PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 573  oceny
8,2 10 1 573
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk
ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja właśnie tez miałam się pozegnać :D

Dobranoc słodkich snów.

Polecam się na przyszłość.

Tu sa zawsze miłe pogawędki :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

A tu Ci też napiszę Dobranoc ;))) i zostało tylko 100 postów do kaboom ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No wielka szkoda,choc ja za jego twórczościa nie przepadałam.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Tak, ale cóz zrobić na tym świecie 2 rzeczy są pewne śmierć i podatki....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Święta racja :D

ocenił(a) serial na 5
mistrzyniF1

Jakbym siebie widziała :D

https://www.facebook.com/SilviaSaintOfficial/videos/1005179406207157/

sloneczkO_1

Boskie :D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Cześć Siostra jak mi dziś żyjesz ??? Co słychać ???
Ja coś śpiąca dziś jestem chyba muszę sobie kawę zapodać ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja też jakoś śpiąca jestem.
Taka pogoda.
Rano u mnie padał deszcz a teraz sypie śnieg :D

sloneczkO_1

merhaba,słoneczko :D
ksiądz był przed piątą :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

To fajnie :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Ja właśnie piję kawę, bo jeszcze parę rzeczy muszę ogarnąć;)

U mnie dla odmiany albo mgła, albo deszcz.... chciałabym zimę w zimie, czyli - 5 stopni mrozu trochę śniegu, od razu człowiek by się inaczej poczuł, a tak to chodzę jak mara senna.... brak energii mam ogólny....

Margoargo

ojej, senna margoargo :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Właśnie ja senna gdzie to zapisać ;))) hahah wróciłam, bo mnie znajoma zagadała przez telefon....

Margoargo

haha już zapisałaś - tu na forum :D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Dokładnie Siostra , ale my dziś coś ospałe wszystkie jesteśmy.... coś energia z nas uleciała czy mi się wydaje ;)))

No czasem trzeba wrzucić na luz co fakt to fakt ;)))

jak tam Twoje przemyślenia scenariuszowe???? rodzą się w bólach czy szukasz inspiracji ;)

Margoargo

moje przemyślenie scenariuszowe są nijakie :D
du*pa ze mnie, nie scenarzystka

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Spokojnie , spokojnie Siostra jak to mówią " nic na siłę wszystko młotkiem" dasz radę.... nie spinaj się .... a pomysły wpadną Ci do głowy w najmniej oczekiwanym momencie;)))

Margoargo

no też tak myślę, też mam taką nadzieję :D

sakin, Vanessa, sakin ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Dokładnie Siostra tylko noś cos do pisania przy sobie, albo nagrywaj na dyktafon..... idzie Vanessa ulicą i gada do telefonu.... oto spotykają się proci tu i tu..... jeden facet idzie za Vanessą i wsłuchuje się ciekawie w to co ona gada .... i myśli .... czy ona rozmawia przez telefon... jacy proci, jakie spotkanie.... ale bardzo interesująca Kobieta może zagadam ;)))
hahhaa sorry głupawka mnie dopada ;)))

Margoargo

buhahahhahahhaa rozwalasz mnie :D

"o czym ona gada, jacy proci? proci? może szproci albo szprotki? gada o gadających rybach?"
:D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Ospałość mnie opuszcza to sobie troszkę szaleję ;))) hahaha

gadające szprotki hahahha ;))) dobre....

a facet gada do siebie tak.... proci gdzie ja to słyszałem..... ahhh moja siostra ogląda przecież seriale tureckie więc ta Dama też ;))) no muszę w takim razie obejrzeć te produkcje a może będę mógł pomóc ;)))

Margoargo

buhahahah taa, na pewno tak powie :D
ale pofantazjować można :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Za fantazje się nie płaci ;))) więc hulaj dusza piekła nie ma ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Napisałam na wiadomosc prywatna moje i syna wypociny scenariuszowe.

Vanessa to zdolna bestia na bank sobie poradzi :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Super ;))) O tak Vanessa jak nam trzaśnie scenariusz to nam buty spadną z wrażenia ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dokładnie :D

Margoargo

Ja od dwóch dni jestem taka śpiąca,że zasypiam na stojąco.Kawa nie pomaga :(

madzik_867

madzik, może posłuchaj sobie jakiejś hardcorowej głośnej rockowej piosenki, to Cię obudzi ::D

Vanessa100

o,nie. Dziś nic z tego nie będzie. Głowa mnie boli,więc nie będe pogarszać sprawy :)
Zaraz pewnie zasnę i po kłopocie.

