OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "
ojoj... przykro mi ;( mnie już fragmany nie zachęcały do tego serialu... ale to dopiero początek i faktycznie może się rozkręcić... kto wie... :))))
z tego co piszesz to taka szara mysz z tej Haziran... nie spodziewałam się takiej protki... szybko się znudzi widzom jak czegoś z tym nie zrobią :P
hahah, czyli kolejny serial, który można oglądać jedynie dla Berka... tylko innego :DDDD
w ogóle nie podoba mi się ten schemat, że od początku są tacy słodcy i zakochani w sobie... ja też wolę jak na początku proci się nie znoszą i jest jakieś napięcie... ale wszystko jest kwestią gustu :D
bo to jest zdecydowanie lepsze rozwiązanie... bo ich do siebie ciągnie,ale żadne się nie przyzna... a na dodatek pierwsze wrażenie takie,że patrzeć na siebie nie mogą,ale o zgrozo ciągle się spotykają :D
ale sama przyznasz, że takie coś chce się oglądać i potrafi wciągnąć a nie kurde miłość od pierwszego wejrzenia... dramat :D
no a dlaczego pokoik namiętnie oglądam ? :D
bo to jest najfajniejsze jak obserwujesz z wypiekami na policzkach, jak to się to uczucie rozwiajało... i jak oni zaczną się zachowywać,bo przecież ostanio chcieli się wzrokiem zabić,a teraz ten sam wzrok świadczy o tym,że chcą się zjeść bo mają inne uczucia względem siebie
racja :D pokoik jest świetnym przykładem tego :D
między protami nie przynajmniej nudy, cały czas jakieś iskry :D
tak, początek serialu boski... nie kocham cie, nie interesuje mnie co w życiu robisz...i się lekko żrą... za chwila szkoła rodzenia i te fluidy :D naprawdę gdyby to był inny serial, to by się działo w tej salce po zajęciach :D obiad z lekarzem czy współpracownicą i ta agresja wynikająca z zazdrości :D
Też lubię jak się droczą, ale przy tym zachowują się normalnie, bez darcia ryja i bicia po głowie, takie coś to nie dla mnie
Haziran to taka nudziara, że koszmar, po prostu koszmar ;((
Szkoda, że nie zrobili podobnie jak w Gunesi Beklerken (Czekając na słońce).
Tam protka Zeynep (Hande Dogandemir) jest fajną, uczciwą dziewczyną, też z ubogiej rodziny, tez samotnie wychowaną przez matkę,ale na miłość boską NIE nudną !! Jak trzeba potrafi pokazać pazury, być żywiołowa w życiu, i umie nieźle podogryzać protowi Keremowi (Kerem Bursin).
Kerem jest fajny i szkoda, że postać Arasa taka nie jest.
Kerem zgrywa wielkiego aroganckiego macho, a tak naprawdę w głębi duszy taki nie jest. Od samego początku Zeynep mu się stawia, więc on jej dokucza, żeby mu się podporządkowała. Ale ona się nie daje, więc się żrą. Jednak stopniowo coś się między nimi rodzi.
Oj jaka szkoda, ze nie zrobili tak w YS ;) Aras mółgby tez być wrażliwym facetem skrywającym się pod maską arogancji ♥
i takie schematy to ja lubię :D kto się czubi ten się lubi... a w YS widzę, że takie słodkości zapodali, że można rzygnąć tęczą :ppp
no dokładnie, rzygnę zaraz na tym ys :;(((
ja się zastanawiam, co oni tam dalej chcą grać ????? skoro proci już są zakochani i nieźle się dogadują, to co będzie dalej ??????
Ekipa YS oglądała dziś odcinek w domu Ozge i serkana :D
https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/16230983_426744591001680_10824 60435812188160_n.jpg
Ciekawe, gdzie Serkan hahhaha Może cykał ta fotkę :D albo poszedł do kuchni robić kanapki :D
Berk znowu jest w czapce ze zwierzątkiem :D kiedyś miał czapkę z owcą, a teraz jakiś inny zwierzaczek :D
hahah... pewnie zafundują jakąś dramę bo czymś trzeba przełamać tę nudę...
ciekawa jestem czy reyting coś podskoczy... :)
Oooo, Berk w okularach... nawet nie wygląda w nich źle ;D
no fajnie berk wygląda w tych okularach :D
choć ja ogólnie nie lubię takich czarnych okularów :D
byłoby fajnie, jakby fotke zrobili sobie tylko Serkan i Berk hahahha :D
Hej, miałam obejrzeć dzisiaj Wiki, ale czuję się do kitu, po drugie dorwałam neta :D ale powiem ci że w tym necie też nic ciekawego, jak tam pisanie pracy ?
