Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 585  ocen
8,2 10 1 585
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk
użytkownik usunięty
Margoargo

o kurde... nie wierzę... ale głupota, oczy przed klatą męża zakrywa... padłam :)
czego to turki nie wymyślą... :) na siłę z niej cnotkę robią, a święta nie jest hahah ;)

ocenił(a) serial na 8

Hejka :)
Dlatego ta cnotliwość protek w tych serialach mnie razi... najpierw śpi z facetem, a teraz zamyka oczy jak widzi klatę....
od razu przypomniała mi się Oyku .... hahahah;)
identyczna reakcja...

ocenił(a) serial na 8
Gosilek

Dzień Dobry :)
Dziś u mnie niestety mglisto ;)

Życzę Wam udanego odpoczynku, albo udanych zakupów ;)

Uśmiechniętego dnia ;)
Ajjjj Vanessa chyba mam lekkiego kaca ;) Coś Ty mi zapodała w tych drinkach ;) Impra była the best ;)

Do miłego zaś :)

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

Hello,pol dnia zakupow a prezentow jak nie bylo tak nie ma:/ zero pomyslow zero wszystkiego. Help me

użytkownik usunięty
Gosilek

Siema :)
u mnie dziś baaaaardzo mroźny dzień.
dziś Kamil Stoch wywalczył dwoma pięknymi skokami drugie miejsce, brawa dla niego ;)
miłej reszty dnia siostry ;))))

ocenił(a) serial na 5

Siemka.

U mnie też baaardzo zimno.

Gratulacje dla Kamila :))
Reszta też całkiem nieźle sobie radzi :))

Miłego wieczoru :))

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

Nikogo nie ma, to uciekam spac dobranoc :)

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Dobranoc :))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Heja Siostra jak tam ogarnęłaś nasze posty z wczoraj.... my tutaj gadamy na kilku frontach ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Siemka.
Po trochu ogarnełam.
Widziałam ,latacie po stronach :))

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

I jak tu spac,jak mnie w domu budza :/

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Oj to niedobrze .... jak Cię ciągle budzą :)

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Jednak zasnęłaś;)

Dobranoc :)

ocenił(a) serial na 8
Gosilek

Nie ma mnie od pare dni a tu tyle się dzieje :D

Vanessa wszystkiego najlepszego spóźnione, ale szczere życzenia :D

W piątek Kiralika nie oglądałam bo pomagałam mamie jakieś pierdoły ze świerku robić (stroiki, wianki na drzwi itp.)

Wczoraj musiałam odwiedzić ciocie jak co roku przed świętami, a dzisiaj bawiłam się z lampkami bo by wypadało ubrać choinkę przed domem :D

Nadrabiałam jeszcze serialiki bo ze wszystkimdo tyłu jestem ach te święta tylko czas zabierają :D

Jutro w końcu wykończe swój pokój więc czeka mnie mycie okna och ale przynajmniej będę miała czysto i będę mogła go świątecznie wystroić i zaś czeka mnie ciężki poniedziałek.

ocenił(a) serial na 8
Gosilek

Hejka ;)
a wiesz my jesteśmy momentami nieobliczalne... albo wpadamy w letarg, albo mamy kosmiczne przyspieszenie ;)

To fajnie, że już będziesz mieć pokój odpicowany ;)
Ja też chyba we wtorek będę ubierać choinkę ;)

Kiralikiem się nie przejmuj, żadna z nas nie ogląda na żywo, mało która jest zorientowana co się w ogóle dzieje ;) hahahhaha
Z Marg psioczymy nad II serią kiralika.... ale nam się od początku nie podoba...
A coś nas słuchy doszły, że Pamir znaczy się Seczo odchodzi z kiralika..... ahhahaa co za porażka tak szybko kończy meric prawie główny wątek ???

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

A no odszedł już w ostatnim odcinku można rzec, a do Sedy mąż się wprowadził.

