Jestem okropna wiem. Ale niech ją najpierw wykorzysta ( niekoniecznie seksualnie ) haha a potem się w niej zakocha a ona będzie próbowała mu wybaczyć. Coś w tym stylu.
mmm, to mogłoby być fajne ;)
Seksowny Ayaz bad boy, niedobry, podły ;)), a z czasem zmieniający się na lepsze i walczący o miłość Oyku i jej wybaczenie ;)
Z tym, że jego przemiana nie będzie wylaniem dziecka z kąpielą - zmieni się, ale bez przesady, kapciem nie będzie !
.... mmm.... rozpłynęłam się :D
nie mówię, że na pewno ten pomysł wykorzystam :D:D, ale wszelkie rady mi się przydadzą, pomyślę, rozważę, podumam :D
Dumaj. Przez Ciebie moja wyobraznia szaleje. Jeszcze pewnie nie jedno wymysle i się podzielę z Tobą :)
Madzik podoba mi się Twoja koncepcja.... Ayaz jak Deniż tranba hahahahaa to jest to ;)))
Dokładnie ;))) czyli całkowite przeciwieństwo Ayaza kapcia ;)
Właśnie piszę Vanessie, że żeby zrozumieć postac Deniza musi zobaczyć sceny z nim, bo sam opis nie wystarczy ;)
Hello Siostra ;))) pomysł Madzik bardzo mi się podoba.... Ayaz jako bad boy to jest to ;))) pomyśl nad tym, a przecież możesz też zapożyczyć trochę akcji z kiralika i będziemy mieć misz masz ;)))
przybliżcie mi postać tego deniza szogunka.
Jaki on jest? wiem że to czarny charakter, badass, i niektóre z was strasznie irytuje ;))
A musiałabym chyba zapodać Ci linki do odcinków i sceny z Szogunkiem, a dziś nie bardzo mam czas, bo wiesz jak zobaczysz sceny z Denizem to zrozumiesz nasze wkurzenie..... chociaż kiralik zaczyna mi działać ostatnio na nerwy i nawet Deniz już mi tak ciśnienia nie podnosi;)))
Deniz jest zły brzydki i irytuje a nasz nowy Ayaz ma być zły ale piękny i pełen uroku. Mamy go kochać za to że jest taki jaki jest i wybaczać mu wszystko
wg mnie deniz nie jest brzydki :D:D
"nasz nowy Ayaz ma być zły ale piękny i pełen uroku. Mamy go kochać za to że jest taki jaki jest i wybaczać mu wszystko"
pięknie to sformułowałaś :D
Według mnie aktor ,ktory gra Deniza nie jest taki brzydki :D
Nawet calkiem ,calkiem :D
ładniejszy niż szmapet ;))))
słoneczko, jak będzie ewentualnie miała jakieś pomysły do odcinka KM, to też się podziel :D:D
Z miłą chęcią :D
Tylko prędzej mój syn cos wymysli niż ja,bo u mnie z weną tworczą bywa róznie ha ha
Widziałam, z tego aktora zrobili brzydala z tym kucykiem w KA, bo w rozpuszczonych włosach już nie wywołuje u mnie aż takich morderczych instynktów;))) powiem więcej w tym rozpuszczonych włosach jest bardziej niebezpieczny.... taki ukryty tygrys ;)
Dokładnie ;)) właśnie w tych rozpuszczonych włosach fajnie wygląda, tylko nie podoba mi się jego tatuaż, a w zasadzie tatuaże strasznie zdziarany jest ;))
No Ja też nie lubię jak kobieta lub mężczyzna ma zbyt duzo tatuaży.
Małe ,drobne tak.
Niektórzy mocno przesadzaja :D
tatuaż Barisa jeszcze obleci, ale i tak uważam, że jest za duży.... najbardziej z Mistrzynią podobał nam się tatuaż Volkana z cilek kokusu, fajny był taki niewielki ale wymowny ... wyglądał jak badanie ekg ;)))
Natomiast Deniz ( nie wiem jak ma aktor na imię ) ma beznadziejny ten tatuaż wokół szyi taka niby korona cierniowa ble nie podoba mi się ,,,,
Hello ja na razie tylko przelotem.....
U mnie ksiądz po kolędzie był przed Trzema Królami ;))
A Vanessa czy to Ty na teleforum zapodałaś polską wersję KM- obsada??? Bo przelotem wpadłam na Teleforum kiralikowe i widzę, że robią polską wersję KA.... a nie mam teraz czasu czytać Was na tych forach ;)
hello ;))))
samo tak wyszło :D Atessa wspomniała, że gdzieś w necie widziała sondę, kto mógłby grać polskiego Ayaza.
Pokazałam im nasz wątek o polskiej obsadzie no i się zaczęło :D
tak, się rozpędziłyśmy, że o obsadzie polskiego KM piszemy wszędzie, w 3 tematach (Serkan, Ozge, Sezon na miłość).
haha tak samo jak my tu na filmwebie, że wszędzie i o wszystkim :D:D
tak myślałam ;))) czyli my tutaj wcześniej wpadłyśmy na ten pomysł, niż teleforum, a no tak teleforum jest rewelacyjne w akcjach detektywistycznych ;)
Patrzcie na to :D
Leże i kwicze.
Takiej reklamy samochodu jeszcze nie widziałam :D
http://fakty.elblag.pl/to-ogloszenie-rozwalilo-internet-zobacz-jak-mozna-opisac- samochod/
Ano tak my ze Słoneczkiem ostatnio stacjonujemy na podłodze, bo przynajmniej nie mamy siniaków ;)
ale ja też stacjonuję ostatnio na podłodze ;))))
przez nasze teksty albo dziewczyn z telefor spore ryzyko siniaków :D
NO widzisz a co maści Ci brakło ;))) wyślę Serkanem, ostatnio często odwiedza Niemcy , bo bezrobotny jest hahaha to prawie będzie miał zajęcie ;)))
Z Niemiec juz rzut beretem do Polski.
Skoro tak lubi podróże to moze zrobic sobie mały wypadzik do Nas :D
no właśnie, tak od lat serek podróżuje, podróżuje, a do Polski nie łaska zajrzeć ???
ale on chyba wie, że z polski już by nie wyjechał, nie dałyby mu fanki i się boi ;))
poczęstowałybyśmy go polskimi daniami ;)
ja zrobię schabowe i karkówkę ;)))
a wy? :D:D
super menu gotowe ;)
schabowe, karkówka, ziemniaki,, bigos, i na deser - sernik ;)))
hahaha sernik - Serek haha ;)
i jeszcze coś do picia, żeby Serka nie zatkało i miał czym popić haha ;))))
Spoko mam w schowaną śliwowicę.... tylko 70 % myślę, ze się nada..... i powiemy Serkanowi pij kochany pij będziesz łatwiejszy ;))) hahaha
Bigos ha ha
Dokładnie przyjedzie i zostanie tu na zawsze :D
I potem będzie w programie " Ktokolwiek widział,ktokolwiek wie " :D
hahaha może tak być.... a Serkana pięknie nauczymy polskiego i będzie grał w serialach polskich ku uciesze fanek :)
Skąd wiesz.Serkan to doskonały aktor .
Tak się nauczy polskiego,ze będzie mówił jakby sie tu urodził.
Jak zamieszka na śląsku to bedzie miał jeszcze lepiej ,bo ślaski język ma dużo zaczerpniete z niemieckiego :D
Ale sobie wymysliłam ha ha
Bravo Ja :D