OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "
cokolwiek dziwny ten fragman.... ajjj coś mi się zdaje, że serial skończy się na 7 odcinkach.... Turki mogą nie zrozumieć wersji kina skandynawskiego.... bo już takie opinie czytałam,,
hahah, mam podobne przeczucia :D
nie wydaje mi się aby reyting podskoczył... nie trafili w gust Turków czy co... przykra sprawa.
Mnie tez od dwóch dni strasznie boli kręgosłup.
Masakra.
Na starość to będę chodzić pokrzywiona.
Hello :)
Mnie też boli już od prawie tygodnia... ale za dużo siedzę i dlatego... a jeszcze zbiera mnie choroba i zmiana pogody tez daje o sobie znać..... ło matko tryb narzekający mi się włączył jakbym miała z 80 lat hahahha;)
Właśnie wczoraj widziałam spotkanie Fatmy i Kerima w Bodrum.... super idziemy do najlepszych scen w GF.... a i Erdoana już złapali....
Taki sobie.
Widziałam fragment jak Ozge śpiewała z Berkiem.
Oczywiście miała wejście smoka na scene.
w tym fragmanie powtarzają się sceny z fragmana pierwszego.
Generalnie nic ciekawego w tych fragmanach ;(((
Info z teleforum - Seviyor Sevimiyor rzekomo ma się zakończyć na odcinku 28. Ale nie wiem, czy to na 100% pewna informacja :P
https://pp.vk.me/c637724/v637724732/368b4/ByoKWWOMiyg.jpg
co? :O
mimo wszystko jestem w szoku... jak oni chcą wszystkie wątki pozamykać w jednym odcinku... i wyleczyć ciężko chorego Yigita... pogodzić protów oraz walnąć jakąś widowiskową i romantyczną scenę na koniec... no jak?
wszystko będzie wymuszone i sztuczne... nie cierpię czegoś takiego.
W odcinku 1 SS Yogi nie błysnął niczym szczególnym, jeśli chodzi o aktorstwo czy urok osobisty. Wypadł przeciętnie.
To znaczy grał ok, ale miał same sztywne sceny, nic ciekawego do grania.
Z kolei w odcinku 2 całkowicie mnie zachwycił :D
Dziś obejrzałam drugi odcinek SS i byłam zachwycona :D
Świetne są te odcinki :D super akcja, ciągle coś się dzieje.
Uwielbiam Deniz, jest przezabawna, jej ciągłe wtopy wcale mnie denerwują, tylko bawią (a nie tak jak Gokce w HA albo Oyku w KM). I mimo tych wszystkich wtop nie uważam jej za idiotkę, tylko za fajną dziewczynę :D i żal mi jej, gdy ma poważne sceny ( gdy jest załamana albo inni jej dogryzają).
Tak w ogóle ta aktorka rewelacyjnie gra !!!!
ahahaah najlepsze było, jak Yigit kazał jej zdjąć buty, ona zdjęła a tu dziurawa skarpeta - o matulu, ale wstyd. Śmiałam się jak głupia do komputera hahahhahhaha :D
a potem jak wystrzeliła w nim confetti hahahahahah
Tuna - super jest :D
fajne przezwisko wymyślił Deniz - woła na nią Michael hahaaha :D
Irem - dziś mnie nie irytowała tak jak wczoraj, próbowała pomóc Deniz i na tym przyjęciu przebrała się za faceta, żeby Yogi jej nie poznał buhahhaha
Tuna był dobry jak ja wkręcał - najpierw przebrała się za lekarza, a potem wkręcał ja na basenie, że nie oddycha :D
I teraz najważniejsza osoba, czyli kto ???? oczywiście Yiigit, czyli Gokhan Alkan. Jestem nim zachwycona !!!!!
Gra świetnie !!! Każdą emocje potrafi przekazać widzowi w rewelacyjny i przekonujący sposób :D
Serkan w HA powinien uczyć się od Alkana, jak gra się charyzmatycznych, seksownych szefów :D
Yigit potrafi być niemiły ;((( jak jej dogadał na końcu odcinka w biurze, że nie zasługuje na imię "Deniz" i że w ogóle jest nieudanym pracownikiem i powinna się zwolnić, to mnie zdenerwował. Ale słodki tez potrafi być - np. jak tańczyli razem na przyjęciu i on poznał jej perfumy, ach ♥ Też bym tak chciała z nim tańczyć.