Ja też mam małą choineczkę do ubrania, aj ciągle coś.

A wiem wiem że jak wpadniecie w ciąg to nie okiełznasz jak mustanga :D
Uciekam nadrabiać Icerde. Do jutra :D

ocenił(a) serial na 8
Gosilek

Miłego oglądania ;)
Do zaś ;)

Dobranoc ;)

Gosilek

Gosilek dziękuję za życzenia :D

ja się jeszcze nie wzięłam za sprzątanie hahahhhhaa

użytkownik usunięty
Gosilek

hejka, jest ktoś?
chyba wszystkie poszły spać :p
a więc dobrej nocy Wam ;)))

ocenił(a) serial na 8

hejka ;)
chyba musiałyśmy odespać imprezę u Vanessy ;)

Co tam u Twojego Yogiego??? Zrób nam małe streszczenie odcinka... co prawda nie oglądamy na bieżąco, ale w miarę się orientujemy o co chodzi ;))))

Miłego dnia i do zaś :)

Margoargo

witajcie :D:D:D

na sobotniej imprezie powiedzieliśmy Enginowi, że nie musi pić herbatki malinowej i może normalnie pić alkohol, bo nas odwiezie Marg_ ;)
więc Engin zaszalał hahahhahah :D:D
https://pbs.twimg.com/media/Cy13urUXEAArgQq.jpg
https://pbs.twimg.com/media/Cy1z-SJXcAAPGFo.jpg

na urodziny dostałam m.in. książkę 1000 krzyżówek panoramicznych hahaha i już kilka rozwiązałam :D

Margoargo, moja wyobraźnia tradycyjnie znowu szaleje- a propos zwiastuna Z Omerem i Serkanem, czyli turecka wersja latynoskiego "Sortilegio".
Tak sobie myślę, że zamiast Serkana mógłby zagrać właśnie nasz Berk Hakman :D
Jako dobry brat :D Oczywiście to byłby charyzmatyczny prot z pazurkami, a nie naiwny nudziarz dający się robić wszystkim w balona :D
wyobrażasz sobie jego przekomarzanki z Barisem ??? :D byliby rewelacyjni :D

newsy teleforumowe :D
wczoraj Olcay z KM obchodził urodziny i zebrała się ekipa KM :D
https://scontent-fra3-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/15538293_18001870069190 11_6964965674410049536_n.jpg
https://scontent-fra3-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/15535163_12475024053096 16_366912317293592576_n.jpg
........................... Serkan to jakaś tragedia ;(( Jak on wygląda ?????? Co on z siebie robi ????????
PS. A już wiem - chyba postanowił sobie, że zgoli włosy i brodę dopiero gdy mnie odnajdzie :D:D

OzSer wyszli z urodzin razem i od razu przyuważyli to tureccy dziennikarze, ku uciesze fanów OzSer ;))
https://pbs.twimg.com/media/Cz_kgQdWgAAh1x1.jpg
https://pbs.twimg.com/media/Cz_myvvWgAAC6hf.jpg

ja choinkę ubiorę w przeddzień wigilii albo w wigilię :D
ja mam taką bardzo malutką choinkę :D właściwie stroik :D

miłego dnia :D
do zaś :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

dzięki za garść newsów i linki ;)
co do Serkana to zgadzam się... tragedia... coraz gorzej... wygląda jak pustelnik.
a Ozge przy nim wygląda na taką malutką a przecież wysoka z niej laska :dddd

