spoko, spoko ;) jaja sobie robię ;)
Jak to mówią stara miłość nie rdzewieje, ale nowa też zła nie jest ;)
Zajebiście seksowny i piękny facet tylko w warunkach polskich imię debilne hahahhaha;)
no właśnie, jego jedyna wada to imię hahaahha :D
Burak ma 6,2 mln na instagramie :D:D a Serkan 2 mln :P
no patrz, nasz Buraczek się hajta :;(((
Czyli nie mamy już żadnych szans u niego
Nasze nadzieje zostały bestialsko przekreślone ;((((
dokładnie ;) piękny on tylko imię porypane ;)
wiesz WS oglądało znaczenie więcej kobiet niż KM ;))) a Bali Bay wymiatał ;) te oczyska ;)
hahhaha no wiem, że się hajta.... oj , oj tam.... rozwody w Turcji dość powszechne ;)
Wiesz pod wpływem ukochanej sprzedał swoje motocykle, kupił wóz terenowy i ma na tablicach rejestracyjnych skrót jej imienia..... hahahhaha :) a taki dowód miłości dał ;)
oooooooooo to musi być w niej bardzo zakochany :D
hmm..... ona musi go nieźle zaspokajać .......... D::D
wiesz wpisałam w google "burak" i wyświetliło mi się mnóstwo zdjęć buraków (Warzyw), a wśród nich kilka zdjęć Buraka Ozcivita hahhaahha :D śmiesznie to wygląda :D
widziałaś jakiego buraka przysłała mi słoneczko ?? :D
hahahhaa Vanessa rozwalasz mnie.... no musi być dobra w te klocki hahaha;) oki nie pastwmy się nad nimi.... to miłość ;)
pani moja kochana miłość ;)
no ciekawie musi to wyglądać ;) Burak i burak ;)
a tak widziałam cudnej urody buraczka;) od Słoneczka ;)
hahahhaa właśnie mi się skojarzyło już niedługo wigilia... hahahhaa u mnie barszcz czerwony z uszkami hahahhaa i znowu będzie mi się kojarzyło z Turcją ;)
wiem nienormalna jestem ;)
O której planujesz bibę w sobotę.... muszę się odsztyftować ;) a to mi trochę zajmie ;)
w końcu nie pomoże mi puder , róż kiedym stare pudło już ;)
burak i ta fahriye mają super zdjęcie w necie :D
http://i.sabah.com.tr/sb/galeri/magazin/burak-ozcivit-ile-fahriye-evcen-evleniyo r/24_d.jpg
http://hafta.az/thumb/0x0_1///2015-02-16/yazi_1424087056_2473065/1424087980_7303 736_fahriye-evce-091131RS.jpg
http://i.sabah.com.tr/sb/galeri/magazin/burak-ozcivit-ile-fahriye-evcen-evleniyo r/5_d.jpg
http://i.hurimg.com/i/hurriyet/90/620x350/56828873c03c0e345479984c.jpg
Ja tez chcę takie zdjęci z nim !!!! ech ;((
a propos sypialni - burak stojący :D
http://www.mamartyna.pl/wp-content/uploads/2016/09/burak.jpg
no chyba wieczorem impreza :D
może o 20.00 ?
hahahha ale powiedzonko :D
e tam, wystarczy naturalne piękno :D
hahaha no zdjęcia mają zajebiste ;)
tez bym chciała być na jej miejscu ;) a widziałaś jaki on w nią wpatrzony ;)
hahahhaha burak petarda ;)
oki szykuję się na 20 -tą muszę wyszklić szpilki ;)
a takie mam powiedzonka.... kochana SKS nie ma lekko ;)
w końcu jakby na to nie patrzeć 35 lat temu jak się obudziłam 13 grudnia nie było teleranka...
teleranka nie było i nie było też netu, żeby sobie coś obejrzeć albo przeczytać :D
jak ludzie żyli ?? :D
znikam spać :D
miłych snów :D dobranoc :D
A propos braku wiadomości o Serkanie.
