Hello :) o proszę Gosilek jesteś ruda jak Defne hhahaha;)
ja na święta nie będę farbować mojego sklapa jeszcze siwuchów nie znać ;)
w każdym razie Gosilek może teraz grać w tureckich serialach :D
będzie się wyróżniać spośród potoku czarnowłosych tureckich aktorek :D
tak jest my gramy grzeczne siostry Gosilek ;) hahhaha dobra ja mogę grać ciotkę młodą duchem ;)
Berk jest moim facetem i ciągle się z nim kłócę i godzę ;)
A Ty jesteś bardzo grzeczna prawie aniołek i wypatrujesz oczy za Burakiem, a za Tobą z kolei oczy wypatruje Serkan hahahha i pojechałam standardem tureckim ;)
:D:D
pewnego dnia ja załamana, że Burak mnie nie zauważa oraz zmęczona ciągłymi maślanymi spojrzeniami Serkana (którego uczuć nie odwzajemniam) spotykam się wieczorem gdzieś na ławce, a tam przychodzi super seksowny Berk Hakman zmęczony po kolejnej kłótni z tobą :D:D
rozmawiamy i pocieszamy się wzajemnie, aż nas w końcu ponosi do łóżka hahahhha :D
Postanowimy ukryć przed wszystkimi to, co się wydarzyło :D:D
hahahhaa i z Vanessy aniołka robi się upadły aniołek ;)
hahhaa ja załamana bo od razu zorientowałam, że mnie Berk z Tobą zdradził ( nie będzie tak, że ja się dowiaduję ostatnia o nie ;) ...... już miałam mordercze myśli....ale uspokoiłam się, i zaczęłam obmyślać plan zemsty..... w końcu zemsta najlepiej smakuje na zimno.........
Odszytftowałam się na super laskę i Burak do razu zwrócił na mnie uwagę ;) a Ciebie dalej ignorował..... hahhahhaa
mało tego uwagę na mnie zwrócił tez Cagatay ..... i Gosilek się wkurrr..... wiła
nie inaczej ;) akcja musi być konkretna w końcu my piszemy scenariusz....... hahahaha nie jesteśmy meric.... co musiała po ostatnim odcinku potwierdzać fanom, że scena jabłkowa między Defom była po tym ściągnięciu koszuli..... hahahaha fany zrobiły sobie z meric cyrk... i teraz ona robi poprawki tej sceny w zwiastunie hahahhha ale się boi ratingów....'
a fany i tureckie i ruskie już piszą, że kiralik to siara.... i jak się po kilkaset fanek ruskich meldowało na oglądaniu na żywo teraz ledwo pół setki ogląda hahahhaha tak meric hanim zaszalała ;)
Spoko poprzewijaj kiralika i wróć ;)
hahahhaa wydaje się, ze nasza dyskusja ciekawsza ;)
no raczej ale jutro przed premierowym odcinkiem nie będę miała czasu raczej go oglądnąć :D
o Gosilek masz jeszcze siłę na oglądanie kiralika na żywo.... szacun ;)
ja sobie oglądam po raz 125 sceny Defom z odcinków od 1 do 23 .... tam była chemia.....
Spoko to Cagatay za mną łazi a nie ja za nim.... hahaha mnie w głowie Burak ;)
aha :D tak może być :D
to wtedy ja wkurzona przeistaczam się w coraz bardziej rogatego aniołka i zwracam uwagę na Serkana :D:D:DD:
hahahha i Serkan jest wniebowzięty, a tu Berk się wkurza... bo potraktowałaś go przedmiotowo.... chce wrócić do mnie.... a ja już migdalę się z Buraczkiem ;)
hahah dokładnie.... i Jagoda zacznie podrywac Yigita... i z Giny wyjdzie diabełek ;)
hahhaha motyw przewodni naszego serialu... zazdrość co mnie dziś takie myśli nachodzą ;)
"Zazdrosne serca...."
o haaaaaaaaa !! Margo jestem pod wrażeniem twego tytułu :D super jest :D
brawo za wenę dziś dla ciebie :D
hahaha trochę tytuł latino ;) ale ujdzie hahahhaa;)
a zaś się wena franca uaktywniła....
pod turecki tytuł tez podchodzi - w końcu jest turecki serial "Rozdarte serca" ;)))
franca, ale zdolna franca :D
hahaha a masz rację ....
dobra tytuł jest ok ;)
no chyba coś jest w powietrzu , że się tak wena uaktywniła..... hahahha;)
hahahaha trzeba by jakiegoś Turka zapytać czy to poprawne hahahha bo się okaże, że ten tytuł brzmi jak np. burak buraczany ;)
a propos buraków ;)
hahaha dziś przytachałam do domu całą siatkę ;) będę robić barszcz na wigilę ;) hahahha;)
hahaha dokładnie....
Burak przyniósł siatkę z burakami.
ja do niego .... Burak połóż buraki w kuchni na stole ..... hahhhaa nie wytrzymam.... a BUrak.... co ja mam się położyć na stole????? hahhaha;)
a ja do niego.... a możesz.... na stole też przyjemnie ;)
dokładnie.... a potem szeptem mówię Burakowi do uszka... wiesz co .... stół za twardy będziesz miał siniaki.... chodź do łóżka....
hahaha a Ty o tym.... no jakby ostro było to faktycznie mógłby sobie krzywdę zrobić ;) i z czego były by urocze buraczątka ;)
by się w kant stołu "tam" uderzył i karetką na ostry dyżur, a ty razem z nim i trzymasz go za rękę hahahha :D
lekarz pyta "co się stało ??" :D
hahaha a ja Panie doktorze... Pan taki niedomyślny :)
hahaha a lekarzem.... Engin :0)))
hahahahhhaha same ciacha :D
A doktor Engin po chwili namysłu z uśmieszkiem puszcza oczko "aaaaaaa rozumiem co się stało. Spokojnie, zajmiemy się panem Burakiem" :D
Ty wychodzisz na korytarz, a do ciebie podchodzi psycholog i się uspokaja ........ a psychologiem jest Berk Hakman :D
A ty rozanielona stwierdzasz, że w tym szpitalu możesz siedzieć do rana, z takimi facetami hahahhahha
hahaha oddział lekarzy same tureckie ciasteczka.... oczy mam rozbiegane.... hahahhaa;)