Nie mam już czasu i energii, by wklejać opisy odcinków, więc tylko na szybko: już wkrótce Felix rozpocznie nową karierę poety, Cyrkowiec zakocha się we Fryzjerce a Kasia pokłóci z Basią o chłopaka, z którym miała iść na wesela siostry. Co Wy na to?
Julia Nowikówna, jeżeli już.
A co do Oli i jej odkrycia - pewnie po prostu zobaczy go pijanego i tyle.
Jesteś niekonsekwentna, bo w podobnej formule jak o Julce pisałem o Alinie.
Tak, pewnie zobaczy Chwościka pijanego, jest to zresztą podane już w tym wątku. Ale nazwanie tego odkryciem w świetle tego co już wiemy o chłopaku jest... a nieważne, nie mam siły tłumaczyć.
Źródełko:
http://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t31.0-8/10496110_1040875185942654_ 6677847414501603133_o.jpg ;)
Nowy papierowy ŚS jest od dziś w sprzedaży, spoilery stamtąd znów nader niejasne, nie ma słowa o śledztwie w sprawie śmierci R., Chwościka dużo (Ola przyniesie mu prezent na święta ;)), Agata i Jacek planują podróż poślubną (chyba są już po ślubie).
W Klanie zagra gościnnie Izabela Zwierzyńska znana z roli Iwony w serialu "Barwy szczęścia". Będzie koleżanką Ramony, odcinek z nią 4 maja.
Sandra będzie w ciąży z Michałem, a co najlepsze, następnego dnia Zyta poinformuje Michała o tym że spodziewa się dziecka