Witam
Oglądałem pare odcinków tego serialu na TVNie i nawet w tym momencie leci kolejny odcinek i musze przyznać, że jest to serial o niczym. Żałosne teksty i postacie oraz źle dobrani aktorzy. Na pierwszy rzut okra widać, że chcieli stworzyć Polską wersje Sex and the City. Niestety mimo iż nie lubie dzieła gdzie gra Sarah Jessica Parker to mimo wszystko uważam, żę jest o niebo fajniejsze niż to co powstało i jest puszczane na stacji TVN. Po prostu absurd! pieniądze wyrzucone w błoto!
Są tam kreowane postacie dziwkarskie zarówno w Sex and the City, jak i w KSD tyle, że w tym pierwszym jest to zrobione w sposób... hmm nie wiem jak to określić... "subtelny"?
Oczywiście w serialu znajdują się aktorzy, którzy zostali przetrawieni 10.000 razy z innych ról. W USA, Francji czy też Anglii są kreowani nowi aktorzy, którzy wnoszą coś świeżego do dzieł filmowych. W Polsce? Te same durne pindy i buraki którzy pchają się wszędzie ze swoją dupą. Przykład? Klub Szalonych Dziewic... kolejny chłam, który mam nadzieje szybko zejdzie z ramówki za swoje teksty poniżej krytyki.... pieniądze wyrzucone w błoto... najbardziej szkoda tych z reklam które nic im nie dały.
Jedyny polski serial wart obejrzenia to Usta Usta który bez żadnych większych reklam jest naprawde wporządku.