Ozge ma podobno 1,70 cm (choć może sobie naciągnęła, tak robią gwiazdy :D i może ma jakieś 1,68 cm). A taka niska przy Serkanie :D
Hmmm.......................... ciekawe jak ja bym wyglądała przy nim hahah , bo jestem niższa od Ozge (ja 163 cm :D )

użytkownik usunięty
Vanessa100

możliwe, że sobie naciągnęła trochę, ja też wszędzie podaje zaokrąglony :P
myślę, że wyglądałabyś przy nim słodko haha :D masz wzrost w sam raz :D

ach dzięki za miłe słowa, aleś Ty słodziutka jesteś :D:D:D:D

nie no, mój wzrost akceptuję, uważam że jest ok, ale przy Serkanie mogłabym trochę śmiesznie wyglądać hahahhah :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

hahah, nie ma za co :P

czemu śmiesznie? nie wydaje mi się :D chyba, że po prostu wolisz niższych haha.
ona jest twojego wzrostu, a on Serkana i zawsze słodko wyglądają haha
https://i.ytimg.com/vi/D6vKEfx02_w/maxresdefault.jpg

a no faktycznie :D
czyli może bylibyśmy słodką parą z Serkanem :D
PS. ona ma tu taką minę jakby miała klaustrofobię hahahhahaha

użytkownik usunięty
Vanessa100

haha a jak :D

haha bo jak go zobaczyła to aż ataku dostała w tej windzie :DDD serio :p

Beren Saat (ta co gra Fatmę w GF) też jest mego wzrostu, a Kivanc Tatlitug ma 1,85 i grali parę i było ok :D i serial był popularny :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

ooo, tego nie wiedziałam :p
zaraz sobie obczaję ich wspólne zdjęcia :D
a przy Enginie też wyglądała okej :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Siemka.
Równiez dziękuję za garść newsów :))
Z Serkana zrobił sie turecki turek ha ha

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Hello :)
Achhh jak cudnie Enginowi w tym sweterku ;) mniód nawet jak widać, że jest wstawiony i tak wygląda bosko ;)

hahahaha czyli Twoja rodzinka wie co dla Ciebie najlepsze krzyżówki ;)

Hmmmm zgadzam się Berk będzie lepszy ;) hahahha już widzę te sceny Berk-Baris ;)

Boże Serkan nie masz na fryzjera i maszynkę do golenia podaj nr konta prześlę ci ;)
masakra jak on wygląda.... żul do potęgi n-tej... z całej ferajny możliwy tylko Ilker ;)

hahaha no nie mogę z nimi czyli z Ozge i Serkanem niby nic ich nie łączy a jadą jedną taksówką???? a potem nie jesteśmy tylko przyjaciółmi....a raz by w końcu określili te swoje relacje.... jak mnie wkurza takie niby jesteśmy przyjaciółmi, ale w zasadzie to nie jesteśmy....

Ja mam nadzieję, że ubiorę jutro choinkę moja ma 1,2 m więc duża nie jest ;)

Gina112, ja także przyłączam się do pytania, co działo się w ostatnim odcinku SS ? :D

Vanessa100

Hej,wszystkim :) Gosilek,jak tam po odcinkach Icerde? Będziesz oglądała dzisiaj na żywo?

kisma

hej kisma :D:D

Vanessa100

co teraz porabiasz,prezenty kupione? :D ja swoje jeszcze dokańczam :D

kisma

już kupione :D
gorzej bo zostało sprzątanie, za które jeszcze się nie zabrałam hahhahahah

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Ja jutro będe ubierała choinkę z synem.

Na szczęście sprzatanie mam za sobą.Jeszcze w piatek takie małe detale czyli kurze, podłoga.
Teraz zabieram się za listę zakupów,które musze kupić na święta.

Prezenty juz dawno mam :))

sloneczkO_1

nasza filmwebowa perfekcyjna pani domu :D:DD:

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Oj tam ,oj tam :))

sloneczkO_1

jak śpiewała Monika Lewczuk "Tam, tam, tam" ;)))))

kisma

kisma, a wiesz, że niektóre tureckie seriale są zainspirowane koreańskimi ??? :D

Vanessa100

Cos tam słyszałam :D ale ja jednak wole tureckie wersje,ta azjatycka uroda jakoś mi nie podchodzi.

kisma

oj to prawda :D tureckie o wiele lepsze :D
mnie i dziewczynom Azjaci też nie podchodzą ;(( azjatyccy amanci to jakaś tragedia ;((

Gina112 obejrzała cały 20-odcinkowy koreański pierwowzór Seviyor Sevmiyor i też woli turecką wersję.