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Zażył Vigor ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Siostry na teleforach marzą o jakiejś erotycznej akcji między Umusiem i Defne, oj zapominają, że to turecki serial tam scen erotycznych jak na lekarstwo a między protami to przedszkole ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No niestety takich scen nie uraczysz ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

dokładnie ponoć w 29 odcinku Nerinam wprowadzi plan zamknięcia Omera i Defne w biurze na noc bez światła i telefonów.... hahhaa jaka będzie akcja.... zostaną zamknięci w biurze Korisa bo tam jest kanapa i świece są na stoliku i karty też.... hahhaa ciekawe jak wygląda rozbierany poker według Turków..... chyba ubierany ;))))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Własnie widziałam ten zwiastun.
Nic tam nie będzie.
Zrobią jakis nasroj a potem urwia scene,albo im ktos przeszkodzi .
Masakra.

A powiedz mi Iz wraca? Myslałam,ze sie na dobre wyniosła.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Iz wróciła w chyba w 25 odcinku po tym jak Yasemin rzuciła robotę w Passionis....więc Iz jest teraz specem od kreatywności i PR ..... i Defne jest strasznie zazdrosna o Iz i zrobili z niej taką głupią protkę gdakającą i ogólnie męczącą.... mam nadzieję , że wróci do normalności bo drażni mnie niemiłosiernie....

A co do odcinka po 28 który obejrzałam i się zawiodłam nie wróżę też jakiś spektakularnych akcji w 29 .... niestety kiralik schodzi poniżej swojego poziomu.....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

To nie dobrze, bardzo nie dobrze
A jeszcze chca 2 sezon robic.
Czarno to widzę.

A tak a propo dzis na stronie sezonu uciełam sobie pogawedkę z loveyoureyes,ktora namawiała do obejrzenia " dzentelmenów"
Tak z ciekawości dzis albo przez weekend sobie zerknę :D

Margoargo

spektakularnych akcji ja też nie wróżę. Kiralik schodzi poniżej poziomu...tak jakby nie wystarczyło ,że poziom głupoty Defne jest już poniżej poziomu.

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Mniej niz zero ooooo

sloneczkO_1

To po co robią cały ten nastrój skoro nic więcej nie będzie?Szkoda zachodu :D

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Dokładnie.
Tylko ludziom robia nadzieję,ale my się tak łatwo juz nie damy nabrac :D

sloneczkO_1

Człowiek się potem tylko denerwuje. Dosyć już tych rozczarowań.
Dadzą kilka niezłych scen to od razu im oglądalność skoczy. No,ale gdzie...po co...mowy nie ma...sami są sobie winni,że ludzie już nie chcą tego oglądać.

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Bez komentarzy.

Scenarzysci nic sobie z widzów nie robią :D

madzik_867

no proszę, a zastanawiałyście się, czy Kiralik też się nie zepsuje jak KM czy wiele dobrych seriali, no i stało się ;(

Vanessa100

Kiralik dołączył do całej reszty tych zepsutych seriali i obawiam się,że za wiele nie da się uratować.

madzik_867

heh z większością dobrych seriali tak jest ;(
wszystko przez chęć zysku - ciągną, ciągną dla forsy (mimo braku pomysłów) aż się uszy nie oberwią :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Tak niestety Baris ponoć ma zapalanie płuc i nawet w szpitalu wylądował, to teraz robią odcinki na zasadzie zapchaj dziura.... inna sprawa, że od 22 odcinka a w piątek będzie 29 w zasadzie trwa zawieszenie między Omerem i Defne ani w prawo ani w lewo najpierw w 23 i 24 było dramatycznie potem następowała poprawa relacji... tyle, że do powrotu pary zakochanych jeszcze daleka droga... no chyba, że Turcy walną tradycyjnie.... czyli początek odcinka jeszcze źle potem nagłe pogodzenie i euforia radości i szczęścia na końcu odcinka....

Margoargo

ooo, to biedny Barisek ;(
rozchorował się

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Latał ze swoją Ziutą po sklepach bez szalika to się chłop pochorował.... hahhaha tak Ziuta dba o niego....a na teleforach śmieją się, że się Baris pochorował, bo jak dusza choruje to ciało też.... pogadują o tym w kontekście , że ponoć miał się rozstać z Ziutą, a dalej są razem..... hahhaa czego fani nie wymyślą ;)))

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Niech w końcu prawda o umowie ujrzy światło dzienne... gdyby się jeszcze okazało, że Omer faktycznie wie od 5 odcinka.... to dla mnie to byłoby zaskoczenie..... a nie znowu zapodadzą pogodzenie po czym w następnym odcinku albo za 2 odcinki rozwalenie relacji ..... czy ja już przepisu na turecką telkę nie zapodawałam..... Turcy się w tym lubują.... mnie to bawi 2 razy, ale trzeci już nie....