Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35794
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Nowe spoilery ;)

ocenił(a) serial na 3

Nie mam już czasu i energii, by wklejać opisy odcinków, więc tylko na szybko: już wkrótce Felix rozpocznie nową karierę poety, Cyrkowiec zakocha się we Fryzjerce a Kasia pokłóci z Basią o chłopaka, z którym miała iść na wesela siostry. Co Wy na to?

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Przynajmniej będzie ostrzejsza konkurencja w "Złotych Pielmieniach 2014" ;). Zdradzę, że będzie nowa kategoria (albo nawet kategorie) ;)

ocenił(a) serial na 2
elmoo_filmweb

Znowu ciemna strona Jeremiasza? XD

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Czesia i darek to dla mnie dobra wiadomość, a ciocia stasia i jeremiasz- ma być ciekawy wątek

ocenił(a) serial na 6
Awdar

Monika zdradzi Feliksa z malarzem Miklasińskim...

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Chyba żartujesz :D

ocenił(a) serial na 6
lach

Nie żartuję, Monika przyzna się do tego Gabrieli.

ocenił(a) serial na 4
elmoo_filmweb

Zazdroszczę tym scenarzystom fantazji. :D

ocenił(a) serial na 10
Awdar

W 2640 ODCINKU WRACAJĄ LESZEK I BOGNA (EMISJA W PIĄTEK, 7 LISTOPADA)

ocenił(a) serial na 6
Awdar

Fragment streszczenia 2653 odcinka:
Chwościk orientuje się, że Bogdan go śledzi. Wciąga detektywa w pułapkę. Wkrótce Ola odbiera dziwny telefon. Rozłucki dyktuje jej ciąg cyfr. Rafał domyśla się, że chodzi o dane GPS. Jadą we wskazane miejsce. Znajdują związanego i pobitego Bogdana.
Scenarzyści rzeczywiście idą na całość. :D

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Boże i to w klanie

ocenił(a) serial na 4
elmoo_filmweb

W Klanie takie akcje ? Czemu nie. Ale za chińskiego boga nie uwierzę że Rafał domyślił się ... czegokolwiek :D

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Kłopoty Janusza ze sprzedażą domu tak szybko się nie skończą bo Stan niespodziewanie umrze.

ocenił(a) serial na 4
lach

To się chłop nie nagrał :D
Może wykończył go ten cwaniaczek co chciał dom za pół ceny kupić ? ;)

ocenił(a) serial na 3
Awdar

Za dziewięć odcinków wraca Norbert!!!!

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Oj to bardzo dobra wiadomość ! I w ogóle miło Cię widzieć Awdar , wracasz na stałe? Im więcej komentujących tym lepiej, pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 3
Sisi_188

Chyba na stałe, zobaczymy. Półroczna przerwa wystarczy.

ocenił(a) serial na 10
Awdar

No pewnie, że tak. Tylko szkoda, że jutro klanu nie ma :(

ocenił(a) serial na 3
Awdar

Jeszcze co do spoilerów, to jest tam także napisane, że Agnieszka spotka kolegę ze studiów i odnowi z nim znajomość. Zastanawiam się, czy łączyć to z niepewnymi informacjami z września, w których była mowa o powrocie Mikołaja Krawczyka na plan serialu.

ocenił(a) serial na 6
Awdar

Ten kolega ma mieć na imię Sławek, a Mikołaj Krawczyk grał Tomasza Górę. No chyba, że miałby zagrać nową postać.

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

Nie, to przekombinowane, więc nowe całkiem postać.

ocenił(a) serial na 3
Awdar

Trzy odcinki po Norbercie powróci Zyta.

ocenił(a) serial na 3
Awdar

A czy powróci wreszcie Michał ? Bo to naprawdę słabe, że tak ważnej postaci i jej rodziny (wnuki Eli) nie ma, podczas gdy, Beata pojawia się stale.

ocenił(a) serial na 3
LiLuLa

Nie wie, ważne, że już w przyszłą środę...

Mam prośbę, czy ktoś ogarniający photoshop może zrobić ten plakat z buźką Norberta? ;)))))))

http://1.fwcdn.pl/po/18/41/11841/7494142.3.jpg

ocenił(a) serial na 3
Awdar

W spoilerach taka pusucha, że szok. Nie ma słowa o Bogdanie i Rozłuckim. O Norbim tylko tyle, że wróci, powie Oli, że już jej nie kocha i będzie chciał, by mu pomogła w jakimś seminarium i że oleje Kamilę, wszystko w dwóch odcinkach. Nic tylko Darek, malarz, Aga, Wiga. Źle.

Za to dziś będzie ten nowy stary kolega Agnieszki, ciekawe, kto go zagra?

ocenił(a) serial na 3
Awdar

Stiepan ma wrócić na dłużej.

