dlaczego wstawiacie tutaj jakieś dziwne wyssane z palca opowiadania?! to jest forum na temat tego serialu, a nie kącik poetycki. przestańcie go zaśmiecać.
A ja się pytam czemu wrzucasz tu jakieś niepotrzebne tematy ? To jest zaśmiecanie forum .. Popatrz na to z innej strony . Ile osób wejdzie na temat "śmieci" , przeczyta to i wyjdzie . A na opowiadania przeczyta i może jeszcze skomentuje? Ty będziesz miała góra 10-20 odpowiedzi , a opowiadania sięgają nawet do 500. Więc co tu jest zaśmiecaniem forum ? To forum nie jest tylko dla ciebie .. Chcesz sobie poczytać o serialu ? Newsach itp? Wejdź na serialkosci.pl/forum/ a nie "zaśmiecasz" Filmweb.
hm. powiedzmy że w tym przypadku musze się zgodzić z założycielem/lką tematu gdyż tez mnie to irytuje. a ty demeter 122 zaprzeczasz sama sobie
nie chodzi o to ile komentarzy ma post, chodzi o jakość. to jest filmowe forum, a żeby znaleźć informacje o serialu najpierw muszę przekopać się przez tysiąc postów typu: moja twórczość, moje wypociny, opowiadanie takie i takie... jak ktoś ma taką potrzebę aby pisać opowiadania, to ok rozumiem to, ale niech założy sobie bloga o takiej tematyce, a nie wypisuje to wszystko tutaj.
To się nazywa fan-fic. Jest czymś zupełnie normalnych na forach. Też mnie trochę denerwuje, że jest tego tak dużo, ale cóż. ludzie nie chcieli się pchać w "Zakończeniu", więc zakładają własne tematy. Informacje na temat serialu powiadasz? Żeby je znaleźć trzeba minąć wzrokiem zaledwie parę tematów.Owszem, by znaleźć następną trzeba znowu przelecieć wzrokiem parę tematów. a co do blogu, gdzie umieszczać linki? W osobnych tematach(zaśmiecanie) czy w jednym z postów w temacie, gdzie łatwo coś takiego przegapić?
BTW przycisk szukaj, mówi Ci to coś?
Poprawka (edytować jakoś się nie chce)!
To wygląda tak: informacja, pytanie, opinia, fan-fic, opinia, fan-fick. Niekoniecznie w takiej kolejności. Taki wzór się powtarza.
"co do blogu, gdzie umieszczać linki"
Nigdzie nie umieszczać linków. Google wyszuka ci milion takich blogów :/
Zgadam sie z autorem tematu, dodatkowo zdecydowana wiekszosc prezentowanych tutaj ff to bezwartosciowe smieci, grafomania i tak dalej. Won.
Popieram! Won ze śmiecio-tematami! Załóżcie sobie blogi, stwórzcie jeden (JEDEN!) temat "Blogi" i tam proszę bardzo spamujcie do woli! Ale do cholery jasnej nie twórzcie dziesięciu tysięcy opowiadań, z których cukier wypływa tak gęsto, że monitor mi cały zakleja!