Uuu macho menów którzy uważają że kobiet to tylko do garów i ma służyć Panu i władcy bardzo uwiera ten serial :).Jakoś mnie to nie dziwi bo w końcu powstał pierwszy serial który pokazuje że kobieta może być nie zależna , nie musi służyć mężczyźnie i dawać sobą rządzić.Żałosne że kobieta która jest nie zależna nad którą nie możecie panować i jej poniżać jest od razu suką.Co strach obleciał że kobiety to zrozumieją i zaczną wami pomiatać.Serial ambitnym arcydziełem nie jest ,za to jest lekki i przyjemny w sam raz na wtorkowy wieczór dla relaksu.Oby jak najwięcej produkcji które pokazują że facet nie musi być Panem i władcą.P.S.Na marginesie nie jestem żadną feministką ani niczym w tym stylu.
Poprostu jesteś strasznie rozkapryszona i zdemoralizowana. Skoro niezależna jest wg ciebie Daria, która się kurwi i ma swojego męża i dzieci w nosie. No to współczuję. Jeśli to wg ciebie jest niezależność to ja już wole być niewolnicą meżczyzny.
Nie jestem ani zdemralizowana ani rozkapryszona , jestem szczęśliwą mężatką (mniej więcej w wieku bohaterek) ale nie niewolnicą mężczyzny.Jeśli wolisz być nie wolnicą mężczyzny to gratuluje.Daria koniec końców nie przespała się z Dawidem bo w porę się zreflektowała więc nie pisz że się kurwiła a już napewno nie miała w nosie dzieci w końcu to one zmusiły ją do refleksji.Daria czuła się zaniedbywana i odepchnięta przez męża pochłoniętego własną karierą (widać że nie ogląasz serialu bo gdybyś oglądała uważnie to byś zauważyła jak było),więc jakby nie było sam popchnoł żone w ramiona innego.Widać jesteśjeszcze bardzo młoda i nie wiesz że zaniedbanie i odtrącenie są najczęstrzym powodem zdrady , nie twierdze że to usprawiedliwia zdradzającego ale napewno jest okolicznością łagodzącą.Tak właśnie tak często wygląda życie jeśli chodzi o relacje między ludzkie , nie wiem w jakim świecie żyjesz.
serial jest zajebisty ;D jest to jeden z pierwszych seriali w polsce ktory jest podobny do amerykanskich produkcji ktore maja zawsze wiele fanow ale jak wiadomo w polsce zawsze sie krytykuje ;/ ... wydaje mi sie ze Daria dobrze postapila maz miał ją głeboko w d... i liczyla sie dla niego praca... a Daria znalazla sobie pocieszenie co prawda opamietala sie w pore ;)