Bawią mnie te wasze komentarze na temat serialu w stylu Klub Szalonych
Dziwek i cala masa podobnych. Jestescie tak strasznie oburzeni
bezpośrednimi dialogami, spontanicznością, kokieterią. Witamy w
konserwatywnej Polsce, gdzie seks jest słowem zakazanym, a w telewizji
powinno pokazywać się rodzinny dom Mostowiaków. Wyjdzcie ze swojej
komunijnej opoki, bo klaustrofobii dostaniecie. Chyba nie macie pojęcia o
życiu samotnych, odważnych, odnoszących sukcesy kobiet w Warszawce.
Boże, co za kretyński post. Gimnazjum?
Czy życie "samotnych, odważnych, odnoszących sukces kobiet w Warszawie" polega na sztuczności w dialogu, robieniu z siebie totalnej idiotki i dawaniu dupy za talerz zupy? Jeżeli tak to ja nigdy nie chcę do tego świata dołączyć. I nie wiem gdzie Ty masz w Polsce seks zakazany... jest on wszędzie, a 15-letnia dziewica to już w naszym kraju rzadkość.
A co do Twojego ostatniego zdania - rozumiem, że dla Ciebie kobieta "odnosząca sukces" to kobieta "samotna"? Bo tak można zrozumieć z tego co napisałaś. A wydawało mi się, że do szczęścia potrzebna jest dobrze dobrana druga połówka (bynajmniej nie wódki:)).
przepraszam,ale gdzie serialu bohaterki uprawialy sex za talerz zupy,ja sie pytam? jak kobieta ma udane zycie seksualne to juz odrazu wyzwiska, jak kobieta odnsi sukcesy to juz wyzwiska jak bohaterki sa szczesliwe w serialu i ciesza sie z wszystkiego to juz serial do bni,bo przeciez w zyciu tak nie jest,wezcie ludzie sie ogarnijcie,b mi jest was szkoda,nie podoba sie to psluchaj radia maryja,albo klan. Polska jest tak zacofana ze szkoda gadac tyle energi tracicie na wyzywaniu serialu aktrow i ogladajacych,nie potrzebnie,ten serial ma rozsmieszac i bawic, ma lekkie podejscie ,zeby sie nie meczyc przy nim a ludzie biora cala ta telewizje tak powaznie jakby po niej mial sie swiat zawalic,dajcie se troche luzu ludzie ,nikt wam nie kaze ogladac jesli az tak obraza wasze pczucie moralnosci.