PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 570  ocen
8,2 10 1 570
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Kochani, tylko Wy możecie mi pomóc :( zgasła we mnie cała nadzieja.

Pilnie poszukuje polskich napisów do ściągnięcia dot. wszystkich odcinków. Jeśli ktoś ma w posiadaniu i się nimi ze mną podzieli lub wie gdzie mogę je znaleźć sprawi, że moje życie stanie się piękniejsze :)

Czekam na pozytywny odzew. Wiem, że również jesteście fanami tego serialu i na pewno mi pomożecie.

Vanessa100

Coś ostatnio ''padnięte'' jesteśmy :)

Mój Aras wystąpił razem z Hande Ercel w reklamie dżinsów ♥♥♥ https://www.instagram.com/p/BRsxcG_hDan/?taken-by=handemiyy
https://www.instagram.com/p/BRsd2-iDhiU/?taken-by=arasbulutx
https://www.instagram.com/p/BRsb8FejgwC/?taken-by=arasbulutx
https://www.instagram.com/p/BRsYfT5DHr5/?taken-by=arasbulutx

kisma

fajna te reklama :D

wczoraj obejrzałam 1 odcinek tego tureckiego serialu na dwójce "Cena miłości " :D

Margoargo

Margoargo, haha luknęłam na link, co podałaś i zgadzam się, że ten aktor przypomina Serkana Cayoglu hahahhaha :D
On niby wygląda inaczej, ale w pewnych momentach do złudzenia go przypomina (np. jak w czołówce kładzie ją na łóżko albo w odcinku rozmawia przez telefon).
Czyli Serkan ma dwóch tureckich sobowtórów - pierwszy to Emir z KAra sevda http://dizi-haberleri.com/wp-content/uploads/2016/05/kara-sevda-emir.jpg, a teraz ten z Nowej narzeczonej (Yeni Gelin) Tolga Mendi :D
W ogóle to 1 odcinek miał powyżej 5 oglądalności i 3 miejsce :D
Więc komedia na wsi przypadła do gustu Turkom :D
Tak samo jak Guzel Koylu z moim Berkusiem :D

Obejrzałam wczoraj pierwszy odcinek tego serialu Cena miłości (ask ve ceza) na dwójce
1 odcinek taki sobie.
Główna bohaterka jest ładna. Jednak bardziej podoba mi się jej look w Kosem. Pięknie tam wygląda Uważam, że tu w Ask ve Ceza szpeci ją ta "nowoczesna" fryzura
Przez całe dwa lata nie chciała przespać się z narzeczonym, a potem zdziwiona, że on ją zdradza . Sama tego chciała. Ta turecka cnotliwość hahahhahhaha

Latająca kamera - też sądzę, że oczopląsu można dostać Czasem można tak kamerą popracować w jakichś scenach, ale nie cały czas Ale oby to chwilowe było

Podobały mi się te sceny z rodzinną mafią Jak Ojciec Chrzestny haha :D
Niestety, w tej rodzinie mafiozów nie wypatrzyłam absolutnie żadnego przystojniaka. Eeeeeeeee słabo ;(((
My byśmy lepszych dobrały, co nie ???? U nas to byliby rzeczywiście super przystojni mafiozi :D

Muzyka w czołówce wcale mi się nie podoba

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

heja;)
Dziękuję Siostra ;) potwierdziłaś, że z moim wzrokiem wszystko ok ;) O rating taki wysoki cóż Turki idą w wieś ;)

Ja też luknęłam na Cenę miłości pierwszy i kawałek drugiego odcinka.... i powiem tak duupy nie urywa, protka też nie robi na mnie wrażenia , w Kosem jest zdecydowanie lepsza wizualnie ;)
NO i masz 100 % ani jednego ciastka tureckiego masakra...... nawet w rolach drugo i trzecioplanowych ;) porażka po całości ;) Prot kompletnie nie robi na mnie wrażenia, nawet nie ma tego czegoś przecież nie musiałby być super przystojny sorry nie moja bajka...
Jedyne mini światełko w tunelu jeśli chodzi o w miarę przystojnego faceta widzę w przyjacielu prota.... ten co jego jest bar jeszcze on ujdzie w tłumnie i każdy to zrozumie ;) reszta dla mnie do odstrzału ;)