W poniedziałek w ŚS był jego plakat :)))
a wiem, że był plakat Serkana w ŚŚ ;)
pisali o tym na teleforum :D
ale takie słabe te newsy o Serkanie, ja bym innych ciekawszych chciała, jak np. gdy grał w meczu charytatywnym albo gdy grał w HA :D
"Wybacz kochana,ale mnie na imprezie nie będzie.
Mąż ma pierwszeństwo."
wybaczam i doskonale rozumiem :D:D:D
"wiesz wpisałam w google "burak" i wyświetliło mi się mnóstwo zdjęć buraków (Warzyw), a wśród nich kilka zdjęć Buraka Ozcivita hahhaahha :D śmiesznie to wygląda :D "
Też tak miałam,dlatego chciałam zrobić C psikusa i wysłać warzywko :)))
Siostry ja uciekam :D
KS wzywa :D
45 odcinek zajechał och :D a jeszcze mega opis dziewczyn : Sponsorem odcinka jest nowiuśki sweter naszego filantropa Emirra oraz Asu, która wyznając zasadę "Bądź jak Irena z Seviyor Sevmiyor" postanowiła zrobić...
Ajjj lecę oglądać :D
Dzięki za Buraczka ;)
Niestety nie mogłam Ci odpisać w poprzednim wątku, bo ani się obejrzałam a zrobiłyście kaboom;)
Brawo WY ;) i Brawo My jesteśmy coraz lepsze wątek pada w 9 dni ;)
Siema.
U mnie szafa już stoi, a jeszcze mam pare rzeczy do zrobienia a normalnie padnęta jestem masakra...
Brak mocy :D Pomocy :d hehe...
He he u mnie to raczej deszcz padał ale jestem tak zdechła, że nic mi się nie chce
hello :) a u mnie śnieg jest. ale pewnie jutro już go nie będzie...
jest trochę ślisko, ale do przeżycia ;)
Ja trochę zalatana dziś byłam i dopiero się na forum melduję na chwilę ;)
Ja pracuję, więc wpadam tylko przelotem ;)
nadrabiać seriale mam nadzieję będę w święta i między świętami... może będę mieć więcej czasu wolnego ;)
Dzień Dobry :)
Pozdrawiam Was z mglistego i pochmurnego południa ;)
Udanego, uśmiechniętego dnia Wam życzę ;)
W tym tygodniu zalatana jestem;) więc na forum będę wpadać przelotem ;) hahahhaha a taki ze mnie pilot oblatywacz :)
Do miłego zaś :)
Coś nam Marg wcięło... oj chyba choroba dalej ją męczy i dręczy .
hello :D
wczoraj u dentystki się okazało, że nie wypadła mi plomba, tylko............. kawałeczek zęba hahhaha :D
już mam zalepione :D
ajjjjććć zepsuło mi się radio, a kupione zaledwie we wrześniu ;(((( co za dziadostwa teraz produkują ;((
ta linia czerwona się przekrzywiła i nic nie odbiera, tylko szumi cały czas.
Radio jest na gwarancję, ale facet u którego kupione powiedział, że gwarancja obejmuje usterkę elektrotechniczną, a nie obejmuje mechanicznej hahahhah :D ale obłuda, cwaniaki :D
ale w końcu się zgodził się naprawić :D ma zadzwonić w najbliższych dniach, jak tam sytuacja :D
słoneczko widziałam w sklepiku niedaleko domu krzyżówki 1000 panoramicznych :D
dopiero teraz wstawili, bo wcześniej nie było :D
ta książka wcale nie jest taka gruba jak myślałam :D
w Wiadomościach ciągle pokazują przesłuchania komisji ds. Amber Gold ;)
Już nie mogę słuchać ich wykrętów "nie pamiętam, nie wiem, nie pamiętam itp. itd."
