Siostrzane romzowy o wszystkim
oczywiście że Ayazek płakał w KM ;))
a numerów odcinków niestety nie pamiętam hahahah
Ayaz płakał po tym jak stracił firmę przez Oyku i płakał na ławce wieczorem ;((
płakał też , jak się dowiedział, że Mehmet jest jego prawdziwym ojcem, przyszedł do domu taki niewyraźny, ze łzami w oczach, usiadł na kanapie i Oyku go przytulała ;((((( achhhhhhh jak mi go było żal ;((((
i jeszcze jak Mete go zaszantażował, to potem Onem miała stłuczkę samochodem i wylądowała w szpitalu.
Ayaz taki struty chodził wtedy cały odcinek, martwił się tym szantażem i że może stracić Oyku i rozpłakał się na korytarzu w ramionach Mehmeta, a Mehmet nie wiedział o co chodzi :D
achhhhhhhhhhhhh to było wzruszające ♥
no patrz co zapodałaś scen... a ja tylko tę kojarzę z odwołaniem ślubu....
a Oyku pocieszała Ayaza a dziadki podpatrywały przez kamerę.... faktycznie było tak... co się pierwszy raz od niepamiętnych czasów po ludzku pocałowali hahahhaa;)
tak hahah pocałowali się normalnie i Oyku wtedy wreszcie nie zachowała się egoistycznie, bo z troską spytała Ayaza, co się wydarzyło i ogólnie go pocieszała :D
........ale mogła go śmielej pocieszyć hahahha :D
Margoargo tu masz płaczącego Berka Hakmana :D
zostawiła go w tej szopie samego :D:D
https://www.youtube.com/watch?v=MjalT4i_im8
ja pamiętam jak Ayaz pięknie płakał ubrany na czarno po tym jak ten fotograf psychol porwał Oyku... oj bardzo mnie wtedy rozczulił.
aaaaa no tak :D jeszcze wtedy płakał :D
generalnie zawsze jak płakał, to miałam ochotę płakać razem z nim i go pocieszać ♥ do tej pory jak sobie przypominam płaczącego Ayaza,
to ach ;((((
tamto mi najbardziej utknęło w pamięci nie wiem czemu ;dd
ale Ci turrecy mają dużo płakania... krople to oczu to chyba hurtowo kupują.
oj rozumiem Cię doskonale.
a w HA Serkan coś płakał??
dużo płakał też William Levy w Nie igraj z aniołem hahahha
w HA Serkan nie płakał.
Zdarzyło mu się tylko być zamyślonym, smutnym, gdy dowiedział się, że jest adoptowany i gdy rozmyślał o odnalezieniu swych biologicznych rodziców.
ajjj ten aktor do mnie nie przemawia haha, jego łzy nie robią na mnie żadnego wrażenia ;dd
szkoda, nie miał okazji się wykazać :P
za dużo levy płakał w NIZA, scenarzyści chyba sobie cyrki robili :D on płakał prawie w każdym odcinku hahahha
zresztą to w ogóle była denna telenowela :D
nie wiem czy i płacz Serkana w HA by coś pomógł, bo on tak czy siak i tak słabo wypadł w tym serialu i już :D:D
To nasz ukochany Berk powinien grać w HA pierwsze skrzypce !!! ♥ ;))
wyobrażasz sobie płaczącego Berka ?? :D
żałuję, że tego nie widziałam bo chętnie bym z niego pośmiała... no niezły mazgaj z niego musiał być haha ;)))
no świetnie go podsumowałaś brawo haha :DDDD
nasz cudowny Berk... zalany łzami... ajj... chyba by nam serce pękło.. coś epickiego ;)))))))
Berk płakał w serialu "Suskunlar".
