PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=519941}
6,0 12 tys. ocen
6,0 10 1 12479
5,0 2 krytyków
Klub szalonych dziewic
powrót do forum serialu Klub szalonych dziewic

Widziałem przypadkowo fragmenty(zapowiedź)tego serialu i odniosłem wrażenie, że serial ten będzie obsceniczny i wulgarny. Podejrzewam,że zastosowano taki zabieg w celu podniesienia "atrakcyjności". O wtórności tego czegoś nawet nie będę wspominał. Nic od siebie, brak koncepcji, zero inwencji. Nawet już chyba nie starają się udawać, że to ich pomysły.
Kiedy w Ameryce dr. House nie będzie już tak popularny, nasi geniusze serialowi wpadną na pomysł żeby zrobić serial zupełnie przypadkowo podobny do House'a.

P.S.
Nie mam pojęcia dlaczego skądinąd sympatyczna A. Przybylska zgodziła się wystąpić w czymś takim.

ocenił(a) serial na 10
KORSZUL

Ojejejejejejej! Obejrzałeś trailer i już masz wyrobioną opinię o tym, że serial jest wtórny, bez koncepcji i inwencji. Żenada.

PS. Może mimo tej obsceniczności rodzice pozwolą Ci obejrzeć chociaż jeden odcinek ;).

ocenił(a) serial na 1
childrenoftherevolution

Nawet nie wiesz jaką przyjemność sprawiasz mi tymi słowami! Poza tym dziękuję za odjęcie paru lat. A gdyby faktycznie od rodziców zależało to czy mogę oglądać produkcje tego typu, to pewnie rzeczywiście by na to nie pozwolili. Aktorstwo na poziomie reklamy jogurtu to nie ich bajka.

P.S. Myślę,że po obejrzeniu 30 minut trailera można PODEJRZEWAĆ na co się przygotować. Proponuję bez emocji. Kto spokojny ten przystojny:)

ocenił(a) serial na 1
szpirytus

Przepraszam za zmieszanie. Skorzystałem przez przypadek z profilu kolegi. Widocznie zapomniał się wylogować.

Korszul

KORSZUL

No mówiąc szczerze też byłem zniesmaczony dowciapem o robieniu laski. Takie same wulgaryzmy są lansowane w ostatnich polskich "komediach", jak "ciacho" czy "Randka w ciemno". Dobrze że nie wylansowali w trailerze wulgaryzmów (tak jak w dwóch poprzednich), bo to już w ogóle by było dowodem na sięgnięcie dna.

kapi_7

"wylansowali" ? My po prostu pragniemy amerykańskiego Świata...
Z resztą wg. słownika języka polskiego wylansować «popierając, reklamując,
uczynić kogoś lub coś popularnym>>tak wiec ta wypowiedz nie ma
sensu.Odwołam się na przykład do polskich komedii z lat 90. Większość z
nich była wulgarna,ale w drugą strone.Bo zamiast Przybylskiej opowiadającej
" o robieniu laski" mogliśmy zobaczyć, obleśnego Milowicza zabawiającego
się z prostytutką w lesie i robiącego wcześniej wspomnianą laske jakiemyś
szefowi czy coś (niestety nie pamiętam).Seks zawsze dobrze się sprzedawał,
zbereźne kawały były zawsze chwytliwe. Obawiam się, że najbardziej wkurza
panów fakt,że role się troche odwróciły.