PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=519941}
6,0 12 tys. ocen
6,0 10 1 12481
5,0 2 krytyków
Klub szalonych dziewic
powrót do forum serialu Klub szalonych dziewic

Zabawny, śmiały i ciekawy.. czego więcej oczekiwać od serialu ;) i świetne aktorki :D Po pierwszym odcinku (obejrzanego na n) mam ochotę na więcej.. NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ NASTĘPNEGO ;)

ocenił(a) serial na 1
sork00

Jeżeli masz więcej niż 5 lat to dla dobra tego świata zamilknij półmózgu.

Alex303

czy naprawdę musisz obrażać kogoś tylko dlatego, że ma inne zdanie niż ty?
gratuluję wysokiego poziomu.

ocenił(a) serial na 1
3raider

Sorry, ale ktoś mówi o tym "serialu" świetny, nie mam dla takiej osoby żadnego szacunku. To tak jakbym miał być tolerancyjny, bo ktoś nazywa Stalina sympatycznym Wujkiem Joe!

ocenił(a) serial na 7
Alex303

Alexie 303
W takim razie widać, że dla Ciebie serial można ocenić nawet, jeśli się go nie oglądało. Poza tym , po co wchodzisz na stronę serialu na filmwebie skoro tego nawet wg.Ciebie nie można nazwać serialem.A może chodzi o to, że serial zagraża pozycji mężyczyzn i kobiety w końcu zaczną myśleć swoim mózgiem. Serial pokaże, że nie jesteśmy od was uzależnione. Na przyszlość życzę pokory i skromności, bo widzę, że przydadzą Ci się.
Pozdrawiam

użytkownik usunięty
sork00

Ja także uważam że ten serial jest fajny :) jedna z lepszych polskich produkcji.
Ty zostań przy oglądaniu M jak miłość czy innej tam telenoweli....

Widziałam już pierwszy odcinek i całkiem fajnie się go obejrzało. Ten serial troszkę przypomina mi ''Lejdis''.

ocenił(a) serial na 4
aneta99_7

a mnie się nie podoba nie chodzi o fabułę ani o historię, ale o aktorki zwłaszcza Pania Dereszowską, gdzie widzę ją wszedzie, poprostu wszędzie myslałam ze chodziaż w jakimś serialu jej nie zobacze:( no szkoda, ale narazie nie oceniam zobaczymy co bedzoe dalej

ocenił(a) serial na 10
Dadaradka

Mnie również sie podoba ten serial i wielu moim kolezankom takze :) i moim zdaniem jest to jeden z najlepszych polskich seriali. Inny niz te standardowe seriale typu klan, czy inne, gdzie wszyscy są wielce pobożni, idealni, i te teksty typu "idz umyj rączki po obiedzie" darujcie ;/ A ta osoba wyżej po co wogole sie wypowiada , jak sie jej serial nie podoba to nie musi krytykowac tych ktorym serial sie spodobał. Powiedz nam droga osobo w takim razie jakie Ty seriale ogladasz ?

ocenił(a) serial na 10
sork00

Myślę, że nie powinno się oceniać serialu po jednym odcinku.. Choć nie powiem, ze wystawiłam już ocenę, ale na razie.. zawsze można ją zmienić;)
Wciągnął mnie już pierwszy odcinek ;) Zobaczymy jak będzie dalej ;)
Zgadzam się, że przypomina trochę Lejdis:) Ale jak dla mnie to jest coś w rodzaju "Gotowych na wszystko" tylko w polskich realiach ;) Choć muszę przyznać, że jak na razie do tamtego się nie umywa;) Pożyjemy, zobaczymy ;)

ocenił(a) serial na 5
Nattie_2

Widzialam pierwszy odcinek i szczerze mowiac myslalam ze bedzie gorzej. Urzekly mnie Kaczki ;) a jesli chodzi o porownanie do Lejdis - to jest (przynajmniej narazie) lepsze ;P Lejdis mialam ochote darowac sobie po 30minutach ;)