Kochani, tylko Wy możecie mi pomóc :( zgasła we mnie cała nadzieja.
Pilnie poszukuje polskich napisów do ściągnięcia dot. wszystkich odcinków. Jeśli ktoś ma w posiadaniu i się nimi ze mną podzieli lub wie gdzie mogę je znaleźć sprawi, że moje życie stanie się piękniejsze :)
Czekam na pozytywny odzew. Wiem, że również jesteście fanami tego serialu i na pewno mi pomożecie.
naprawdę się dziwię, czemu anurat engin mi się przyśnił :D:D
przecież nie ubóstwiam go tak jak wy, choć ogólnie uważam że jest słodki i umie grać :D:D
przyszedł do mnie, bo może chce żebym i ja była jego fanką haha :D:D:D:D:D::DD
w sumie nic wielkiego się nie działo, żadnej rozbudowanej fabuły sen nie miał :D:D::D:
ale nic się nie dowiedziałam z tego Twojego snu..... gadał do Ciebie, czy widziałaś go jak szedł.... albo coś
no przyznam, że to było przyjemne :D:D:D::D
nie wiem, z jakiego powodu spotkał mnie taki zaszczyt, ale miło mi :D:
teraz Engin musi przyjść do Was :D
hahha do mnie raczej nie przyjdzie we śnie;) bo ja śpię miejsce w miejsce i nic mi się nie śni ;)
hmmmm ja w objęciach Engina achhhhh rozmarzyłam się ;)
on wysoki mogę w szpilkach pomykać ;)
hhaha a pooglądaj go jest na co popatrzeć ;) głos, śmiech , wygląd, zachowanie wszystko ma urocze ;) hahhaha jestem w nim zakochana na zabój ;)
kiedyś ci wymyśliłam mini piosenkę "Enginie, Enginie, ma miłość do ciebie nie zginie"
hahahhahhaha :D:D
ajjjjj żeby on grał w Cenie miłości prota, to bym się nie zdziwiła, że protka mu w tym barze od razu wskoczyła do łózka,, a nie ten murat bezpłciowy :D
hahha pamiętam ;) w czwartek kończy się OK hahaha znowu będę mieć serial do ogarnięcia to już kolejny mój nieobejrzany ;)
Margoargo czy w twoim telewizorze po zmianie czasu godziny same się przestawiły do przodu ?? bo u mnie nie ;((((
i nie wiem, co zrobić ;((( włączyłąm "ustawienia czasu", wączyłam że godzinę do przodu i ze strefa Polska i nic ;((
napisałam ci tam przecież że rewelacja :D:D:
super wymyślasz te temaciki :D twoje tytułu zawsze są naj :D
wiesz może coś oddziałuje na Twój telewizor ;)
a mój lapek zrobił mi innego psikusa ;) sam sobie czas przestawił a potem za jakieś 2 tygodnie znowu mi przesunął do przodu o godzinę jakiś bag był czy co
możliwe, że na mój tv coś oddziałuje. Bo ja mieszkam w paskudnej okolicy i od lat jest problem z zasięgiem na różnych sprzętach ;((
hahah może jakieś ufoludki się zainstalowały się w Twojej okolicy i Wam brużdżą w zasięgu ;)
ahahahhahahaha leżę :D:D
muszę iść do nich i im zrobić awanturę :D
ustawię ich do pionu :D:D
już to widzę
wpadłam , wydzieram się, a ufoludek "ej, zenek, jakaś baba przyszła i drze się" :D:D:D
hahaha teraz to ja leżę ;)
a Zenek mówi tak : To ta specjalista od tureckich ciasteczek ;)
- ooooo, ej, ty ziemianko, a my jesteśmy przystojni ???
- jesteście zieloni jak ogórek albo zielona kropka na filmwebie :D:D:D::D
hahaha nie jesteście przystojni jesteście zieloni ;)
a oni do Ciebie a my możemy się zmienić ;)
a Ty do nich no to pokażcie co potraficie ;)
Marg_ super tytuł wymyśliła :D
Marg_ jest, jak to powiedział kabaret Neo-Nówka, takim protoplastusiem tego wątku hahaha :D:D
Oj to mnie zasmuciłaś, bo myślałam, że wykończymy dziś ten wątek ;)
Do miłego zaś :)
"I powstał oto wątek :D"
nie sam powstał, ale ty go stworzyłaś :D:D
jesteś, jak to powiedział kabaret Neo-Nówka, takim protoplastusiem tego wątku :D:D