Co powiecie o urodzie Omera? :)
Dla mnie jest zniewalający o te oczyska cudowne...to jest zupełnie inny typ urody niż Ayaz...
Jest nim zauroczona...on nie ma takiej urody typowego przystojniaka jak Ayaza:D
Na początku bardziej podobał mi się Senim...ale jak zobaczyłam oczy Omera...mmhmh...sama słodycz :D
na początku mi tamten też wydał się dużo przystojniejszy, ale jak potem spojrzałam na Omera, to już wiadomo było że jemu będę kibicować ;)
Ayaz to typ takiego śmieszka i macho, Omer jest strasznie poważny i władczy...podoba mi się to w nim :D
I ta klata ;))) tak jest władczy;) i fajnie chodzi takim sprężystym krokiem ;)
No i jest troskliwy ;))
hehehe wiedziałam ;)))
Coś w tym Barisie rzeczywiście jest;)))
A jeszcze jak gra Omera to czasami ma wzrok jak szczeniak - wtedy jest rozczulający ;)))
Baris dużo gra wzrokiem w kiralik ask tak się mierzą z Defne ;)
A i jeszcze jedno ubóstwiam jak Omer puszcza oczka cudnie to robi ;)) Z jednej strony poważny a za chwilkę mrug oczkiem ;)))
Sinan jeszcze w 1 i drugim odcinku był ok, a teraz wygląda niechlujnie i tak jakby ze 3 dni nie trzeźwiał ;)
A on to w ogóle kochliwy jest , najpierw latał za Yasemin, potem tak mi się przynajmniej wydaje zabujał się w Defne...
coś jak mete i Oyku. wiesz o co mi chodzi ;)
Bo Defne na początku była zauroczona Sinanem, natomiast miłość do Omusia była później ;)
Teraz Sinan ma zagwozdkę bo wróciła córka Neriman Sude i mu miesza w główce.... w sumie nie dziwię się, że wygląda jakby 3 dni pił ;)
hahahaha oni lubią trójkąty miłosne w Turcji, ale niemrawe takie są niestety ;>
jak na przykład w Cilek kokusu
Powiem Ci, że z nadmiaru atrakcji ( czytaj pracy) odpuściłam Cilek Kokusu skończyłam chyba na 9 odcinku ;)
nawet wstyd się przyznać kontrakt tez odpuściłam ;) na razie kiralik ask wygrywa ;)
Co do tych trójkątów to masz rację ;))) schemat goni schemat ale i tak się fajnie ogląda, mnie przynajmniej nie przytłaczają jak latynoskie telki ;)
ja Kontrakt też ;<<<
a tak mi smutno z tego powodu, bo odcinki są dalej świetne
ale tak bez napisów ciężko, moje próby ich stworzenia niestety poległy, nawet moja cierpliwość nie dała rady
No szkoda tego kontraktu , bo z tego co czytałam to Zeynep i Fathi się do wszystkiego przyznali. Mam nadzieję , że kiedyś Puls wykupi 2 sezon i będziemy go mogli zobaczyć
tak, Ertan zawarł koalicję z Mukaddes, Fatih pracował jako taksówkarz razem z Mustafą, bo ten przeszedł na jego stronę, Orhan oświadczył się Selin, a z przykrych rzeczy to łajba im się niestety spaliła ;<
to takie główne punkty które pamiętam ;)
Co do kontraktu to chyba trzeba zapodać temat dziewczynom z teleforów bo one zawzięte są i wprowadzają napisy na YT
Tak tam sobie fajnie radzą. Wprowadzają napisy do sezonu.
Można ich popytać .
I znowu przechodzimy z tematu kiralik do tematu kontraktu ha ha
Może niech narazie skupiają się na sezonie , bo jak będą mieli dużo rzeczy to tego nie ogarna.
Seriale z Turcji niestety nie będą tłumaczyć Kontraktu, bo tłumaczka powiedziała że się nie wyrobi ;(
A Omerowi się Defne od początku podobała?...czy miał ją za niezdarną idiotkę?
Bo mi się wydaję, że po tym pierwszym pocałunku coś poczuł :)
Pocałunek jak pocałunek bardziej poczuł jak dostał od Defne z liścia ;))))
Omar jej nie pamiętał, owszem wspominał ten pocałunek ;) bo była taka retrospekcja ;)))
Ale potem jak podrasowali Defne to on nie wiedział, że to ta kelnerka ;))
Dopiero jak jej wręczył te baletki tylko nie wiem czy to jest 2 czy 3 odcinek to wtedy się zorientował, że jego asystentka Defne to ta sama od pocałunku i liścia w twarz .... ja przynajmniej tak myślę ;)
Co prawda jest ostatnia scena w pierwszym odcinku gdzie Defne wspomina, ze już się spotkali.... tylko nie wiem co Omer odpowiedział ;)
Mi się wydaję właśnie, że w tej ostatniej scenie się zorientował...powiedział "jak wyjdziemy za te drzwi (znaczy drzwi jego domu) w twojej głowie będzie praca...zrozumiałaś"
A dlaczego myślisz,że jak jej dał baletki to się zorientował?
poczekaj musze sprawdzić odcinek bo gdzieś widziałam scenę, ze jak ona go przytuliła, a później Omer wyzwolił się z objęc Defne, to dotknął jej brody i wtedy miał retrospekcję ;)) jak znajdę fragment to Ci podeśle linka ;)
Początek 3 odcinka 2.09 - tam jest ta scena o której piszę powyżej ;)
A tak dla informacji telefora już przetłumaczyły 3 odcinek teraz wbijają napisy ;) czyli na dniach 3 odcinek ;)
Omer ją zwolnił albo cos w tym stylu , w każdym razie oskarżył ją o kradzież prototypu butów.
