PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78158
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Czy jest jeszcze ktoś oprócz mnie na tym forum, kto ogląda ten serial teraz od początku na polsacie i nie widział wcześniej? nie mam takiego szczescia, zeby ogladać go na innych kanałach.

vane2sa

hej ja też niestety oglądnęłam ten serial po raz pierwszy na Polsacie ale od początku się w nim zakochałam:D tylko mam jedno pytanie: czy Polsat emituje te odcinki zgodnie z kolejnościa? Bo np. przed odcinkiem o świętach bozenarodzenia byl odcinek, w ktorym Booth podczas rozprawy sądowej ujawnai że Brennan zaginęli rodzice a w odcinku o bozym nardzeniu który był potem wydaję się że słyszy to po raz pierwszy. Czy może ja się myle? proszę odpowiedzcie mi na to pytanie bo mnie starsznie męczy:D

milor

To akurat było w dobrej kolejności. Ale owszem, Polsatowi zdarza się emitować odcinki nie po kolei.
Jeśli się nie mylę, to emisja na Polsacie wyglądała jak dotąd tak: 1, 3, 2, 7, 4, 5, 6, 8, 9, 11.

vane2sa

ja też oglądam na polsacie ;p mam te wszysktie programy gdzie mozna oglądać je wcześniej , tyle tylko ze zobaczyłam go po raz pierwszy w polsacie i wole oglądać od początku ;]

ocenił(a) serial na 8
asianowek

Ja też naleze do swiezych fanow, swietny serial:)

vane2sa

Ja też! Ale przeczytałam na pewnym blogu streszczenia odcinków i wiem mniej więcej co i jak.

ocenił(a) serial na 10
vane2sa

ja tez tylko mam polsat ale nadrabiam na http://www.surfthechannel.com/tv/Bones/ tam sa wszystkie odcinki i nie trzeba sciagac na kompa

ocenił(a) serial na 10
wikusia

o fajna stronka angielski się podszkoli....

Jadzka

Ja też zaczęłam na Polsacie, ale zdenerwowało mnie żółwiowe tempo nadawania odcinków np. z powodu (wybaczcie) rozgrywek piłki nożnej, itp. Na Filmwebie wszyscy zdawali się znać cały serial i sypać nazwiskami - Sweets, Sully, a ja nie wiedziałam o kogo chodzi. Serial jest cudowny, więc poszukałam w sieci i teraz znam lepiej 2 i 3 sezon niż polsatowski 1. Mam odcinki tych sezonów - ale nie od Vernoma;-). Teraz jeszcze rozejrzę się za 1 sezonem... Nawet gdyby Polsat raczył puścić 2 sezon i zakupić 3 sezon, to "Pain of The Heart" (finałowy odcinek 3 serii) zobaczylibyśmy go najwcześniej za rok(?), półtora. A w USA i tu na Filmwebie sympatycy Bones wiedzą kim jest Gormogon, Gordon Gordon...

Po co czekać? Tak myślę, a Wy róbcie, co chcecie...