A ja obejrzałam pierwsze 5 odcinków koreańskiego sezonu na miłość i więcej nie oglądam ;(((
nudne i na dodatek nie ma żadnego przystojnego mężczyzny ;((((
turecki Ayaz i koreański Ayaz :D
http://fragmanica.com/wp-content/uploads/resimler/img_9085_kiraz-mevsimi-final-b olum-a-gentlemans-dignity-al-nt.jpg

Vanessa100

Ten koreańki Ayaz jakiś stary się wydaje.U azjatów to mi się najbardziej te gęste,ciemne włosy podobają.

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Nasz Ayazik o niebo lepszy :))

sloneczkO_1

pewnie że tak :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

skoro chcecie to już mówię co się działo :D
ogólnie odcinek marny ;( gdyby nie Yogi to chyba bym go nie zmęczyła do końca;(
Odcinek zaczął się od pokazania Deniz, która leży w łóżku z wielkim dołem. Potem to już był następny dzień. W pracy wszyscy plotkowali, Yigit przyszedł normalnie pracy, wydarł się, że tak gderają i poszedł do biura. Potem przyszła Deniz, też coś chwilę pokrzyczała i poszła do gabinetu Yigita, bo w końcu jest jego asystentką. Chciała wszystko wyjaśnić ale on nie chciał gadać i był oschły w stosunku do niej... i tak większość odcinka, niby był wściekły a z drugiej strony myślał o niej ciepło bo cały czas ją kocha (słodziak z niego prawda) . Potem pojechali w podróż służbową do Izmiru. ( w sprawach zawodowych zachowywali się całkowicie normalnie). W drodze powrotnej zaczęli się w końcu kłócić, Yogi powiedział, ze znał wcześniej prawdę i te zaręczyny to była ściema, potem odwiózł ją na przystanek i tam była taka dramatyczna kłótnia, wykrzyczeli sobie wszystko co leżało im na sercu, ona powiedziała, że odejdzie z pracy i w ogóle... ale on ją zatrzymał i nie kazał tego robić... czyli ostatecznie wybaczył jej... będą się dalej co najmniej przyjaźnić ( ufff dobrze, że nie jest fochliwy) ;) To co opisałam to było najważniejsze co działo się między protami, ich sceny był jak zawsze na poziomie :) Niestety większość odcinka zamiast nich były beznadziejne wątki przez co pół odcinka musiałam przewinąć... no bo co mnie obchodzi żmija Irem, Tuna, który zrobił się żałosny i ta wnerwiająca siostra Yogiego( on jej jeszcze nie poznał, wie tylko, że istnieje i jej szuka)... patrzeć się na nich nie da i tylko psują odcinek. Podsumowując... słaby odcinek... Gokhan ratuje ten serial... bez niego bym tego nie oglądała... a jak cudnie wczoraj wyglądał ( jak zawsze), wzroku nie mogłam oderwać :D

ach dziękuję Gina za obszerne streszczenie :D

ach ten yogi :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

jakie obszerne... i tak nie pisałam połowy co się działo, bo nie chciałam przynudzać haha :D

Yogi jest taki cudny, że aż nierealny ech :))))

zapodaje jeszcze fragman... też niezbyt zachęcający... odechciewa się oglądać :( pojechali konkretnie z dramą...strzelaniny im się zachciało i jeszcze tak muzyka... ... jedynie scena protów na łyżwach napawa optymizmem ;)
https://www.youtube.com/watch?v=eUlBE_RS7Yg
co oni robią z tym serialem, przecież to komedia, jestem rozczarowana.