Była taka akcja, że Omer wysłał Defne do szewca co robi Omerowi pierwsze pary butów z kolekcji ... Defne przywiozła pudełko z butami to drewniane , ale Yasemin ukradła te buty, potem yasemin robiła wszystko, żeby Omer przed przyjęciem nie obejrzał tych butów. Potem było przyjęcie....
późno w nocy omer wrócił do biura i zobaczył, ze butów nie ma. Czekał do rana i zrobił awanturę Defne .
Te buty były ogromnie ważne, bo przyjeżdżał kontrahent z Włoch, który chyba miał wprowadzić te buty na rynek włoski ....myślę , że Ci rozjaśniłam sprawę. Jak obejrzymy z polskimi napisami to się co dokładnie mówili ;)
Dzięki :). Teraz sobie tak przewijam momenty z Defne i Omerem w dalszych odcinkach, ale i tak czekam na napisy.
A czemu 4 odcinku Omer i Defne na tej kolacji grali parę, on się nawet jej oświadczył :)
On przedstawił na początku Defne jako swoją żonę albo dziewczynę - róznie to tłumaczyli na angielski. Chociaż Defne chciała się przedstawić jako asystentka.
Potem opowiadali jak się poznali i czy była to miłość od pierwszego wejrzenia .
Potem żona Włocha zapytała Defne gdzie ma obrączkę, czy pierścionek? jak Defne nalewała jej wino . Omar stwierdził, ze znowu zapomniała założyć. Potem nie do końca się jej oświadczył. tylko prosił ja żeby już nie zapominała zakładać tego pierścionka cos w tym stylu - tak jak pisałam wcześniej są poszczególne scenki przetłumaczone z tureckiego na ang. ale z różnym skutkiem ;)))
Wiec tak. Po obejrzeniu 2 odcinków jestem pod pozytywnym wrażeniem.
Główny bohater fajniutki , choć nie podoba mi się jego tatuaż ( ogólnie nie przepadam za tatuazami) Defne tez jest fajna i taka pozytywnie zakręcona.
Trochę mnie podkusilo , żeby zobaczyć po turecku ale poczekam na spokojnie na napisy , bo nic nie zrozumialam.
Teraz to ja się rozpisałam ha ha
bo jak dla mnie większość z nich ma te tatuaże po prostu brzydkie ;>
podobał mi się jedynie Orhana z Kontraktu i Volkana z Cilek kokusu ;)
a przeokropny to miała dopiero ta blondyna z Kontraktu, była Fathiego :D
O tak była Fatiego w ogóle była strasznie zdziarana ;)
Baris ( Omer) ma taki tautaz bardziej maoryski - chyba nawet gdzieś w wywiadzie o tym mówili ;))
Natomiast masz rację Volkan miał najciekawszy .....
Omer jest poważny nawet za poważny na swój wiek, poukładany mało spontaniczny ;)))
taka cicha woda , ale ..... się rozkręca
Dokładnie ;))) No złości pokazuje konkretne trzaskając drzwiami ;))
Ale jest troskliwy ;)) jeśli chodzi o Defne;)))
Na początku mało się uśmiecha, ale potem Defne potrafi wywołać uśmiech na jego twarzy ;)))
W ogóle mam wrażenie, ze zrobili z omusia takie schowanego w skorupie faceta, który boi się być zraniony, albo już został poturbowany emocjonalnie to się wycofał ;)))
Cholera znowu elaborat ;) czy ja nie przestanę ;)
Ja lubię Twoje elaboraty :D
Czyli Omer taki wrażliwiec, skrywający się pod maską obojętności.
Kobiety lubią (i ja też) takich facetów w filmach czy książkach :D
Dzięki ;)))
Ja tez lubię takich facetów.... trochę nieprzystępnych a później z ogniem w oczach ;))))
Porównując Ayaza i Omera to Ayaz jakby na to nie patrzeć był robiony na casanovę na początku Omer nie - to facet wyważony .... skoncentrowany na pracy..... romantyk ale nie nachalny..... i to spojrzenie ;)))
Zresztą postać omera jest budowana przede wszystkim na spojrzeniu.... i już w pierwszych odcinkach jest to dla niego ważne, bo mówi, ze ta czy tamta modelka mu się nie podoba bo ma puste spojrzenie ;)
Brawo ja ;))) znowu elaborat ;))) hehehe