Seksownie wyglądał w dżinsach na końcu odcinka :D nie powiem głośno, gdzie zjechały mi oczy hahhhaha :D powiem tylko, że na dół :D
Alkan ma oczy jakby mu malowali czarna kredką, jak kobiecie hahahhaha :D niezwykła oprawa oczu :D
w ogóle rysy twarzy ma piękne.
pozdrawiam :D
dzięki za elabuś, byłam ciekawa Twojej opinii :))))))))))
a nie mówiłam, że SS jest warte obejrzenia :D teraz już rozumiesz dlaczego miałam taką fazę na ten serial :D
cieszę się, że Ci się podoba :)))
początkowe odcinki są perfekcyjnie nakręcone i ogląda się je z przyjemnością :D ale to tylko moje subiektywne odczucia, dla mnie tylko do 13 odc jest dobrze... a innym podobają się wszystkie 27... więc możliwe, że jestem wybredna... i wyjątkowo krytyczna dla tego serialu ;pppp
a wszystkie moje zachwyty nad aktorstwem Gokhana są w pełni uzasadnione jak widzisz :D w dalszych odcinkach to dopiero on zachwyca... :)
Info z teleforum - Seviyor Sevimiyor rzekomo ma się zakończyć na odcinku 28. Ale nie wiem, czy to na 100% pewna informacja :P
https://pp.vk.me/c637724/v637724732/368b4/ByoKWWOMiyg.jpg
Witam Was mgliście niestety ;)
Udanego dnia Wam życzę, a ja nie mam czasu chorować ;) co za życie ;)
Z zimowego południa pozdrawiam zakatarzona Ja :) hahahha
trzymaj się dzielnie, Margoargo :D złap się krzesła albo czegoś i trzymaj się :D:D:D:D
Zwiastun YS z polskimi napisami
https://www.youtube.com/watch?v=VxiJvYEdo84&feature=youtu.be
hahaha Aras już jest zakochany w HAziran :D już obydwoje zakochani i milusi dla siebie...............co tu się w tym serialu w takim razie będzie między HazAr działo ????
może w 3 albo 4 odcinku wezmą po kryjomu ślub, jak Yigit i Nur w Tylko z tobą hahahaha :D
info z teleforum - Zeynep - przestępczynią - Zeynep przez jakiś czas odsiadywała wyrok w więzieniu (o czym Aras nie wie), ale nie wiem jak długo i za co. Ale maczał w tym palce Fikret (ojciec Arasa)
3 znane nam pary :D
https://www.instagram.com/p/BP7ZFg0hGSI/?hl=pl
pozdrawiam :D
Hej, standardowo polecieli miłością od pierwszego wejrzenia :D W którą osobiście nie wierzę chociaż duszę romantyka posiadam :D Jak tak piszesz o tym serialu to nawet mam małą ochotę go obejrzeć, ale wstrzymam się jeszcze. Mam nadzieję ze ranking trochę podskoczy ze względu na Berka :)
Hej. A widziałam już ten zwiastun na fb, bo zabierają się za tłumaczenie serialu.
Po pierwszym odcinku szału nie ma ale może się rozkręci, wątek z miłością od pierwszego wejrzenia przereklamowane, ale może jak to dobrze pokarzą to coś z tego będzie.
Oglądałam wczoraj Kara Sevda 51 odcinek, najbardziej mi się podobała misja Kemala jak przechytrzył Emira, żeby wziąć próbkę DNA małej Deniz.