A jeszcze luknęłam na odcinki po turecku.... hahaha i nasi proci po namiętnej nocy spotkają się chyba w 8 albo 9 odcinku tureckim ;))) hahahhahaa dobre, dobre ;)
Sorry za spoiler mam nadzieję, że żadna z Was nie ogląda namiętnie ;)

U mnie dziś piękne słońce ;) może w końcu wiosna przyjdzie i my się obudzimy ;) bo takiego letargu u nas dawno nie było ;)

Do miłego zaś :)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Hejka ;)
Jesteś ?
mam dla Ciebie link ;) czy poznajesz tę postać 18.33

https://www.youtube.com/watch?v=rC7_McJhQuM

Margoargo

hahahaha Onem z KM :D jaka zabidzona :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha gra tutaj szurniętą ciotkę protki ;)

użytkownik usunięty
Emilciaa

Witajcie :)
do mnie również zawitało słonko ale nadal wieje chłodem... :p
podrzucam reyting OK... 1,74 i 39 miejsce... co prawda odpuściłam sobie oglądanie tego serialu i nie wiem jak tam z akcją... ale oglądalność jest tak beznadziejna, że dziw, że nie zapowiadają końca i kręcą dalej... ciekawe, co nie? :))))
miłego dnia :)))

Hej :) Ja weszłam na ranini.tv i tam ranking OK wynosił 2,16 i 28 miejsce. Co nie zmienia faktu , że oglądalność jest fatalna.
Ogólnie ciężko jest z serialami w środy i czwartki, bo często wtedy lecą mecze UEFA. Czytałam na tele.fora, że ten sarial ma tafić na targi producentów tv w Caness i podobno, ze względów prestiżowych mają nie zdejmować ;) Ale zobaczymy ile cierpliowści będzie mieć stacja telewizyjna i jej prezesi ;)

użytkownik usunięty
kisma

Siema :)
to co podajesz to reyting ozetu, był wyższy niż reyting odcinka :P
to prawda oglądalność kuleje przez te mecze piłki nożnej, wczoraj znowu jakiś leciał i nawet mój serial na tym lekko ucierpiał... ale nic na to się nie poradzi...
to stacja musi mieć dużo cierpliwości bo inne seriale z takimi reytingami od razu szły do odstrzału :ppp

Faktycznie to był Ozet, nie doczytałam :) Widziałam, że VS i CG trochę ucierpiały, ale w porównaiu z OK rankig mają fantastyczny. Za tydzień oba seriale pewnie podskoczą :) Może trzymają jeszcze ten OK bo nazwisko Kerima jednak robi swoje. Czytałam gdzieś, że on jest najwieksza gwazdą w Turcji, czemu sie nie dziwię :D

użytkownik usunięty
kisma

Masz racje, ogólnie reyting jest fantastyczny co bardzo mnie cieszy, bo w dalszym ciągu uważam, że serial jest znakomity i oglądam z zapartym tchem :D
Engin największa gwiązda Turcji? wow... podziwiam go ale jest tylu innych zdolnych aktorów, że jestem w małym szoku :ppp

użytkownik usunięty
Emilciaa

Hejka :)
ciszy na forum ciąg dalszy... halo!!! trzeba w końcu wyjść z tego marazmu :ppp
podrzucam zwiastun nowego serialu tureckiego...
https://www.youtube.com/watch?v=xyRV11_dito
mnie nie zachęcił więc nie planuje oglądać :) nawet żadnych przystojniaków nie ma...
do zaś :))))))))))

ocenił(a) serial na 8

Hello ;) Cisza jak makiem zasiał Kobiety budźcie się ;)
Ja mam dużo pracy więc mało śpię ;)))) hahahhaha

