a tu miód między nimi ;((
Ale ogólnie Berk Cankat gra świetnie i naturalnie, jakby wcale się nie wysilał, o wiele lepiej niż Serkan w HA.
Podsumowując, oglądam to tylko dla przystojnego i dobrze grającego Berka.
Mam nadzieję, że jakoś rozkręcą ten serial, bo na razie to jakieś............... smęty ;((
ale komu i do czego potrzebne smęty ???? :D
smętów to mam wystarczająco we własnym szarym nudnym życiu ;(((
ahahhahhahahaha :D
napiszę, do nich, ze lepiej by było, gdybym ja napisała ten serial do spółki z wami kreatywnymi siostrami :D wtedy by się działo
staram się zawsze dopasować https://media3.giphy.com/media/BqxC5G3qwti0w/200_s.gif#89
Hej, kurczę zaciekawił mnie ten serial z Arasem, ale coś czuję że nie będę oglądać :/ miałam coś ci jeszcze napisać ale mi z głowy wyleciało :D najwyżej pózniej dopiszę ;)
ja to oglądam tylko dla Berka, bo ogólnie na razie sam serial nie powala ;((
a Haziran to masakryczna nudziara ;((
Ja ma na odwrót chyba wolę nudziarę Haziran niż wku....... Oyku, pod koniec już psycha mi siadała ;/
no tak, Oyku wkurzała, ale z kolei Haizran mnie usypia do snu :D:D
i jak mam wybrać, to chyba nie wybiorę żadnej - ani Oyku, ani Haziran