Tu są te fragmenty jak płacze :D
zostawiła go w tej szopie samego :D:D
https://www.youtube.com/watch?v=MjalT4i_im8
dzięki za link ;))
o matulo ;(((
no właśnie... jak mogła... samiutki w szopie... powinnyśmy pocieszyć jak nic :DDD
sam w szopie, płacze bo nie wie jak stamtąd trafić do drzwi i wyjść, i jeszcze ciemno jest .......... hahahhahhaha żartuję sobie :D
szopa nie jest duża, to chyba wyjdzie :D:D:D:D:D:D::D
mam nadzieję, że Kaan nie płakał przez Gokce, tylko znalazł sobie jakąś kobietę ♥
hahahha dobre siostra :DDDD
właśnie... szopa nie jest duża... a może on ma klaustrofobię? albo boi się pająków czy innego cholerstwa ;o
jako, że lubię dramy... obstawiałam, że wylał morze łez :ppp
ale trzymajmy się Twojej,optymistycznej wersji :DDDD
:D:D:D albo boi się ciemności :D:D
ale Twoja dramatyczna wersja bardzo mi się podoba, że Kaan upłakał się w samotności ♥ mogli to nawet pokazać, bym się wzruszała ♥
to też możliwe :DDDDDDDDD
matko, jakie to byłoby smutne... siedziałby np. w jakimś lesie zapłakany... albo pędził szybko motocyklem a łzy leciałyby jedna po drugiej...
kurcze, Turcy mogli tyle pokazać... ech :D
pamiętasz była scena, jak pędził podenerwowany i zazdrosny motocyklem autostradą i miał wypadek. Ale wtedy nie pokazywali twarzy, bo miał zasuniętą kaskiem (to pewnie dubler był)
Nie wiadomo, czy wtedy nie beczał jak jechał :D:DD:
hahahhahaha fajne wizje.... Berk sam w szopie i płacze.... i w myślach woła..... Vanesso polsko- turecka księżno gdzie jesteś...... przyjedź do mnie..... a Ty nie mogę.... muszę rozdac prezenty Siostrom na Mikołaja..... hahahhaha;)
a Berk... a daj im wcześniej.... i przyjedź do mnie.... Siostry Twe będą się cieszyć jak dzieci z nowych kredek.... że prezenty dostały wcześniej hahhahaha;)
hahahhahhahahaahah nie wyrabiam, Margoargo musisz pisać teksty do kabaretu :D:D
ech Ty spryciulo, nadal próbujesz wytargować wcześniejsze dostanie prezentów :D
hahaha a tak mnie dziś wena tłucze..... hahahha za dużo prochów na przeziębienie hahhahaha;)
a skąd co to za insynuacje.... hahahha grzecznie czekam na prezenty ;)
Siemanko.
Coś Dla Was dziewczyny na poprawę humoru
https://www.facebook.com/Yebac.Biede.community/videos/1211253385554681/
gościu ma dystans do siebie :D:D
przydałoby się żeby jakieś ciacho tureckie ubrało się w taki strój, miałybyśmy widoki hahahhah
hahahahha Vanessa marzycielka ;) napisz do Św, Mikołaja może Ci zrobi taki prezent niekoniecznie jutro, pod choinkę ;)
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15202489_1273590316039188_55080705 84987761756_n.jpg?oh=cbd7245703bdc49e5be05d9d38fff4fe&oe=58AEA345
piąteczka :D
do mnie mikołaj też nie przyjdzie haha.
musimy sobie same jakoś radzić :DDD
o kurcze, jak mi miło :D
a to niespodzianka :D
takiego mikołaja się nie spodziewałam :D
nie mogę się doczekać teraz :DDDDDDDDD
hahahahaha ;) właśnie dlatego do nas przybędą " niegrzeczni " pomocnicy św. Mikołaja....
Informuję Was, że JUTRO W MIKOŁAJKI WSZYSTKIE DOSTANIECIE ODE MNIE SUPER PREZENTY MIKOŁAJKOWE związane z tureckimi ciasteczkami :D
Oto przedsmak :D
https://i.imgflip.com/1f1tu5.jpg
ja już przebieram nogami ;))
czy może być coś lepszego od prezentu związanego tureckimi ciasteczkami? :DDD
widziałam, widziałam..... Vanessa jak Cię znam Twoje prezenty będą odjazdowe ;)
no miałam ostatnio super wenę i wyszło jeszcze lepiej niż na moje niedawne urodziny filmwebowe :D
haha ale jestem skromna :D ............. cóż, po prostu stwierdzam fakty :D