PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=519941}
6,0 12 tys. ocen
6,0 10 1 12481
5,0 2 krytyków
Klub szalonych dziewic
powrót do forum serialu Klub szalonych dziewic

Właśnie obejrzałam 6 odcinek i moim zdaniem jak na razie był to najlepszy odcinek. Oglądając poprzednie zastanawiałam się czy dobrym pomysłem było zaangażowanie do serialu Przybylskiej bo nic sobą nie reprezentowała, ale po obejrzeniu 6 zmieniłam zdanie. Świetnie zagrała. Duży plus też dla scenarzystów za poruszenie tematu aborcji.

ocenił(a) serial na 7
aleirdalag

Tak, ten odcinek był zdecydowanie najlepszy z dotychczasowych. Wyjaśniła się kwestia rodziców Słomki, poruszająca sprawa aborcji, rzucająca nowe światło na tę postać. Rola Mikołaja dosyć irytująca zaczyna się robić, Wesołowski próbuje nadrobić braki w umiejętnościach aktorskich uśmiechem. A Przybylska trochę lepiej niż poprzednio, ale na takie emocje do zagrania to naprawdę średnio. Całokoształt ok, chwilka relaksu.

alternatywa000

Ludzie ! Piosenka z 6 odcinka, jak Słomka leży w łóżku ( płacze ), a koło niej siedzą dziewczyny ?
Śwpiewa to jakaś laska. Piosenka strasznie melancholijna.
Ktoś kojarzy ?

ocenił(a) serial na 1
Anka_53

Obejrzeć 6 odcinków tego sztucznego, wymuszonego gówna z drewnianym aktorstwem... rispekt bezmózgi.

Alex303

dokładnie, dla mnie ten serial to dno, głównie ze względu na drętwe aktorki lubiłam kiedyś Przybylską ale teraz to jakiś dramat. A ta ruda to niezła kurewka

Szmminka

Co to za piosenka w odcinku 6 jak Słomka leży na łóżku i płacze, pomóżcie!!!!

martyna_m171

No ja też proszę o tą piosenkę.
Zamiast odpowiedzi na to, dostajemy jakieś frustracje antyfanów.

Nie powiedziałyśmy ze jesteśmy fankami, jedynie szukamy piosenki. ;\
boże co za planetariusze.

Anka_53

Mam ! mam :D
mistrz, po prostu mistrz :D

Piosenka : Broken - Trifonic.

aleirdalag

ZGADZAM SIĘ!!! Odcinek mistrzowski, poruszający.. Nie spodziewałem się takiej gry Przybylskiej, która znana jest raczej z komedii. DUUUŻY PLUS!!! A chodzą słuchy, że nie będzie drugiej serii.. DRAMAT! Jest to bardzo dobry serial, tylko późno leci :/