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Skąd te informacje. Jeśli można wiedzieć.

ocenił(a) serial na 3
kolega2000

Można ;)

http://www.swiatseriali.pl/seriale/klan-380/odcinki/news-klan,nId,1570075

ocenił(a) serial na 3
Awdar

Równo za 10 odcinków (czyli równo za dwa tygodnie) Bolko powie żonie o romansie.

ocenił(a) serial na 10
Awdar

o to się będzie działo. Mam nadzieję, że nie zrobią czegoś takiego: dochodzi do wielkiej kłótni pomiędzy małżonkami, a w wigilię się godzą. Chcę czegoś więcej, ale zobaczymy...

ocenił(a) serial na 1
kolega2000

A ja mam nadzieję, że Bolo podpisze cyrograf z tą swoją lubą Halszką i przepieprzy dorobek życia tj. karczmę. Do tego Heniutka się dowie i zrobi chryję na całą Wolę Turecką. Bolo wpadnie w alkoholizm i długi.

ocenił(a) serial na 3
Awdar

Dziś ukazał się nowy papierowy numer Świata Seriali, wiemy więc kilka rzeczy, których nie wiedzieliśmy wcześniej. Oto one:
1) Wigilia będzie wyjątkowo na Truskawieckiej, Paweł postawi przy stole fotki Krysi i Ryśku (słodkie).
2) Norbert, który zagada Olę, tak, że ta wyleje przypadkiem do zlewu barszcz wpadnie z całą butelkę tegoż.
3) Miklasiński odwiedzi Monikę i ten dialog:
- W Wigilię zwierzęta mówią ludzkim głosem, może i ty przemówisz tak do mnie, wybaczysz mi?
- Tak, w Wigilię mówi tak nawet urażona w swej dumie kobieta.
I go ucałuje, zobaczy to Feli i wybiegnie z domu, a Moni za nim.
4) Najlepsze - Paweł i Barbara??? Pawełek i Pedro będą razem chodzić na judo, oni się poznają. Czy coś między nimi będzie???

Awdar

O cholera! :D Ale już chyba wolę Barbarę od Wigi!

Awdar

+ najlepszy informatyk w W-wie ze swoją Julią spędzą święta z najbliższymi

ocenił(a) serial na 6
ihatemondays

Już myślałem, że chodzi o naszą Julię wariatkę, dopiero po chwili ogarnąłem o co chodzi. :D

ocenił(a) serial na 3
Awdar

3 - umarłam, umarłam, umarłam

chyba sobie to nagram na wideo ;)

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Najbardziej czekam na scenę gdy Moni będzie biegnąć za Feliksem :D. Królowa na kolanach :D

ocenił(a) serial na 3
Awdar

http://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t31.0-8/10293848_858238527 560927_7097827016892259896_o.jpg

Co do wzmiankowanej już wczoraj pary - dajecie im szansę?

Awdar

Ja tak! ;)

ocenił(a) serial na 3
Gosza30

- Pawle, jesteś chirurgiem plastycznym, prawda?
- Ta, ta co nie rozpozna chirurga plastycznego się odezwała...

Awdar

Ja się właśnie obawiam, że Ona zechce sobie coś zoperować u doktora i wtedy się zacznie! ;)

ocenił(a) serial na 3
Awdar

Każda lepsza niż ta wiecznie skwaszona Wiga.

ocenił(a) serial na 10
Awdar

-Romans Bolka wyjdzie na jaw.
-Halszka straci pracę w karczmie.
-Dom Janusza w końcu zostanie zlicytowany.

ocenił(a) serial na 3
lach

A Teletydzień dodaje, dosłownie: "W czasie kolacji wigilijnej Paweł przedstawia Wigę rodzinie".

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Wiedziałem, że o czymś zapomniałem. Stjepan na stałe przeprowadza się do polski, żeby objąć wydział Slawistyki, więc możemy spodziewać się większej ilości wspólnych śniadań z Pawłem a i Wiga nie może czuć się za pewnie xD.

lach

A co z jego żoną? Też się przeprowadzi z nim do Polski? Coś o niej nie wspominają.

ocenił(a) serial na 3
Gosza30

Ani w ŚS ani w Teletygodniu nie ma słowa na jej temat.

Za to jest to, czego część z nas nie chciała - z okazji świąt Heniutka wybaczy mężowi romans.

ocenił(a) serial na 10
Awdar

W sumie mi to bez różnicy czy oni będą ze sobą czy nie ale jak dla mnie to zakończenie tej historii w ten sposób, wyjdzie strasznie prozaicznie jak na tak rozwinięty wątek.

ocenił(a) serial na 3
Gosza30

Na pewno....w końcu jest Polką, no nie?

ocenił(a) serial na 6
Awdar

Wątek z Rozłuckim wkrótce nabierze tępa. On i jego ochroniarze siłą zmuszą Bolka do współpracy. Bogdan pokaże Oli tajemnicze zdjęcia Rozłuckiego w towarzystwie różnych osób, Ola rozpozna na nich Bolka. Tak więc zapewne wątek Oli i Bolka zostanie złączony, ciekawe co z tego wyniknie.
Paweł i Barbara umówią się na kawę, Paweł będzie bardzo zainteresowany życiem Barbary, a ona jego życiem. Wszystko zmierza ku temu, że Baśka sprzątnie Pawła Widze sprzed nosa. :)

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

A Bolka będzie chciał chronić Rutka w zamian za część udziałów. Widać, że wszystko pisane na kolanach.