Oni chyba wszyscy Alzheimera mają hahahhahhaha
A tak w ogóle to chyba sędziowie i prokuratorzy powinni być uczciwi i stać po stronie prawa..................... chyba że mnie źle poinformowano hahahhhhaa
Margoargo z ciebie pilot oblatywacz jak z naszego Buraka Ozcivita hahaahha :D
PS. A propos Twojego odsztyftowania się na moją sobotnią wieczorną imprezę urodzinową :D:D:D:DD
https://img2.doz.pl/product/90014/scale/500x500
do zaś ;))
Hej,witam wszystkich, odkryłam ten temat jakiś czas temu i postanowiłam dołączyć,widze że też lubicie tureckie serriale a ja nie mam z kim pokomentować:D
Mercik95, witaj ;)))
Tutaj na tym forum dyskutujemy dosłownie o wszystkim - o tureckich serialach, tureckich przystojniakach oraz o wszystkim innym :D
Zgodnie z regulaminem filmwebu przez 3 miesiące masz limit wypowiedzi
- 1 miesiąc - 6 komentarzy dziennie
- 2 i 3 miesiąc - 12 komentarzy dziennie
hej
A ja dzisiaj byłam u fryzjera i jestem ruda, szalona ruda haha
siedziałam tam 5 godzin, ruch jak na tureckim targu u mojej ukochanej fryzjerki :D
Ale przynajmniej sobie odpoczęłam :D
A zaraz się zabieram za ostatni odcinek Kiralika :D
o haaa witaj nasza ruda Gosilek :D
to jest rudy taki czerwonawy czy bardziej pomarańczowy? :D
jak tam szafa? :D
Pod rubinowy lekko podchodzi :D
A szafa zajebioza, jeszcze w poniedziałek komoda przyjdzie i na święta pokój będzie odpicowany :D
Mercik95, rzeczywiście ten 3-miesięczny limit wypowiedzi dla początkujących filmwebowiczów jest irytujący ;(((
Jednak jest pewne rozwiązanie - możesz z nami pogadać na priv ;) To są wiadomości wysyłane tu na filmwebie, ale tylko do znajomych i są prywatne - niewidoczne na forum ogólnym. I bez limitu :D
Tylko musisz być w gronie znajomych :D
Vanessa ja nie pamiętam żebym miała jakiś limit, ale to może dlatego że jestem na filmwebie od 2009 roku hehehe
Witamy w naszych skromnych progach;)
Niestety limit jest wielkim utrapieniem ;)
Zawsze można napisać dużo w jednym komentarzu ;)
Znam ten ból.... ja na początku pisałam wielkie elbusie ;)
Ja zobaczyłam parę odcinków Ezela,ale z braku czasu przestałam.
Pewnie kiedyś do niego wrócę :))
Ja oglądam Grzech Fatmagul, Silę i Adi Mutluluk :)))
Skończyłam juz Cilek Kokusu i Kara Para Ask :))
http://us.123rf.com/400wm/400/400/achiartistul/achiartistul1004/achiartistul1004 00084/6825799-portret-piekne-kobiety-z-czerwone-wlosy.jpg
coś takiego jak ta laska ma :D
aha :D
to fajnie :D rudy jest teraz modny :D
Na sylwestrze będziesz mogła zaśpiewać o sobie "Ruda tańczy jak szalona !!!!" :D
Cześć a tu się przywitam :)
hahaha aleś mi sztyft zapodała ;) leżę nie wstaję ;)
cześć margusiu :D
tak myślałam że ten sztyft Cię rozwali i specjalnie go zapodałam hahhhahaha :D
Dziś pojawiło się nowiutkie zdjęcie Serkana Cayoglu ;)
jak ćwiczy na siłowni :D
jakie ma bicepsy hahahha ;)
https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/15534927_1224631090951925_3429 035566241415168_n.jpg
hahhaha wiesz co mnie śmieszy jak Ty mnie znasz ;)
no, no Serkan też ćwiczy proszę, proszę nasze ciastka dbają o formę ;)
no i dobrze widzę .... brody się pozbył.... nareszcie... jak ja go nie lubię w dużej brodzie :))))
hahahha i chyba wzrok mi się też wyostrzył, bo sssss się fajnie rysuje ;)
oj tak, też od razu zauważyłam sssssss ;)))) miły widok hahaha :D
super że ćwiczy,............. albo tez jest opcja, że Serkan tylko zapozował do zdjęcia i udaje ćwiczącego hahahhhah