rany nie.
jeśli to kolejne spolszczenie amerykańskich seriali, to błagam nie.
Dołączam się - zdecydowanie NIE dla notabene kolejnej podróbki amerykańskiego serialu . Zresztą "Seks.. " jest już KULTOWY ,a takie podróbki zwłaszcza są totalna klapą . Dlaczego nie potrafią nic sami wymyślić? Ciągle tylko zerżnięte amerykańskie seriale ( czyt. o wiele gorsze )
To nie jest polska wersja "Seksu..." lecz serial oparty na książkach Moniki Szwai "Klub mało używanych dziewic"
a to bardzo dziwne, bo kiedy czytałam jakieś streszczenie serialu, to do złudzenia (mówiąc eufemistycznie) PRZYPOMINAŁO scenariusz seksu...
A właściwie to będzie polska wersja holenderskiego serialu "Rozengeur & Wodka Lime".
Uwielbiacie przypinać metki do polskich produkcji. Może poczekajcie lepiej na premierę i po obejrzeniu pierwszego odcinka będziecie mogli się do woli wypowiadać nad jego beznadziejnością. ;/
1. poczekajcie do premiery z ocenianiem pajace
2. wszystko jest lepsze od majki...
osobiście trzymam się dalko od polskich seriali.
są gusta jak wiadomo, dla jednej będzie wszystko lepsze od 'majki', dla drugiej od 'brzyduli', sądzę, że nie ma sensu teoretyzować, że "wszystko lepsze od czegoś..".
Jaskolka_90:
po drugie, raczmy zachowywać jakiś poziom owych, jakże przeciętnych na tej płaszczyźnie konwersacji.
ripostując w ten sam wyrafinowany sposób: "kto się przeywa, sam się tak nazywa".
wiecie co to będzie polski Seks w wielkim mieście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Czytałąm w gazecie
Schodzi na psy? Od początku była to telewizja, która miała na celu dwie rzeczy:
- wypromowanie PO, a więc swoich kumpli, przy jednoczesnym oczernianiu PiS-u (stąd TVN - Tusk Vision Network).
- ogłupianie marnych ludzi przy pomocy skretyniałych programów, tudzież seriali.
No i co najgorsze - obie te rzeczy im się udało zrobić wyśmienicie.
Baju baju. TVN powstało w 1997 roku PO 2001 a Tusk przejął w nim władzę w 2003. Warto czasem sprawdzić troche faktow podawanych z radyjka czy sa słuszne z prawda.
Jesteś najlepszym dowodem jak TVN pierze mózgi. Kogoś kto nie lubi Tuska od razu kwalfikujesz do Radia Maryja i PiS-u. Jesteś właśnie typem debila, leninowskiego pożytecznego idioty, które wychowało sobie TVN. Teraz niespodzianka: nie słucham Radia Maryja, nie lubię PiS-u. Zresztą między rządami PiS-u i PO nie widzę specjalnej różnicy, obie partie to socjaliści. Z tą różnicą, że PO uchodzi za liberałów, a nie ma z tą ideologią nic wspólnego, no i Platforma zdecydowanie więcej się nakradnie niż PiS, za swoich rządów (np. stadion Legii dla wujka Waltera za pół miliarda). A nie wiem czy wiesz, ale do 2003 rządziło SLD, więc TVN wtedy miało w dupie PO. Dopiero później przerzucili swoje sympatie na partię, również chroniącą byłych SB-ków, jakich w TVN od cholery, tylko, że z trochę większym poparciem. Pozdrawiam!
Swoim postem pokazalem swoj poziom. 100 procent to argumenty ad presonam a nie ad meritum ale niestety tak to wyglada. Koncze cytatem "Odmawiam walki na rozum z osobą nieuzbrojoną"
Lol, ale mi pojechałeś argumentami. Normalnie mnie zatkało. Jak jesteś za głupi za odpowiedzieć, to się zamknij, a nie piszesz takie głodne kawałki.
w celach informacyjno rozpoznawczych obejrzałam dwa odcinki powyżej wymienionego serialu, zatem, moi drodzy podpisani, sama się zdzwiwiłam, lecz okazało się, że nie jest to czysta kopia amerykańskiego serialu (tj. Seks w wielkim mieście), owszem jest to jakoby spolszczenie, ale mimo wszystko fabuła inna, bohaterki inne, co je łączy z "Seksem w wielkim mieście", to teoretycznie kobiety wyzwolone i reklamówka istotnie skopiowana z amerykańskiego 'seksu...', nie zachęcił do dalszego oglądania.
jakom rozpoczęła takom zakończyła.