Zwiastun mało zachęcający ....a czy moje oczy dobrze widzą .... protka z SS nasza łamaga Deniz tam gra? i prot czyli ten z wielkim nosem gdzieś grał tylko nie mogę sobie przypomnieć w którym serialu no i w tle widzałam przyjaciela Omera z KPA.... zapomniałam jak miał na imię ;)

Do miłego zaś :)

Margoargo

Hej :) Widzę , że u nas mocny spadek formy. Ranking YG z wczoraj 6,53... No proszę nie Serkan, nie Ozge tylko Mete daję radę, życze mu powodzenia ;)

ocenił(a) serial na 8
kisma

Heja ;)
No pięknie ;) My tu na Metego z łopatą a on w serialach o takich ratingach gra ;)
Jak widać Turcy lubią swojskie klimaty bardziej od mrocznych ;) czy komediowych ;)

Margoargo

Witajcie :D
Co tu się dzieje na tym forum od dawna ?????? Nic się nie dzieje, nic, zupełnie nic ;((((
Na dodatek taka sama sytuacja jest też od pewnego czasu na teleforum ;((( Cisza, mało wpisów ;((
Pustka, cisza ;((
tam niektóre teleforumowiczki prowadzą ta grupę Serialowa Gwiazda Turecka i zajęte są tłumaczeniem kolejnego serialu. Możliwe że i dlatego ruch mniejszy.

Postanowiłam nic nie jeść dwie godziny przed snem, bo wtedy najbardziej się tłuszcza odkłada i skacze waga :D
Wczoraj żeby zabić głód przed snem wypiłam dwie butelki soku hahaah :D
Już sobie wyobraziłam siebie na koniec miesiąca jak pcham przed sobą kosz pełen butelek po sokach, aż butelki niektóre wyleciały na chodnik, bo się nie mieszczą buhahhahha :D
Dieta Vanessy - Bottle Diet ;)) po polsku Dieta Butelkowa hahahhaha :D

Ostatnio wciągnęłam się w Milionerów :D jedna laska wygrała pół miliona :D
ech, zazdroszczę :D

Serkan dalej łazi jak menel zarośnięty. On nie widzi się w lustrze czy co ????
Ozge też jego look nie przeszkadza ????? Oni gustu nie mają czy co, fuj ;(((

hahahhahaha uparci fani znowu zrobili fotomontaż, zamiast Hande, dali Ozge ;))
http://fotocdncube.gazetevatan.com/vatanmediafile/HaberIciResim/2016/05/10/--215 2997.Jpeg
https://www.instagram.com/p/BR1DCYijqQM/?hl=pl

Margoargo, jak zwykle mam jakąś wizję hahahahha :D Taka już moja natura fantastki :D
Chodzi mi po głowie nasza wizja serialu "Cena miłośi". My to byśmy dobrały przystojnych mafiozów :D:D:D::
W jednej rodzinie Engin, Burak Ozcivit, Gokhan Alkan i siostrzyczka tez brunetka :D
A w konkurującym z nimi klanie - bracia o innym typie urody :D Kivanc Tatlitug i Berkuś Cankat :D:D Tu też mogłaby być jakaś siostra - blondyna :D
Jeszcze byłby jakiś przystojny policjant :D
No i to rozumiem, byłoby na kogo popatrzeć :D:D:D:
A ta piosenka by leciała w czołówce :D Mój ulubiony fragment 1:14 do 1:37 (takie tureckie brzmienie, no nie ?? :D) https://www.youtube.com/watch?v=uMDLxWkph8c
Wszystko obmyśliłam :D:D:::D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahaha dieta butelkowa leże nie wstaję ;)
masz pomysły ;)
fani jak zwykle dorysowali owłosienie na klacie Hande ;)))
a Serkan typ menela brak mi już słów ;) zapuszczony nieziemsko ;)

bardzo mi się podoba Twoja wizja ;) piosenka z czołówki the best ;)
a policjanta zagra Berk Hakman na potrzeby serialu okroimy jego rolę ;) będzie się pojawiał w co piątym odcinku ;) a prokuratorem będzie Devrim Yalcin ( czyli Deniz z KA ;)
bo w cenie miłości ciastków tureckich jak na lekarstwo no ni ma na kim oka zawiesić ;)
a tak mafijna wojna klanów brunetowo blondynowa ;)