Scenarzyści mają wyobraźnie co do takich akcji :D
Miłego dnia Wam :D
Hej, co do tematu KS to podrzucam fajny filmik fanowski z Nihan i naszym Cagim z Icerde https://www.youtube.com/watch?v=qGAwNIualyI https://www.youtube.com/watch?v=pHMA8Kxe6BQ
jak dla mnie mega i jaka chemia :)
Ten pierwszy filmik taki sobie, ale muzyczka z Icerde jak zwykle super lubię ją, a co do 2 filmiku ekstra zlepka :D
Chociaż nie do końca ona mi do Cagiego pasuje, ale ten kto robił ten filmik to się postarał :D
Mi pasuje do Cagiego, chciała bym ich gdzieś razem :) ale wątpie żeby kiedyś zagrali razem ;//// Człowiek przynajmniej na dobre aktorstwo by popatrzył ;)
2 lata młodsza od niego a jakoś ona staro wygląda, mam takie wrażenie.
Wiesz aktorsko to pewnie wyszedłby im majstersztyk, ale to musiałby być dobrze napisany scenariusz, żeby oboje mogli się wykazać. Może wtedy jak bym ich razem zobaczyła w czymś to może bym się przekonała do takiego duetu, ale na chwilę obecną jakoś mnie oboje nie przekonują...
No jak ja zobaczyłam że ona ma 24 lata to tez nie mogłam uwieżyć bo faktycznie staro wygląda, ale jak się już czepiać to o Cagim można powiedzieć to samo w sumie o moim Arasie też :) No ale aktorsko pewnie byłby hardkor :) w pozytywnym tego słowa zanczeniu
Obejrzałam już 4 odcinke Córek słońca, miałaś rację jak do tej pory najciekawszy odcinek. W sumie lubie obie parki, ale w każdej parcę drażnią mnie dziewczyny. Najpierw Selin, ciebie też wkurza jej udawany płacz ? I te jej sukienki, w ktorych wygląda jak... A teraz Nasil, ona chyba nie byłaby sobą gdyby każdego dnia nie darła mordy, ta sprawa z intercyzą, nie mogła poczekać na matkę tylko musiała pojechać do restauracji, narobić przyapału. Ja to się dziwię, że ona jeszcze tej matce do sypialni nie zagląda :D Faceci na plus, ale z facetów to jednak najlepszy jest Ali, dobrze gra , nie jest typowym przystojniakiem, ogólnie podobny jest do Arasa, może dlatego tak mi sie podoba :) Prywatnie podobno panowie się przyjaźnią. Savas tez fajniutki, taki słodziaczek, szkoda że został pobity, wkurzyła mnie dzisiaj Selin, jak przetrzymywała Nasil gdy ta chciała pomóc Savsovi, gdyby nie ona to by go chyba skopali :/
No powiem szczerze jedna i druga ma kisiel zamiast mózgu no ale cóż. 4 odcinek to dopiero początek środka nie oglądałam ale wiem jak się skończy i stwierdzam, że Nazli ładna ale Selin okazuje się być trochę dojrzalsza.
Selin i jej sukienki no cóż chce udawać panienkę z Wyższych Sfer ale czasem jej raczej nie wychodzi :D
Dokładnie, dobrze że chłopaki nas nie wkurzają :D Mam chrapkę żeby cię spytać o zakonczenie, ale jakiś głosik mi podpowiada żeby tego nie robić :)
wczoraj obejrzałąm pierwszy :D
wkręciłam się od samego początku :D ogląda mi się bardzo przyjemnie, jestem wręcz zachwycona tym serialem :D
A Ty co porabiasz ?? :D
Mam limitowany net.
Od 2 każdego miesiąca mam net liczony na nowy miesiąc.
Więc wczoraj i dziś postanowiłam wykorzystać ostatki internetu i obejrzeć sobie jakiś serial.
I wybrałam SS ;)
Gina mi tyle opowiadała, więc postanowiłam sama to zobaczyć na własne oczy :D Mówiła mi że serial jest fjany do 13 odcinka.
ja oglądam 2 odcinek Aci Ask(Gorzka miłość) gra w nim Seckin Ozdemir (Kiralikowy Pamir), a jego serialowa żonka przypomina mi Adę Fijał
http://www.unludetay.com/wp-content/uploads/2015/03/selin-sekerci-nereli.jpeg
no odrobinę podobna :D Ada Fijał ładna jest :D
o ja cię, to jeszcze jest taki serial Gorzka miłość ??? zawalenie od tych tureckich seriali hahaahha :D