Siostrzane romzowy o wszystkim
kobieto, ja do 20 na uczelni i jak mam wytrzymać w tym oczekiwaniu haha :DDDDDDD
normalnie :D
musisz zacisnąć zęby :D i być cierpliwa i grzeczna, bo inaczej rózga :D:D:
....................ale jestem podła :D
o nie tylko nie to ;dddd
obiecuję poprawę ;DDDD
surowy z Ciebie mikołaj ahahaha ;DDDDD
Ty zołzo hahahhahaha;) oki przepraszam będę już grzeczna.... bo nawet rózgi nie dostanę ;)
Dobra, dobra Mikołajko Vanesso już będę grzeczna ;) właśnie robię do Ciebie oczy kota ze shreka ;)
hahahha oj to niedobrze, że Mikołaj wszystko wie.... bo mam nieprzystojne myśli z jednym ciasteczkiem tureckim.... mam nadzieję, że Mikołaj a zwłaszcza Mikołajka Vanessa wykaże zrozumienie ;)
hahahhaa tytuły odchodzą co chwile....
a tak mi się przypomniał Mickiewicz.... Kobieto puchu marny... a ponoć w pierwowzorze Mickiewicz napisał Kobieto boski diable.... tylko przyjaciele zrobili cenzurę hahahhaa a szkoda....
nie na darmo jest powiedzenie "gdzie diabeł nie może, tam babę pośle" :D
w każdej kobiecie podobno tkwi zdz......ira :D:D
ale faceci też przecież aniołkami nie są :D
człowiek to istota złożona :D każdy ma anielskie skrzydełka, ale i diabelskie różki też haha :D
ale filozofuję jak Ty nieraz :D:D
hahaha nasz naczelny filmwebowy filizof Mikołajka Vanessa ;) hahahha ale Ci tytuł wymyśliłam ;)
Obejrzałam :D
ależ Engin ma wspaniały look w GF ♥
najbardziej mi się Engin podoba od początku filmiku do 0:40 - nie mogę się napatrzeć !!!!!!!!!!!
Ha ha
Z początku nie mogłam się do tego looku przyzwyczaić,bo widziałam najpierw KPA.
Jednak szybko się przekonałam i zakochałam :)))
Teraz w odcinkach pogodzi się z ojcem.
Mi tak :)))
Nie podoba mi się w tym serialu BIR BULUT OLSAM.
Widziałam 1 odcinek,ale serial jakoś mi nie leży.
Jesteście tego warte :D moja druga rodzina :D
a poza tym ostatnio mnie ciągle wena nachodzi, to trzeba wykorzystać :D
Vanessa kreatorka hahahaa :D
Siemka :)
Ostatnio w wolnym czasie zrobiłam rating z całego tygodnia seriali tłumaczonych na język polski i są puszczane w tureckiej tv :)
Zapodaje link:
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/15390823_1384832021551667 _3215995473959348001_n.jpg?oh=98506acda8b4d9f90976b3f13bb93fdb&oe=58F0AD73
Ulalalla pięknie ;)
No proszę pokój 309 wysoko.... a kiralik.... hmmmmm no i nowy serial z Tubą też sobie radzi... a pierwszy to nie czasem Ertagul? a drugi icerde.... hmmmm Turki lubią swoją historię ;)
Jak widać :D w zeszłym tygodniu Icerde było lepsze od Anne no ale serial robi robote u nich jak widać.
Ciekawi mnie to icerde jak obejrzę KPA to zacznę chyba właśnie Icerde.... a teraz mam przesyt turecczyzną nic nie oglądam nawet GF....
he he ja właśnie robie liste na dzień dzisiejszy w którym serialu ile odcinków oglądnęłam bo już się gubię, za dużo ich mam :D
hahaha oj oglądasz hurtowo.... hmmmm tez tak kiedyś miałam... a teraz przesyt mam chwilowy..... jedynie pokój 309 mnie ciekawi.... no i GF... a reszta..... hmmmm
oj coś nam turecczyzna chwilowo się przejadła...ja się przerzuciłam na czytanie książek... a tak mnie wzięło ;)
oj tak.
w sumie jakby pojawiła coś szałowego to bym obejrzała... ale nic z nowości mnie nie zaciekawiło ;(
oo ładnie, a kupujesz czy wypożyczasz? :)))
ja mam chętkę na icerde ale dopiero jak obejrze KPA... bo Enigin tam na mnie czeka i czeka... hahaha
a czasem kupuję książki czasem pożyczam... teraz skończyłam dziewczynę z pociągu i świadectwo prawdy....
ojj czeka i doczekać się Ciebie nie może ;ppp
oooo, a masz jakąś kolejną na oku? :)))
oj tak czeka i czeka... aż korzenie zapuści z tego czekania... hahahhaha;)
coż mam teraz zamiar przeczytać.... Stiega dziewczyna. która igrała z ogniem... bagatela 700 stron...
no to nie każ mu tyle czekać :DDD
nie kojarzę... ale imponująca liczba stron :D
a romanse lubisz czytać ? :)))
hahhanie każę już niedługo będzie mi towarzyszył jak zacznę oglądać KPA po 2-3 odcinki dziennie ;)
no tez się zastanawiam kiedy to przeczytam....
romanse lubię czytać.... kiedyś czytałam Steel... ale mi się przejadła.... lubię też Monikę Szwaję ( szkoda, że umarła) świetne książki pisała.
a z romansów..... hmmmm czasem czytam harleqiny - bardziej jako przerywnik....
tak, zupka już zjedzona :D
zostało trochę w garnku, to zjadłam, bo się zmarnuje :D:D
i jeszcze kanapkę z kiełbasą wiejską hahhhaha
narobiłaś mi smaku :D jutro będzie u mnie pomidorowa :D
ta kiełbaska wiejska też brzmi pysznie :DDDDDDD