Margoargo

w ogóle to witaj siostro :D
stęskniłam się za Wami :D
ostatnio mijałyśmy się na forum, a w weekend to w ogóle nie włączałam kompa.

owłosienie na klacie Hande ?????? hahhhhha to po prostu część stroju, takie koronki, nic nie dorysowali :D

hahahhaha hakman w co piątym odcinku :D racja :D:D

ja zagram czarnowłosą siostrę braci brunetów która kocha się w Berkusiu z drugiej rodziny :D:D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

witaj, witaj ;) merhaba ;)

hahaha wzrok od cyferek już nie ten ;) hahaha zobaczyłam owłosienie zamiast koronek ;) Brawo JA:)
no co nie można go zajechać pracą ;) a za to prokurator może być w co drugim odcinku ;) hahahhaa a taką mam wizję ;)
Devrim ( prokurator) krzyczy gdzie ten mój policjant się podziewa.... znowu musze sam wszystko robić ;)

hahahah a ja zagram też siostrę braci brunetów dla odmiany zakochaną w prokuratorze ;)

Margoargo

"Devrim ( prokurator) krzyczy gdzie ten mój policjant się podziewa.... znowu musze sam wszystko robić ;) "
hahhaha a wtedy odzywa się Hakman - no co, ostatnio pojawiłem się w aż DWÓCH scenach. Musze równoważyć pracę z odpoczynkiem :D

Siostra, już nas widzę umalowane, odstawione jak miss w czołówce :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha Berk mówi do Devrima.... sorry człowiek tak się zmęczyłem tymi dwoma scenami, że idę na urlop. Sam sobie siostry brunetów przesłuchuj ;) a Devrim.... one dwie i ja jeden nie masz litości ;)

hahah oj tak odstawimy się jak szczur na otwarcie kanału ;)

Margoargo

Devrim kazał Berkowi gdzieś zadzwonić, jakieś prawy pozałatwiać w śledztwie.
Stanął niedaleko biurka a Berk mówi do słuchawki "jedną pizzę hawajską, a drugą margheritę"
Devrim - miałeś dzwonić i pozałatiwać co ci kazałem !!!
Berk - przecież dzwonię !!!
Devrim - gdzie dzwonisz, kuźwa, do pizzerii ???!!!! pizzę zamawiasz ???
Berk - tak się zmęczyłem kserowaniem dokumentów, że muszę coś zjeść :D
Devrim - Nieeeeeeeeeeee, z tobą się nie da pracować !!!
D::D:D:D

"podrzucam zwiastun nowego serialu tureckiego...
https://www.youtube.com/watch?v=xyRV11_dito
mnie nie zachęcił więc nie planuje oglądać :) nawet żadnych przystojniaków nie ma..."

Gina ten starszy facet z nosem z tego zwiastuna (0:12) to gra nauczyciela w-fu i ojca głównej bohaterki (Hande Dogandemir) w "Czekając na słońce" :D

ocenił(a) serial na 5
Emilciaa

Jaki tu spokój :D
Dobry xD i prawdopodobnie see yaa xD sama ze sobą pisać nie będę

