PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78158
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

100 powódów

ocenił(a) serial na 10

100 powódów dla których Booth i Brennan mogliby się znaleźć razem w łóżku.
Zainspirował mnie pewien post, który przeczytałam, proszę wpisujcie propozycję dlaczego ta dwójka miałby się znaleźć razem w łóżku.
Podam moją propozycję:

Booth i Brennan spali w pokoju hotelowym, Booth poszedł do łazienki, ale jak wrócił to pomylił swoje łóżko, z łóżkiem Brennan i położył się razem z nią. Oczywiście nie zorientował się i spali tak do rana.

kryfionka_2

Ciekawe czyj był ten post;)?

kryfionka_2

1) Obserwowali dom z naprzeciwka i wiele godzin spoglądali przez okno. Siedzieli na łóżku – bo wygodniej.

2) Hodgins zaprosił ich na brydża. Gra tak ich wciągnęła, że jak Booth odwiózł Bones do domu to pod byle pretekstem znalazł się w jej sypialni. Siedząc w poduchach grali do rama w pokera (rozbieranego?;).

ocenił(a) serial na 9
_LG_

3) W mieszkaniu Bones pękła rura. Wody po kostki. Na czas remontu i osuszania doktor mieszka u Bootha. Wtedy i widzowie i Booth poznają jej tajemnicę- otóż Bones śnią się potworne koszmary z grabarzem i pochówkiem na żywca w roli głównej. Booth stara się uspokić Bones, toteż kładzie się koło niej. A usypiając ją sam usypia.
4) Egzotyka w pełnbym wymiarze. Bones i Brenan badają szczątki pewnego szejka w Marrakeszu. Czują jednak, że cały czas ktoś depcze im po pietach. Pewnego razu w hotelowym pokoju ktoś daje im po głowie. Budzą się w nocy na środku pustyni. Jest pierońsko zimno, więc nasza parka obejmuje się dla rozgrzania. I tak usypiają (jedno łóżko toto nie jest, ale jedna pustynia...)
5) Booth i Brennan badają sprawę szczątek agenta CIA w studni. W Polsce. Oboje nagle zapadają na tajemniczą chorobę i trafiają do polskiego szpitala. Ów szpital tnie wydatki jak może. Nie poprzestaje na koedukacyjnych oddziałach, lecz nawet daje pacjentom wspólne łóżka. I włąsnie takie wspólne, chorobowe łoże dostaje się naszemu duetowi