PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78156
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Ponieważ nowe odcinki Bonesów dopiero późną wiosną, więc trochę nudno, proponuję tym, którzy widzieli wszystkie dostępne filmy, łącznie z serią nr 3, wymyślenie jakiegoś zgrabnego zakończenia, bo może tym barankom - amerykańskim scenarzystom - po prostu zabrakło pomysłów.

(jak mówi Booth)pobawmy się w prawdopodobny scenariusz:
(na razie po głowie chodzi mi wersja hard):
Booth w końcu ulega wdziękom i geniuszowi Zacha i żyją długo i szczęśliwie, a Bones, jak zwykle sama, wyjeżdża do szkieletów w Gwatemali i tam umiera na grypę żołądkową...

Jest jeszcze pytanie, dlaczego Booth wybrał Zacha...
Bones w czasie miłosnego uniesienia z Boothem (do którego w końcu doszło, gdyż Booth zagroził Bones, że jeśli tego nie zrobią, on zrywa współpracę i wyjeżdża do Polski), Bones cały czas powtarzała: "Good work, Zach!!!"

piegza

przypomniało mi się,że kiedyś (patrz:data) coś takiego już proponowałam, ale nikt się nie podjął

piegza

-Puk! Puk!
-Kto tam?
-To MY!!
-Co DWA POSTY to nie jeden ;)

Dobry pomysł. Jak coś wymyslimy to się odezwiemy ;)
M&A

A mówią, że ty my pijane jesteśmy (taki mały żart sytuacyjny) :p

piegza

ale zwróćcie uwagę na przesłanie tego scenariusza, mogłabym go sprzedać jakiejś gejowskiej telewizji za tonę mielonki

piegza

Eeee... tylko tonę? Dwie to minimalna cena wywoławcza. ;)

ocenił(a) serial na 9
piegza

Jako, że po latach spędzonych wśród umarlaków w Bones obudził się nekrofil (ktoś zapyta, co tak późno??). Zdradziła Bootha z mężczyzną rasy białej, około trzydziestki o czaszce naznaczonej wielokrotnymi pęknięciami i uszkodzeniu łokcia sugerującemu tzw "łokieć tenisisty"...
tymczasem w Jeffersonian otwarto kantynę o nazwie "Angielskie chórki Zacha" gdzie Zach był główną atrakcją. Jego show składało się z oględzin truposzy i chóralnego śpiewu ( cos na kształt wodewilu). W roli drugoplanowej patolog Cam Sorayan, któa za tą rolą rozgromiłam MEryl Streep w walce o Oscara ....

ocenił(a) serial na 7
shann_2

A co w tym czasie robiła Angela z Hodginsem , co Shann?

Może po prostu my wszystkie cudne(ta skromność :D) pisarki tam wskoczymy na scenę? Co o tym myślicie? :)