Marg_

jaki spokój, jestem ja i Margoargo ;)
I ty
To nas trzy jest :D
trójca :D

w ogóle to witaj :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

No a ja wiem, kto jest a kogo nie ma...czy ogólnie ktoś jest :D

Marg_

hahah no to ci powiedziałam :D

jak tam, znalazłaś kogoś na wesele co ma być na jesieni ?? :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

podjęłam decyzję, iż na to że wesele nie idę :P
a co :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Hello ;) Co tam słychować;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Nudy,nudy nudy... a o reszcie tak na widoku pisać nie bardzo

ocenił(a) serial na 8
Marg_

rozumiem ;) ))))
a wiesz, że ja jeszcze 22 odcinka pokoju nie widziałam chyba sobie obejrzę jak już będzie 23 hahahha;) brawo ja ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

brawo ty :D
ja obejrzałam...ale i tak za dużo z niego nie wyniosłam

Marg_

to dobrze, że nic nie wyniosłaś z pokoju i zostawiłaś ludziom meble :D
zresztą sama byś tego nie udźwigała przecież :D:D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

też pomyślałam,że zostawie te meble :P a co mi po nich ;)
e tam dałabym rade, a co :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hahhaa a fakt przecież w zasadzie my już wiedziałyśmy co będzie w 22 odcinku ;)

hahhaah coraz bardziej podoba mi się, że inne seriale tureckie kończą na 6 czy 8 odcinkach hahaha szybko się obejrzy ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

o pokoiku czytałam,że mają ambicje na 81 odcinków...nie wiem,co mam myśleć...

IF się tak skończyło,że jestem zbyt mało inteligentna by zrozumieć zakończenie :D ale fakt,choć się nie ciągną te nowe seriale :P
ooo, ostatnio sobie jakiś azjatycki serial luknęłam :D nawet, nawet...

Margoargo

dorota na teleforum się ostatnio pyta, czemu nikt nie wrzuca zdjęć z instagrama, bo przecież tyle nowych jest.
Ja jej napisałam, że nikt nie wrzuca, bo Ty od długiego czasu wrzucasz na forum wszystkie zdjęcia, jakie się da i inni w sumie nie mają co wrzucać .

Bo to już do przesady, chce być najszybsza i najpierwszejsza we wstawianiu zdjęć.
A ona zrobiła emotikon oznaczający wielkie zdziwienie i napisała, że ok, zrozumiała.
Chyba się trochę obruszyła hahahhahaha

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha telefora są jednak specyficzne ;) sorry taki klimat ;)

Marg_

aha, nie idziesz :D
moja kuzynka się zaręczyła, na razie daty ślubu nie ustalili, tak tylko oświadczyny na razie były.
Ale jeśli datę ustalą i mnie zaproszą (o ile mnie zaproszą, w sumie lepiej żeby nie zapraszali), to kuźwa chyba też nie pójdę :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

no ja się zastanawiałam, zastanawiałam i stwierdziłam a na co mi to... wyśpię się choć, przy ścianach siedzieć nie będę :P

Marg_

Mogłybyśmy zrobić deal, wymianę handlową :D
że ja idę z Tobą na twoje wesele, a Ty ze mną na moje wesele :D
będziemy mieć parę :D
już widzę, jak hulamy we dwie na parkiecie :D szczególnie przytulone w wolnych tańcach :D
powiemy wszystkim ze jesteśmy razem, przynajmniej rodzina się będzie cieszyć, ze kogoś sobie znalazłyśmy, co nie ?? :D:D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

taa, po takiej akcji w mojej... zamiast "cztery wesela i pogrzeb" było by "cztery pogrzeby i wesele"
ale pomysł,całkiem okey :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

ahhahahhaa padłam leżę czy ktoś może mi pomóc wstać ;)

Margoargo

hahah Margoargo podaję Ci dłoń, żebyś się podniosła :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

a dziękuję za rękę chętnie przyjmę pomoc ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Wy cholery leżę nie wstaję z tych Waszych pomysłów ;)

Margoargo

:D
i rodzina spyta "a dzieci planujecie"
a my - "tak, już planujemy, tylko pokłóciłyśmy się która z nas ma odstawić tabletki antykoncepcyjne - ja czy Marg " :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

hahahah, leże

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha czyli musicie ustalić która jest żoną w tym związku ;)