Hejka :)
ja też właśnie siedzę na necie ale nic ciekawego nie ma.
w przyszły piątek będzie fajny odcinek więc koniecznie musisz obejrzeć :DDDDDDDD
praca... ech... powolutku do przodu, liczę, że do końca ferii skończę :pppp
a jak tam u Ciebie ?:)))))))))
u mnie trochę do kitu :/// czyli bez zmian :D kiepski miałam dzisiaj dzień,brzuszek trochę bolał, ale już lepiej :) powiem ci że nawet wena na tureckie seriale mi się skończyła, ogólnie naszedł mnie jakiś brak weny na internet, ale najlepsze że cały czas na nim siedzę :D
Tak, jak ty mnie dobrze znasz :) musiałam tabletkę sobie wziąć, a ja raczej jestem anty tabletkowa :) Miesiąc temu miałam normalnie hardkor, jeszcze byłam przeziębiona :/
ja jak mam okres, to przeważnie boli mnie brzuch.
I w większości przypadków łykam tabletkę i po problemie :D
No mi Apap pomógł :) czyli nie było jeszcze tak żle, w nocy już mnie pobolewał ale to były tylko chwilówki :)
a co ty wiesz dzieciaku o bólu :D
sorry musiałam, przepraszam
rozumiem,że mało przyjemny dziś masz dzień
przykro mi ;( ja też miałam nieciekawy dzień.
mam tak samo... ostatnio czuje przesycenie serialami tureckimi, jak SS się skończy to chyba zrobię sobie przerwę bo nic mnie ostatnio nie potrafi zaciekawić ;p
No słyszałam że kosmetyczka jutro :D więc jednak coś się tam dzieję :D Jak wrażenia po kolejnym odcinku Pokoika ?
19 znam na pamięć, teraz miałam literki... 33 jeszcze nie obejrzany :D daje czas sobie i margoargo i MI :D
Ja ekłam sobie wczoraj na szybkaczu 33 odcinek, trochę mi było żal Onurka, co prawda ja nie jestem na bieżąco, wiec nie wiem czy tak bardzo sobie zasłużył na te kary :P
Ale w tej obcisłej niebiesckiej koszulce był niczego sobie :D Na miejscu Lale to bym jednak nie wytrzymała, i jeszcze go do wyrka nie chciała wpuścić, noż kurna :D
Ekipa YS oglądała dziś odcinek w domu Ozge i serkana :D
https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/16230983_426744591001680_10824 60435812188160_n.jpg
Ciekawe, gdzie Serkan hahhaha Może cykał ta fotkę :D albo poszedł do kuchni robić kanapki :D
Berk znowu jest w czapce ze zwierzątkiem :D kiedyś miał czapkę z owcą, potem z czymś innym, a teraz jakiś inny zwierzaczek :D
Może naszego Serkanka przeczyściło :D Z drugiej strony to fajnie, że się wszyscy zakumplowali, przynajmniej potem sobie dupy nie będą rąbać :D
ja na jutro się przygotowuje,bo będę mieć prawie spa :D i muszę niestety iść do fryzjera ogarnąć się....
a co ciekawego piszę teraz z Wami, wcześniej tylko z Vanessa
temat już założony przez Marg_ :D
Nawet dwa :D
http://www.filmweb.pl/serial/Kiral%C4%B1k+A%C5%9Fk-2015-751462/discussion/Siostr zane+kosmacenie+%3AD,2860626
http://www.filmweb.pl/serial/Kiral%C4%B1k+A%C5%9Fk-2015-751462/discussion/Siostr y+porozmawiajmy+o+tym%2C+co+nas+zachwyca+%3AD,2857000